Kvalifikasjonskrav, tilgjengelighet og retningslinjer for Superchat og Super Stickers

Med Super Chat og Super Stickers kan fansen komme i kontakt med skaperne under direktesendinger og premierer. Fansen kan kjøpe Super Chat-meldinger som fremheves i direktechatten, eller Super Stickers som vises som animerte bilder. Hvis du er kvalifisert, kan du lese mer om hvordan du slår på Super Chat eller Super Stickers, og hvordan du bruker disse funksjonene.

Super Chat og Super Stickers: oppsett og tips for bruk

Kvalifikasjonskrav

For å være kvalifisert for Super Chat og Super Stickers må du først påse at du oppfyller minstekravene til funksjoner for fan-finansiering. Kontroller også at du oppfyller de andre kriteriene som er beskrevet nedenfor, for Super Chat og Super Stickers:

• Funksjonen må være tilgjengelig der du er.
  • Du (og eventuelt MCN-nettverket ditt) må ha godtatt og overholde vilkårene og retningslinjene våre (inkludert det gjeldende tillegget for kommersielle produkter).

Krav til enkeltvideoer

Du kan ikke bruke Superchat eller Super Stickers i videoer som er

• aldersbegrenset
  • ikke-oppførte
  • private
  • laget for barn
  • med YouTube Veldedighet-innsamlinger

Du kan heller ikke bruke Super Chat og Super Stickers når direktechatten eller kommentarene er slått av.

Hvis du har tilgang, ser du Supers-fanen eller -kortet i Inntekt-delen av YouTube Studio.

Tilgjengelighet

Super Chat og Super Stickers er foreløpig bare tilgjengelig for kvalifiserte skapere på følgende steder:

• Algerie
  • Amerikansk Samoa
  • Argentina
  • Aruba
  • Australia
  • Østerrike
  • Bahrain
  • Belarus
  • Belgia
  • Bermuda
  • Bolivia
  • Bosnia-Hercegovina
  • Brasil
  • Bulgaria
  • Canada
  • Caymanøyene
  • Chile
  • Colombia
  • Costa Rica
  • Kroatia
  • Kypros
  • Tsjekkia
  • Danmark
  • Den dominikanske republikk
  • Ecuador
  • Egypt
  • El Salvador
  • Estland
  • Finland
  • Frankrike
  • Fransk Guyana
  • Fransk Polynesia
  • Tyskland
  • Hellas
  • Guadeloupe
  • Guam
  • Guatemala
  • Honduras
  • Hongkong
  • Ungarn
  • Island
  • India
  • Indonesia
  • Irland
  • Israel
  • Italia
  • Japan
  • Jordan
  • Kenya
  • Kuwait
  • Latvia
  • Libanon
  • Liechtenstein
  • Litauen
  • Luxemburg
  • Malaysia
  • Malta
  • Mexico
  • Marokko
  • Nederland
  • New Zealand
  • Nicaragua
  • Nigeria
  • Nord-Makedonia
  • Nord-Marianene
  • Norge
  • Oman
  • Panama
  • Papua Ny-Guinea
  • Paraguay
  • Peru
  • Filippinene
  • Polen
  • Portugal
  • Puerto Rico
  • Qatar
  • Romania
  • Russland
  • Saudi-Arabia
  • Senegal
  • Serbia
  • Singapore
  • Slovakia
  • Slovenia
  • Sør-Afrika
  • Sør-Korea
  • Spania
  • Sverige
  • Sveits
  • Taiwan
  • Thailand
  • Tyrkia
  • Turks- og Caicosøyene
  • De amerikanske jomfruøyene
  • Uganda
  • De forente arabiske emirater
  • Storbritannia
  • USA
  • Uruguay
  • Vietnam

Retningslinjer for Super Chat og Super Stickers

Super Chat og Super Stickers er funksjoner for fan-finansiering. Skapere (og eventuelle MCN-nettverk) som deltar, er derfor underlagt alle retningslinjene som gjelder for funksjonene for fan-finansiering på YouTube.

I likhet med alt annet innhold på YouTube må Super Stickers og Super Chat-meldinger være i samsvar med retningslinjene for brukere. Hvis et Super Stickers-merke eller en Super Chat-melding modereres og fjernes på grunn av brudd på retningslinjene, donerer YouTube sin del av inntektene til veldedighet.

Du må også fortsette å overholde alle gjeldende lover i overensstemmelse med vilkårene for bruk av YouTube. Pengene du tjener på supertakk og Super Stickers, kan behandles ulikt avhengig av hvilke lover som gjelder for deg og aktivitetene dine. Merk at Super Chat og Super Stickers ikke er verktøy for folkefinansiering eller donasjoner. Du har ansvar for å forstå og fullt ut overholde alle gjeldende lover – inkludert lovbestemmelser som påvirker muligheten din til å slå på, tilby, sende og tjene penger på Super Chat-meldinger og Super Stickers.