Kvalifikation, tilgængelighed og politikker vedrørende Super Chat og Super Stickers

Med Super Chat og Super Stickers kan youtubere og deres fans komme i kontakt med hinanden i livestreams og premierevideoer. Seere kan købe Super Chats for at fremhæve deres besked i livechatten eller Super Stickers for at få et animeret billede, der vises i livechatten. Hvis du er kvalificeret, kan du se, hvordan du aktiverer Super Chat eller Super Stickers og administrerer disse funktioner.

Super Chat og Super Stickers: Konfiguration og tips til brug af dem

Kvalificering

For at være kvalificeret til Super Chat og Super Stickers skal du først opfylde minimumskravene til fanstøttefunktionerne. Bekræft derefter, at du opfylder de andre kriterier for Super Chat og Super Stickers nedenfor:

• Du skal være bosiddende i en af de tilgængelige lokationer.
  • Du (og dit kanalnetværk) skal have accepteret vores vilkår og politikker (også det relevante appendiks for handelsprodukter) og overholde dem.

Krav til individuelle videoer

Super Chat og Super Stickers er ikke tilgængelige for de følgende typer videoer:

• Aldersbegrænset
  • Skjulte videoer
  • Private videoer
  • Lavet til børn
  • Med YouTube Giving-indsamlinger

Super Chat og Super Stickers er heller ikke tilgængelige, når livechat eller kommentarer er slået fra.

Hvis du har adgang, vises fanen eller kortet Supers i sektionen Tjen penge i YouTube Studio.

Tilgængelighed

Super Chat og Super Stickers er i øjeblikket tilgængelige for kvalificerede youtubere i følgende lande:

• Algeriet
  • Amerikansk Samoa
  • Argentina
  • Aruba
  • Australien
  • Østrig
  • Bahrain
  • Belarus
  • Belgien
  • Bermuda
  • Bolivia
  • Bosnien-Hercegovina
  • Brasilien
  • Bulgarien
  • Canada
  • Caymanøerne
  • Chile
  • Colombia
  • Costa Rica
  • Kroatien
  • Cypern
  • Tjekkiet
  • Danmark
  • Den Dominikanske Republik
  • Ecuador
  • Egypten
  • El Salvador
  • Estland
  • Finland
  • Frankrig
  • Fransk Guyana
  • Fransk Polynesien
  • Tyskland
  • Grækenland
  • Guadeloupe
  • Guam
  • Guatemala
  • Honduras
  • Hongkong
  • Ungarn
  • Island
  • Indien
  • Indonesien
  • Irland
  • Israel
  • Italien
  • Japan
  • Jordan
  • Kenya
  • Kuwait
  • Letland
  • Libanon
  • Liechtenstein
  • Litauen
  • Luxembourg
  • Malaysia
  • Malta
  • Mexico
  • Marokko
  • Nederlandene
  • New Zealand
  • Nicaragua
  • Nigeria
  • Nordmakedonien
  • Nordmarianerne
  • Norge
  • Oman
  • Panama
  • Papua Ny Guinea
  • Paraguay
  • Peru
  • Filippinerne
  • Polen
  • Portugal
  • Puerto Rico
  • Qatar
  • Rumænien
  • Rusland
  • Saudi-Arabien
  • Senegal
  • Serbien
  • Singapore
  • Slovakiet
  • Slovenien
  • Sydafrika
  • Sydkorea
  • Spanien
  • Sverige
  • Schweiz
  • Taiwan
  • Thailand
  • Tyrkiet
  • Turks- og Caicosøerne
  • De Amerikanske Jomfruøer
  • Uganda
  • De Forenede Arabiske Emirater
  • Storbritannien
  • USA
  • Uruguay
  • Vietnam

Politikker for Super Chat og Super Stickers

Super Chat og Super Stickers er fanstøttefunktioner. Derfor er deltagende youtubere (og deres kanalnetværk) underlagt alle politikker, der gælder for YouTubes fanstøttefunktioner.

Som med alt andet på YouTube skal de Super Chats og Super Stickers, seerne sender, overholde retningslinjerne for fællesskabet. Hvis en Super Chat eller Super Sticker modereres og fjernes, fordi den overtræder vores politikker, donerer YouTube sin andel af indtægten til velgørende formål.

Du skal også stadig overholde alle gældende love i henhold til YouTubes servicevilkår. Penge, du modtager fra Super Chat og Super Stickers, behandles muligvis anderledes i henhold til de love, der gælder for dig og dine aktiviteter. Du skal være opmærksom på, at Super Chat og Super Stickers ikke er crowdfunding- eller donationsværktøjer. Du er ansvarlig for at kende og overholde alle gældende love – også om hvorvidt du kan aktivere, tilbyde og sende Super Chats og Super Stickers, samt om hvorvidt du kan modtage penge for dem.