Cercar targetes de perfils

Per trobar la targeta de perfil d'algú, toca la foto de perfil que es mostra al costat d'un comentari en un vídeo.

Amb aquesta targeta, pots obtenir més informació ja pública sobre aquesta persona a YouTube. La targeta de perfil d'una persona pot incloure:

• La informació bàsica sobre el seu canal.
  • Els comentaris més recents que ha fet al canal que estàs mirant.
  • Les seves subscripcions, si ha triat fer-les públiques.

Controlar la configuració de privadesa

El fet de compartir informació amb la comunitat de YouTube, com ara configurar les subscripcions perquè siguin públiques, pot ajudar altres persones a descobrir nou contingut. Sempre pots veure o canviar la configuració de privadesa de la informació següent, que pot mostrar-se juntament amb els comentaris:

És important que tothom se senti segur i protegit a YouTube. Per informar d'un ús abusiu d'un altre comentador, segueix aquestes instruccions per informar d'un canal.