Se metrics om abonnentnotifikationer i Analytics

Brug kortet Klokkenotifikationer til abonnenter på fanen Publikum i YouTube Analytics for at få oplysninger om, hvor stor en procentdel af dine abonnenter der kan modtage notifikationer fra din kanal. Kortet vises automatisk, når du har nok tilgængelige abonnenter.Hvis du vil have hjælp til problemer med notifikationer, kan du tjekke fejlfinding i forbindelse med notifikationer.

Se metrics om abonnentnotifikationer

1. Log ind på YouTube Studio beta.
  2. Vælg Analytics i menuen til venstre.
  3. Vælg Publikum.
  4. Find kortet "Klokkenotifikationer til abonnenter".

Få flere oplysninger om metrics om abonnentnotifikationer

Kortet "Klokkenotifikationer til abonnenter" giver dig et overblik over, hvor stor en procentdel af dine abonnenter der kan modtage alle notifikationer om nye videoer fra din kanal.

Kortet opdateres ikke efter datovælgeren – du kan kun se dine aktuelle procentsatser, som opdateres dagligt. Husk på, at ændringer i disse målinger sandsynligvis vil foregå gradvist, efterhånden som din kanal vokser.

Abonnenter, der har aktiveret "Alle notifikationer" for din kanal

Som standard får seere kun tilpassede notifikationer, når de abonnerer på en kanal. Hvis de vælger at klikke på klokken, får de alle notifikationer om nye videoer fra din kanal. Notifikationer om nye videoer omfatter nye videouploads, premierevideoer og livestreams. Få flere oplysninger om indstillinger for notifikationer på YouTube.

Metric'en "Abonnenter, der har aktiveret "Alle notifikationer" for din kanal" repræsenterer den procentdel af dine abonnenter, som har valgt at modtage alle notifikationer.

Abonnenter, der har aktiveret "Alle notifikationer" for din kanal og aktiveret notifikationer på YouTube

YouTube-seere kan administrere deres YouTube-notifikationer mange steder. Metric'en "Abonnenter, der har aktiveret "Alle notifikationer" for din kanal og aktiveret notifikationer på YouTube" fortæller dig, hvor stor en procentdel af abonnenterne der har aktiveret alle notifikationer for din kanal og har aktiveret notifikationer for deres YouTube-konto og enhed.

Hvis abonnenter ringer med klokken for din kanal, men deaktiverer YouTube-notifikationer for deres konto eller mobilapp som helhed, vil de ikke tælle med i denne metric. Abonnenter, der har "aktiveret notifikationer på YouTube", er logget ind og kan modtage notifikationer på mindst én enhed. Disse abonnenter har aktiveret kontonotifikationer enten:

• På computer under Indstillinger og derefter Notifikationer og derefter Abonnementer på kanaler ELLER
  • På mobil under Indstillinger og derefter Notifikationer og derefter Abonnementer

og har også aktiveret notifikationer på YouTube på mindst én enhed:

• På computer skal du aktivere Indstillinger og derefter Notifikationer og derefter Skrivebordsnotifikationer
  • På mobilenheder skal du sørge for, at notifikationer fra YouTube-appen er aktiveret i enhedens indstillinger

Typisk på YouTube

Under hver enkelt metric om abonnentnotifikationer får du vist et "Typisk på YouTube"-interval. Halvdelen af alle kanaler på YouTube er inden for dette interval.

Vi viser intervaller for at give en overordnet kontekst til denne nye metric. Det er ikke nødvendigvis et tegn på dårlig effektivitet, hvis du ligger uden for disse intervaller. Mange succesfulde kanaler ligger under disse intervaller af forskellige årsager.

Ofte stillede spørgsmål

Hvad betyder det at have "aktiveret "Alle notifikationer" for din kanal"?

Der er et par forskellige versioner af klokken, som hjælper seerne med at forstå de forskellige typer YouTube-notifikationer:

• Alle: Abonnenter får alle notifikationer fra din kanal bortset fra notifikationer, der overstiger de daglige grænser.
  • Tilpassede: Abonnenter får en tilpasset delmængde af notifikationer fra din kanal.
  • Ingen: Abonnenter ser denne version af klokken, hvis de ikke kan modtage notifikationer fra din kanal på grund af deres enhedsindstillinger.

Metric'en "Abonnenter, der har aktiveret "Alle notifikationer" for din kanal" omfatter ikke abonnenter, som vælger at modtage tilpassede notifikationer, eller dem, der har deaktiveret notifikationer fra din kanal i deres abonnementsadministrator eller kanalindstillinger. Få flere oplysninger om indstillinger, der påvirker notifikationer.

Hvordan får jeg mine seere til at abonnere på alle notifikationer fra min kanal?

Nogle seere vil ikke have alle notifikationer fra alle de kanaler, de abonnerer på. For nogle kan det være overvældende at få alle notifikationer, og det kan føre til, at de deaktiverer notifikationer fuldstændigt.

Tilskynd dine abonnenter til at vælge det notifikationsniveau, der fungerer bedst for dem. Hvis du har seere, der gerne vil have alle notifikationer, men har problemer med at modtage dem, kan du sende dem til fejlfinding i forbindelse med underretninger.

Jeg er under intervallet "Typisk på YouTube". Er det skidt?

Abonnenter, der har aktiveret "Alle notifikationer" for din kanal

Mange kanaler ligger ikke inden for dette interval og klarer sig stadig rigtig godt. Notifikationer er blot én af mange trafikkilder til visninger (f.eks. Næste, Startside, Søgning, Ekstern kilde, Abonnementsfeed). Forskellige kanaler vil se varierende procentdele af trafik fra forskellige kilder. En lav procentdel af trafik fra notifikationer er ikke nødvendigvis dårligt.

Der er mange faktorer, der har indflydelse på, om en abonnent vil have alle kanalnotifikationer hele tiden. Abonnenters valg af notifikationer kan påvirkes af faktorer som f.eks. uploadfrekvens videoemner, andre kanalabonnementer, individuelle notifikationspræferencer osv.

Abonnenter, der har aktiveret "Alle notifikationer" for din kanal og aktiveret notifikationer på YouTube

Hvis du ligger inden for det typiske interval for abonnenter, der har aktiveret alle notifikationer for din kanal, men under intervallet for dem med notifikationer aktiveret, kan du overveje at bede seere om at bruge fejlfinding i forbindelse med underretninger. Disse seere har vist interesse i at få alle notifikationer ved at ringe med klokken. De ved måske ikke, at de ikke kan modtage notifikationer.

Kan jeg se metrics for mine abonnentnotifikationer for tidligere perioder?

Kortet Klokkenotifikationer til abonnenter viser kun aktuelle metrics. Historiske værdier er ikke tilgængelige.

Vil mine metrics for abonnenter stige med det samme, hvis jeg får nye abonnenter?

Metrics om abonnenter opdateres dagligt, men har en forsinkelse 2 dage. Hvis du uploader en video om mandagen og får nye abonnenter, vil de blive talt med i dine metrics om onsdagen.

Metrics, du bør kende

Abonnenter, der har aktiveret "Alle notifikationer" for din kanal Procentdelen af dine abonnenter, der vælger at modtage alle notifikationer fra din kanal.
Abonnenter, der har aktiveret "Alle notifikationer" for din kanal og aktiveret notifikationer på YouTube Procentdelen af dine abonnenter, der vælger at modtage alle notifikationer fra din kanal og rent faktisk kan modtage disse notifikationer baseret på deres enhedsindstillinger og indstillinger på YouTube.