Få oversikt over kanalresultatene

Oversikt-fanen i YouTube Analytics får du et overblikk over hvor bra kanalen din og videoene dine gjør det på YouTube. Kortet med viktige beregninger viser avspillinger, seertid, abonnenter og beregnet inntekt (hvis du er med i YouTubes Partnerprogram).

Merk: Enkelte rapporter er kanskje ikke tilgjengelige på mobil.

Se oversiktsrapportene dine

1. Logg på YouTube Studio.
  2. På menyen til venstre velger du Analytics.
  3. Oversikt-fanen åpnes som standard. På kortet med viktige beregninger ser du ikoner som viser når du publiserte en video, for eksempel en direktesending .

Merk: Det kan hende du ser personlig tilpassede oversiktsrapporter som sammenligner resultatene med de du vanligvis oppnår. Med denne statistikken får du innsikt i hvorfor du har færre eller flere avspillinger enn vanlig.

Nytt innhold

Denne rapporten gir deg en oversikt over hvor mange ganger den nyeste videoen din er sett. I rapporten finner du også informasjon om klikkfrekvens for visninger og gjennomsnittlig seertidsbruk.

Mest remikset

I denne rapporten ser du hvilke deler av innholdet ditt som er brukt til å lage Shorts-videoer. Rapporten viser også hvor mange ganger innholdet ditt er remikset, og hvor mange ganger disse remiksene er sett.

Toppinnhold

I Mest populære videoer-rapporten ser du hvilke av videoene dine som er mest populære. Rapporten viser som standard de mest populære videoene rangert etter antall avspillinger.

Sanntid

I sanntidsrapporten får du et tidlig innblikk i resultatene for nylig publiserte videoer. I rapporten finner du også informasjon om de mest populære videoene dine og antall abonnenter. Du kan også se den utvidede Analytics-rapporten for å sammenligne resultatene for de siste 60 minuttene med de siste 48 timene.

Beregninger du bør kjenne til

Avspillinger

Antall reelle avspillinger for kanalene eller videoene dine.

Seertid (timer)

Hvor lenge seerne har sett på en video.

Abonnenter

Antall seere som abonnerer på kanalen din.

Beregnet inntekt

Beregnet totalinntekt (nettoinntekt) fra alle Google-solgte annonser og transaksjoner for datoperioden og området som er valgt.

Gjennomsnittlig seertidsbruk

Anslått antall minutter som er sett i gjennomsnitt per avspilling for den valgte videoen og datoperioden.

Visninger

Hvor mange ganger miniatyrbildene dine er blitt vist til seere på YouTube via registrerte visninger.

Klikkfrekvens for visninger

Hvor ofte seerne har spilt av en video etter å ha sett et miniatyrbilde.