Profiilikorttien sijainti

Näet käyttäjän profiilikortin napauttamalla videokommentin vierestä profiilikuvaa.

Profiilikortista näet käyttäjästä tietoa, joka on julkista YouTubessa. Profiilikortissa voi näkyä

• kanavan perustiedot
  • käyttäjän viimeisimmät kommentit kanavalla, jota katsot
  • käyttäjän kanavatilaukset, jos ne ovat julkisia.

Omat yksityisyysasetukset

Tietojesi jakaminen YouTube-yhteisön kanssa esimerkiksi näyttämällä tilauksesi julkisesti voi auttaa muita löytämään uutta sisältöä. Kommenttiesi yhteydessä voidaan näyttää seuraavia tietojasi, joiden yksityisyysasetuksia voit halutessasi muuttaa:

On tärkeää, että jokainen tuntee olonsa turvalliseksi YouTubessa. Jos haluat tehdä kommentoijasta ilmoituksen väärinkäytön perusteella, tee ilmoitus hänen kanavastaan seuraamalla näitä ohjeita.