Bloquejar un comentador

Pots amagar els comentaris d'espectadors determinats perquè no es mostrin al teu canal. A més, els seus comentaris no es mostraran a la teva pàgina Comentaris de la versió beta de YouTube Studio.

Per informar d'un ús abusiu, d'assetjament o de contingut inadequat, o bé per presentar reclamacions de privadesa, visita el Centre de seguretat

Bloquejar un comentador

Per amagar comentaris d'un espectador concret, segueix aquests passos:

1. Cerca un comentari que hagi fet al teu canal o en un vídeo teu.
  2. Al costat del comentari, selecciona Més  i després Amaga els comentaris d'aquest usuari.

Bloquejar un comentador a la versió beta de YouTube Studio

També pots bloquejar un canal a la versió beta de YouTube Studio. Per fer-ho, segueix aquests passos:

1. Cerca l'URL del canal del comentador a la pàgina del seu canal.
  2. Obre la versió beta de YouTube Studio.
  3. Al menú de l'esquerra, selecciona Configuració i després Comunitat.
  4. Enganxa l'URL del canal al quadre "Usuaris amagats".
  5. Selecciona Desa.

Comprovar els usuaris que has bloquejat perquè no puguin fer comentaris

A la versió beta de YouTube Studio disposes d'una llista dels canals els comentaris dels quals has amagat.

1. Inicia la sessió a la versió beta de YouTube Studio.
  2. Al menú de l'esquerra, selecciona Configuració i després Comunitat.
  3. Al quadre "Usuaris amagats", revisa els canals que has bloquejat perquè no puguin fer comentaris.

Desbloquejar un comentador

Pots suprimir usuaris concrets de la llista d'usuaris amagats a la versió beta de YouTube Studio.

1. Inicia la sessió a la versió beta de YouTube Studio.
  2. Al menú de l'esquerra, selecciona Configuració i després Comunitat.
  3. Selecciona Suprimeix  al costat d'un comentador perquè pugui fer comentaris.

Preguntes freqüents

Quina diferència hi ha entre bloquejar i amagar algú?

No hi ha cap diferència. Tot i que els creadors utilitzen tots dos termes, tenen el mateix significat.

Què passa quan bloqueges algú?

Tots els comentaris anteriors que hagi fet aquest canal als teus vídeos s'amagaran en un termini de 48 hores.

Si bloqueges un usuari, rep una notificació?

No. YouTube no envia cap notificació si bloqueges algú.

Què passa quan desbloqueges algú?

Els comentaris futurs que faci el canal es mostraran als teus vídeos i a la versió beta de YouTube Studio.
Els comentaris anteriors del canal continuaran amagats als teus vídeos.