Veure, organitzar o suprimir comentaris

Com es poden publicar comentaris i interaccionar-hi a YouTube

Subscriu-te al canal YouTube Viewers per rebre les novetats, els consells i les notícies més recents.

Si el propietari d'un vídeo ha activat els comentaris, podràs publicar comentaris i respondre als d'altres persones, així com fer clic a M'agrada o No m'agrada.

Veure els comentaris d'un vídeo

Per veure els comentaris d'un vídeo, desplaça't cap avall a la pàgina del vídeo. Les respostes s'agrupen en converses perquè sigui més fàcil seguir-les. Els comentaris de YouTube són públics i qualsevol persona pot respondre-hi.

Si no trobes un comentari després de rebre una notificació, és possible que s'hagi suprimit. Els autors dels comentaris i els propietaris del canal on s'hagin publicat poden suprimir-los. També es poden suprimir si infringeixen alguna política.

Si creus que un comentari és inadequat, pots informar-ne com a contingut brossa o ús abusiu. Si ets un creador, també pots utilitzar les eines de moderació de comentaris per gestionar els comentaris dels teus vídeos.
Consultar l'historial de comentaris

Per consultar els comentaris que has publicat a YouTube:

1. Ves a l'historial de comentaris.
  2. Per anar al lloc original on has publicat el comentari, toca el contingut o fes-hi clic.

Els comentaris de vídeos que s'han suprimit i els comentaris suprimits per YouTube a causa d'una infracció de les polítiques no figuren a l'historial.

Obtenir enllaços de comentaris que es poden compartir

Pots fer clic a la marca de temps d'un comentari, o tocar-la, per crear un enllaç de comentari destacat. D'aquesta manera, a la barra d'adreces obtindràs un enllaç al comentari i a les seves respostes que podràs compartir.

Triar quins comentaris es mostren primer

Al web, pots canviar l'ordre en què es mostren els comentaris a sota d'un vídeo. Utilitza l'opció Ordena per per triar entre les opcions Comentaris més populars i Els més recents primer.

Fes clic a la marca de temps per crear un enllaç de comentari destacat. D'aquesta manera, veuràs el comentari i les seves respostes separats de la resta i n'obtindràs un enllaç a la barra d'adreces que podràs compartir.

Suprimir comentaris
  1. Ves a l'historial de comentaris.
  2. Toca l'enllaç del vídeo o fes-hi clic.
  3. Al costat del comentari a YouTube, selecciona Més ''.
    1. Selecciona Edita o Suprimeix .

Interaccionar amb comentaris al televisor intel·ligent

Ara pots veure i interaccionar amb els comentaris mentre mires contingut al televisor intel·ligent o a la videoconsola. Per veure els comentaris d'un vídeo, ves a la pàgina de visualització del vídeo i selecciona el títol. Es mostrarà la secció Informació amb el tauler de comentaris del vídeo. Selecciona el mosaic de comentaris per veure una llista completa dels comentaris del vídeo, com ara:

• Comentaris que el creador ha fixat
  • Recompte de m'agrades
  • Recompte de respostes

Selecciona un comentari per llegir-lo sencer, veure les respostes, o fer clic a M'agrada o No m'agrada.

Per respondre a un comentari o publicar-ne un, sincronitza el televisor intel·ligent o la videoconsola amb el telèfon i deixa el comentari amb el telèfon.

Per afegir un comentari o una resposta:

1. Obre l'aplicació YouTube al telèfon.
  2. Assegura't d'haver iniciat la sessió al mateix Compte de Google en tots dos dispositius.
  3. S'obrirà una finestra emergent a l'aplicació YouTube en què se't demanarà que et connectis a YouTube amb el televisor.
  4. Toca Connecta.
  5. Els comentaris del vídeo que estiguis mirant al televisor es carregaran a l'aplicació YouTube, la qual cosa et permetrà publicar-los i interaccionar-hi de manera òptima.
Nota: mentre tens la sessió tancada, pots veure els comentaris, però no hi pots respondre ni publicar-hi els teus.