Amagar usuaris d'un canal

Pots amagar espectadors concrets perquè la resta del públic del teu canal no els vegi.

Si amagues algú, els seus comentaris no es mostraran al teu canal, ni tan sols a la pàgina Comentaris de YouTube Studio. A més, s'impedirà que aquesta persona creï clips a partir dels teus vídeos o de les teves reproduccions en directe.

Per informar d'un ús abusiu, d'assetjament o de contingut inadequat, o bé per presentar reclamacions de privadesa, visita el Centre de seguretat.

Amagar un usuari

Per amagar algú del teu canal:

1. Cerca un comentari que hagi fet al teu canal o en un vídeo teu.
  2. Al costat del comentari, selecciona Més '' i després Amaga del canal .

Amagar un usuari a YouTube Studio

Per amagar algú del teu canal a YouTube Studio:

1. Cerca l'URL del canal de l'usuari a la pàgina d'inici del seu canal.
  2. Ves a YouTube Studio.
  3. Al menú de l'esquerra, selecciona Configuració i després Comunitat.
  4. Enganxa l'URL del canal al quadre "Usuaris amagats".
  5. Selecciona Desa.

Consultar les persones que has amagat

A YouTube Studio disposes d'una llista dels espectadors que has amagat. Per consultar-la:

1. Inicia la sessió a YouTube Studio.
  2. Al menú de l'esquerra, selecciona Configuració i després Comunitat.
  3. Al quadre "Usuaris amagats", revisa els espectadors que has amagat.

Mostrar un usuari

Pots suprimir algú de la llista "Usuaris amagats" perquè es mostrin els comentaris nous que faci. Per mostrar algú:

1. Inicia la sessió a YouTube Studio.
  2. Al menú de l'esquerra, selecciona Configuració i després Comunitat.
  3. Al quadre "Usuaris amagats", cerca l'usuari que vols que es mostri.
  4. Selecciona Suprimeix al costat del seu nom.
  5. Selecciona Desa.

Més informació sobre com es poden amagar usuaris

Què passa quan amagues algú?

Tots els comentaris anteriors que hagi fet aquest canal als teus vídeos s'amagaran en un termini de 48 hores.

Si amagues algú, rep una notificació?

No. Si amagues algú, no rebrà cap notificació.

Què passa quan mostres algú?

Els comentaris futurs que faci el canal es mostraran als teus vídeos i a YouTube Studio.
Els comentaris anteriors d'aquesta persona als teus vídeos continuaran amagats.