Skjul brukere på kanalen din

Du kan skjule bestemte brukere for resten av seerne på kanalen din.

Når du skjuler noen, vises ikke kommentarene deres på kanalen, inkludert på Kommentarer-siden i YouTube Studio. De kan heller ikke lage klipp fra videoene eller direktesendingene dine.

Gå til sikkerhetssenteret hvis du vil rapportere misbruk, trakassering eller upassende innhold – eller hvis du har en personvernklage.

Skjul brukere

Slik skjuler du noen fra kanalen din:

1. Finn en kommentar fra brukeren på kanalen eller videoen din.
  2. Ved siden av kommentaren velger du Mer » etterfulgt av Skjul fra kanalen .

Skjul brukere i YouTube Studio

Slik skjuler du noen på kanalen din i YouTube Studio:

1. Finn kanalnettadressen til den aktuelle brukeren på vedkommendes kanalside.
  2. Gå til YouTube Studio.
  3. Velg Innstillinger etterfulgt av Brukerfellesskap på menyen til venstre.
  4. Lim inn kanalnettadressen i «Skjulte brukere»-feltet.
  5. Velg Lagre.

Finn brukere du har skjult

I YouTube Studio finner du en liste over seerne du har skjult. Slik finner du den:

1. Logg på YouTube Studio.
  2. Velg Innstillinger etterfulgt av Brukerfellesskap på menyen til venstre.
  3. Gjennomgå seerne du har skjult, i «Skjulte brukere»-feltet.

Vis brukere igjen

Du kan fjerne brukere fra «Skjulte brukere»-listen for å vise nye kommentarer de legger ut. Slik viser du en bruker:

1. Logg på YouTube Studio.
  2. Velg Innstillinger etterfulgt av Brukerfellesskap på menyen til venstre.
  3. Finn brukeren du vil vise i «Skjulte brukere»-feltet.
  4. Velg Fjern ved siden av navnet til brukeren.
  5. Velg Lagre.

Finn ut mer om hvordan du skjuler brukere

Hva skjer når du skjuler brukere?

Alle tidligere kommentarer på videoene dine som kommer fra kanalen, skal være skjult innen 48 timer.

Får brukere beskjed om at du har skjult dem?

Nei. Hvis du skjuler en bruker, blir hen ikke varslet.

Hva skjer når du viser brukere igjen?

Fremtidige kommentarer fra kanalen blir vist på videoene dine samt i YouTube Studio.
Tidligere kommentarer på videoene dine fra brukeren er fortsatt skjult.