Få et overblik over din kanals effektivitet

Fanen Oversigt i YouTube Analytics giver dig et bredt overblik over, hvordan din kanal og dine videoer klarer sig på YouTube. Kortet med vigtige metrics indeholder dine visninger, din visningstid, dine abonnenter og den estimerede indtægt (hvis du deltager i YouTubes partnerprogram).

Bemærk! Nogle rapporter er muligvis ikke tilgængelige på mobilenheder.

Se dine oversigtsrapporter

1. Log ind på YouTube Studio.
  2. Vælg Analytics i menuen til venstre.
  3. Fanen Oversigt åbnes som standard. Du kan se ikoner på kortet med vigtige metrics, der angiver, hvornår du udgav en video, f.eks. en livestream .

Bemærk! Du kan muligvis se tilpassede oversigtsrapporter, der viser sammenligninger med din typiske effektivitet. Denne indsigt forklarer, hvorfor antallet af visninger kan være højere eller lavere end normalt.

Seneste indhold

Denne rapport giver dig et øjebliksbillede af visningerne på din seneste video. Rapporten giver dig også oplysninger om klikrate for eksponeringer og gennemsnitlig visningsvarighed.

Populære remix

Denne rapport viser dit indhold, der er blevet brugt til at lave Shorts-videoer. Rapporten viser også det antal gange, dit indhold er blevet remixet, og antallet af visninger af remix.

Indhold på topniveau

Rapporten Populære videoer fremhæver dine mest populære videoer. Rapporten viser som standard de mest populære videoer målt på visninger.

Realtid

Realtidsrapporten giver dig tidlig indsigt i effektiviteten af dine senest udgivne videoer. Rapporten giver dig også oplysninger om dine mest populære videoer og antallet af abonnenter. Du kan også se den udvidede Analytics-rapport for at sammenligne effektiviteten for henholdsvis 60 minutter og 48 timer.

Metrics, du bør kende

Visninger

Antallet af legitime visninger for dine kanaler eller videoer.

Visningstid (timer)

Mængden af tid, som seerne har brugt på at se din video.

Abonnenter

Antallet af seere, der abonnerer på din kanal.

Estimeret indtægt

Samlet estimeret indtægt (nettoindtægt) fra alle Google-solgte transaktioner og annoncer for det valgte datointerval og område.

Gennemsnitlig visningsvarighed

Estimeret gennemsnitligt antal sete minutter pr. visning for den valgte video og datointerval.

Eksponeringer

Hvor mange gange dine miniaturebilleder er blevet vist for seere på YouTube gennem registrerede eksponeringer.

Klikrate for eksponeringer

Hvor ofte seerne har set en video, efter de har set et miniaturebillede.