Veure les mètriques de notificacions dels subscriptors a Analytics

Utilitza la targeta Notificacions de campana dels subscriptors a la pestanya Públic de YouTube Analytics per saber quin percentatge de la teva base de subscriptors pot rebre notificacions del teu canal. Aquesta targeta es mostrarà automàticament quan tinguis els subscriptors suficients.Per obtenir ajuda si tens problemes amb les notificacions, consulta l'eina de resolució de problemes relacionats amb les notificacions.

Veure les mètriques de notificacions dels subscriptors

1. Inicia la sessió a la versió beta de YouTube Studio.
  2. Al menú de l'esquerra, selecciona Analítiques.
  3. Selecciona Públic.
  4. Cerca la targeta "Notificacions de campana dels subscriptors".

Obtenir informació sobre les mètriques de notificacions dels subscriptors

La targeta "Notificacions de campana dels subscriptors" et permet fer-te una idea del percentatge de subscriptors que poden rebre totes les notificacions sobre vídeos nous al teu canal.

La targeta no s'actualitza amb el selector de dates; només hi ha disponibles els teus percentatges actuals, que s'actualitzen diàriament. És probable que els canvis en aquestes mètriques siguin graduals a mesura que el canal creixi.

Subscriptors que han activat l'opció Totes les notificacions per al teu canal

De manera predeterminada, els espectadors només rebran notificacions personalitzades quan se subscriguin a un canal. Si decideixen fer clic a la campana, rebran les notificacions de tots els vídeos nous del canal, que inclouen les estrenes, les reproduccions en directe i les pujades de vídeos nous. Obtén més informació sobre les opcions de notificació de YouTube.

La mètrica "Subscriptors que han activat l'opció Totes les notificacions per al teu canal" representa el percentatge de subscriptors que han triat rebre totes les notificacions.

Subscriptors que han activat l'opció Totes les notificacions per al teu canal i les notificacions de YouTube

Els espectadors de YouTube poden controlar les notificacions que reben de la plataforma en diversos llocs. La mètrica "Subscriptors que han activat l'opció Totes les notificacions per al teu canal i les notificacions de YouTube" t'indica quin percentatge de subscriptors ha activat totes les notificacions del teu canal i alhora té les notificacions activades al dispositiu i al compte de YouTube.

Si els subscriptors toquen la campana del teu canal però desactiven totes les notificacions de YouTube al compte o a l'aplicació mòbil, no es comptaran en aquesta mètrica. Els subscriptors que activin les notificacions de YouTube han de tenir la sessió iniciada per poder rebre notificacions almenys en un dispositiu. Aquests subscriptors han d'activar les notificacions del compte en un dels llocs següents:

• A l'ordinador, a Configuració i, a continuació, Notificacions i, a continuació, Subscripcions a canals.
  • Al mòbil, a Configuració i, a continuació, Notificacions i, a continuació, Subscripcions.

A més, han d'activar les notificacions de YouTube almenys en un dispositiu. Per fer-ho, segueix aquests passos:

• A l'ordinador, activa les notificacions d'escriptori a Configuració i, a continuació, Notificacions i, a continuació, Notificacions d'escriptori.
  • Al dispositiu mòbil, assegura't que les notificacions de l'aplicació YouTube estiguin activades a la configuració del dispositiu.

Habitual a YouTube

A sota de cada mètrica relacionada amb les notificacions dels subscriptors, veuràs l'interval "Habitual a YouTube", que inclou la meitat dels canals de YouTube.

L'objectiu d'aquests intervals és oferir una visió genèrica d'aquesta nova mètrica. Els canals que no s'inclouen en aquests intervals no necessàriament tenen un mal rendiment, ja que hi ha molts canals d'èxit que no hi arriben per diversos motius.

Preguntes freqüents

Què implica que s'hagi activat l'opció Totes les notificacions per al teu canal?

Hi ha diferents versions de la campana per ajudar els espectadors a entendre els diversos tipus de notificacions de YouTube:

•  Totes: els subscriptors rebran totes les notificacions del canal, excepte les notificacions que superin els límits diaris.
  •  Personalitzades: els subscriptors rebran un subconjunt personalitzat de notificacions del canal.
  •  Cap: els subscriptors veuran aquesta versió de la campana si no poden rebre notificacions del canal a causa de la configuració del dispositiu.

La mètrica "Subscriptors que han activat l'opció Totes les notificacions per al teu canal" no inclou els subscriptors que hagin triat rebre notificacions personalitzades o que hagin desactivat les notificacions del canal al gestor de subscripcions o a la configuració del canal. Obtén més informació sobre les opcions de configuració que afecten les notificacions.

Com puc aconseguir que els espectadors se subscriguin a totes les notificacions del meu canal?

Alguns espectadors no volen rebre totes les notificacions de tots els canals a què se subscriuen. És possible que s'atabalin si les reben totes i que acabin desactivant-les completament.

Anima els subscriptors a triar el nivell de notificació que més els convingui. Si tens espectadors que volen rebre totes les notificacions, però tenen problemes per rebre-les, recomana'ls l'eina de resolució de problemes relacionats amb les notificacions.

No arribo a l'interval "Habitual a YouTube". És un mal senyal?

Subscriptors que han activat l'opció Totes les notificacions per al teu canal

Molts canals no s'inclouen en aquest interval i continuen funcionant molt bé. Les notificacions només són una de les moltes fonts del trànsit de les visualitzacions (p. ex., A continuació, Inici, Cerca, Fonts externes o Feed de subscripcions). Cada canal té percentatges de trànsit variables de diferents fonts del trànsit. Un percentatge de trànsit baix provinent de les notificacions no és necessàriament un fet negatiu.

Hi ha molts factors que influeixen en els subscriptors a l'hora de decidir si volen rebre totes les notificacions dels canals en tot moment, com ara la freqüència de pujada, els temes dels vídeos, altres subscripcions a canals, preferències de notificació concretes, etc.

Subscriptors que han activat l'opció Totes les notificacions per al teu canal i les notificacions de YouTube

Si arribes a l'interval habitual de subscriptors que han activat totes les notificacions al teu canal, però no arribes a l'interval de subscriptors que tenen les notificacions activades, pots demanar als espectadors que utilitzin l'eina de resolució de problemes relacionats amb les notificacions. Aquests espectadors han tocat la campana del canal, de manera que els interessa rebre totes les notificacions, però és possible que no sàpiguen que no poden rebre'n.

Puc veure les mètriques de notificacions dels subscriptors corresponents a períodes anteriors?

La targeta Notificacions de campana dels subscriptors només mostra les mètriques actuals i, per tant, els valors anteriors no estan disponibles.

Les mètriques corresponents als meus subscriptors augmentaran immediatament si obtinc subscriptors nous?

Les mètriques dels subscriptors s'actualitzen diàriament, però tenen un retard de 2 dies. Per tant, si publiques un vídeo el dilluns i obtens subscriptors nous, es reflectiran a les mètriques el dimecres.

Mètriques importants

Subscriptors que han activat l'opció Totes les notificacions per al teu canal El percentatge de subscriptors que trien rebre totes les notificacions del teu canal.
Subscriptors que han activat l'opció Totes les notificacions per al teu canal i les notificacions de YouTube El percentatge de subscriptors que han triat rebre totes les notificacions del teu canal i que poden rebre-les realment, segons la seva configuració de YouTube i del dispositiu.