Requisits d'idoneïtat, disponibilitat i polítiques de Super Chat i Super Stickers

Amb Super Chat i Super Stickers, els fans poden connectar amb els creadors durant les reproduccions en directe i les estrenes. Els espectadors poden comprar Super Chats per destacar els seus missatges al xat en directe o Super Stickers perquè es mostri una imatge animada al xat en directe. Si compleixes els requisits, obtén informació sobre com pots activar Super Chat o Super Stickers i com pots gestionar aquestes funcions.

Super Chat i Super Stickers: configuració i consells per utilitzar-los

Idoneïtat

Per poder utilitzar Super Chat i Super Stickers, primer has de complir els requisits mínims per a les funcions de finançament dels fans. A continuació, confirma que compleixes els altres criteris que s'indiquen a sota per a Super Chat i Super Stickers:

Requisits per a vídeos concrets

Super Chat i Super Stickers no estan disponibles en els tipus de vídeos següents:

• Amb restricció d'edat
  • Ocults
  • Vídeos privats.
  • Creats per a nens
  • Amb campanyes de recaptació de fons de YouTube Giving

Super Chat i Super Stickers tampoc no estan disponibles quan el xat en directe o els comentaris estan desactivats.

Si hi tens accés, la pestanya o la targeta Supers es mostraran a la secció Guanys de YouTube Studio.

Disponibilitat

Actualment, Super Chat i Super Stickers estan disponibles per als creadors aptes a les ubicacions següents:

• Algèria
  • Samoa Nord-americana
  • Argentina
  • Aruba
  • Austràlia
  • Àustria
  • Bahrain
  • Bielorússia
  • Bèlgica
  • Bermudes
  • Bolívia
  • Bòsnia i Hercegovina
  • Brasil
  • Bulgària
  • Canadà
  • Illes Caiman
  • Xile
  • Colòmbia
  • Costa Rica
  • Croàcia
  • Xipre
  • República Txeca
  • Dinamarca
  • República Dominicana
  • Equador
  • Egipte
  • El Salvador
  • Estònia
  • Finlàndia
  • França
  • Guaiana Francesa
  • Polinèsia Francesa
  • Alemanya
  • Grècia
  • Guadalupe
  • Guam
  • Guatemala
  • Hondures
  • Hong Kong
  • Hongria
  • Islàndia
  • Índia
  • Indonèsia
  • Irlanda
  • Israel
  • Itàlia
  • Japó
  • Jordània
  • Kenya
  • Kuwait
  • Letònia
  • Líban
  • Liechtenstein
  • Lituània
  • Luxemburg
  • Malàisia
  • Malta
  • Mèxic
  • Marroc
  • Països Baixos
  • Nova Zelanda
  • Nicaragua
  • Nigèria
  • Macedònia del Nord
  • Illes Mariannes del Nord
  • Noruega
  • Oman
  • Panamà
  • Papua Nova Guinea
  • Paraguai
  • Perú
  • Filipines
  • Polònia
  • Portugal
  • Puerto Rico
  • Qatar
  • Romania
  • Rússia
  • Aràbia Saudita
  • Senegal
  • Sèrbia
  • Singapur
  • Eslovàquia
  • Eslovènia
  • Sud-àfrica
  • Corea del Sud
  • Espanya
  • Suècia
  • Suïssa
  • Taiwan
  • Tailàndia
  • Turquia
  • Illes Turks i Caicos
  • Illes Verges nord-americanes
  • Uganda
  • Emirats Àrabs Units
  • Regne Unit
  • Estats Units
  • Uruguai
  • Vietnam

Polítiques de Super Chat i Super Stickers

Super Chat i Super Stickers són funcions de finançament dels fans. Per tant, els creadors participants i les seves MCN estan subjectes a totes les polítiques que s'apliquen a les funcions de finançament dels fans de YouTube.

Com amb la resta de serveis de YouTube, els Super Chats i Super Stickers que enviïn els espectadors han de complir les directrius de la comunitat. Si es modera i se suprimeix un Super Chat o un Super Sticker perquè infringeix les nostres polítiques, YouTube donarà la nostra part dels ingressos a organitzacions benèfiques.

També cal que compleixis la legislació aplicable d'acord amb les condicions del servei de YouTube. És possible que els diners que rebis dels Super Chats i els Super Stickers es tractin de manera diferent en funció de la legislació aplicable a les teves activitats i a tu. Tingues en compte que Super Chat i Super Stickers no són eines de finançament col·lectiu ni de donació. Tens la responsabilitat d'entendre i complir la legislació aplicable, com ara saber si pots activar, oferir i enviar Super Chats i Super Stickers, així com rebre'n diners.