Obtenir una visió general del rendiment del canal

La pestanya Visió general de YouTube Analytics ofereix un resum complet del rendiment del teu canal i dels teus vídeos a YouTube. A la targeta de mètriques clau veuràs les visualitzacions, el temps de visualització, els subscriptors i els ingressos estimats (si formes part del Programa per a partners de YouTube).

Nota: és possible que alguns informes no estiguin disponibles en dispositius mòbils.

Consultar els informes de visió general

1. Inicia la sessió a YouTube Studio.
  2. Al menú de l'esquerra, selecciona Analítiques.
  3. De manera predeterminada, s'obrirà la pestanya Visió general. Veuràs icones a la targeta de mètriques clau que indiquen quan has publicat un vídeo, com ara una transmissió en directe .

Nota: és possible que hi vegis informes de visió general personalitzats que mostrin comparacions amb el rendiment habitual. Aquestes estadístiques t'expliquen per què les visualitzacions poden ser més altes o més baixes del que és habitual.

Contingut més recent

Aquest informe t'ofereix una instantània de les visualitzacions del teu vídeo més recent. També t'ofereix informació sobre la ràtio de clics d'entrada d'impressions i la durada mitjana de visualització.

Remixos principals

Aquest informe mostra el contingut teu que s'ha utilitzat per crear curts. També indica el nombre de vegades que s'ha fet un remix del teu contingut i el nombre de visualitzacions dels remixos.

Contingut principal

L'informe Vídeos principals destaca els teus vídeos més populars. De manera predeterminada, mostra els vídeos principals per visualització.

En temps real

L'informe En temps real t'ofereix informació inicial sobre el rendiment dels vídeos que has publicat fa poc. A més, et proporciona informació sobre els vídeos principals i el nombre de subscriptors. També pots consultar l'informe d'analítiques ampliat per comparar el rendiment de 60 minuts amb el de 48 hores.

Mètriques que has de conèixer

Visualitzacions

Nombre de visualitzacions legítimes dels teus canals o vídeos.

Temps de visualització (hores)

Temps que els espectadors han dedicat a mirar el teu vídeo.

Subscriptors

Nombre d'espectadors que s'han subscrit al teu canal.

Ingressos estimats

Total d'ingressos estimats (ingressos nets) procedents de totes les transaccions i tots els anuncis venuts per Google a l'àrea i en l'interval de dates seleccionats.

Durada mitjana de visualització

Mitjana estimada de minuts vistos per cada visualització per al vídeo i l'interval de dates seleccionats.

Impressions

Nombre de vegades que les teves miniatures s'han mostrat als espectadors de YouTube a través d'impressions registrades.

Ràtio de clics d'entrada d'impressions

Freqüència amb què els espectadors han vist un vídeo després de veure'n una miniatura.