Hyväksytty kaupallistamishakemus – usein kysyttyä

Kaupallistamisominaisuudet

Millä eri tavoin voin kaupallistaa kanavaani?

Käytettävissä olevat ominaisuudet voivat vaihdella tilaajamääräsi sekä hyväksymiesi sopimusmoduulien mukaan.Lue lisää eri ominaisuuksista ja kelpoisuusvaatimuksista.

Täytän kaikki vaatimukset. Miksen voi laittaa tiettyä ominaisuutta päälle?

Tarkastajamme arvioivat, sopiiko kanavasi jonkin tietyn ominaisuuden käyttämiseen. Jotkin ominaisuudet eivät ole ehkä saatavilla paikallisten lakien tai YouTuben tukikapasiteetin asettamien rajoitusten vuoksi maassasi/alueellasi tai kielelläsi. Muista hyväksyä sopimus: joidenkin kaupallistamisominaisuuksien käyttöönotto edellyttää sitä.

Kaupallistamiskuvake ja videota koskevat valitukset

Mitä eri kuvakkeet tarkoittavat?

Yleensä kuvakkeet osoittavat videon kaupallistamistilan. Lue lisää kaupallistamiskuvakkeesta ja sen vaikutuksesta tuloihin.

Voinko tehdä valituksen keltaisesta kuvakkeesta?

Voit tarkistaa, onko sisältösi mainontaan sopivan sisällön sääntöjen ja esimerkkien mukainen. Jos sisältösi täyttää kaikki Sisällöstä voi kertyä mainostuloja ‑ehdot, voit tehdä valituksen.

Kaupallistamisoikeus

Mitä tapahtuu, jos kanavani ei enää täytä kaupallistamisen vaatimuksia?

YouTube ei poista kaupallistamista kanavaltasi automaattisesti, jos kanava ei enää täytä kaupallistamisen vaatimuksia. YouTube pidättää kuitenkin oikeuden oman harkintansa mukaan poistaa kaupallistamisen käytöstä kanavalta, jolla ei ladata videoita, postata yhteisöpostauksia tai olla muuten aktiivisia yli kuuteen kuukauteen.

Kanava menettää kaupallistamisoikeuden tilaajamäärästä, julkisista katselutunneista ja julkisista Shorts-katselukerroista riippumatta, jos se rikkoo mitä tahansa YouTube-kanavien kaupallistamiskäytäntöä.

Mitä tapahtuu, jos menetän kaupallistamisoikeuden?

Jos kanavasi todetaan kaupallistamiseen kelpaamattomaksi, sillä ei voi enää käyttää mitään kaupallistamistyökaluja eikä niihin liittyviä ominaisuuksia.

Jos olemme poistaneet kaupallistamisen kanavaltasi käytäntörikkomuksen vuoksi, siirry YouTube Studion Ansaitse-osioon ja tutustu tarkemmin käytäntöön, jota kanavasi on rikkonut. Tarkista sitten, ovatko videosi YouTube-kanavien kaupallistamiskäytäntöjen ja yhteisösääntöjen mukaisia. Jos huomaat joidenkin videoiden olevan käytäntöjemme vastaisia, muokkaa niitä tai poista ne.

Voit jatkaa kanavasi yleisön kasvattamista ja alkuperäisen sisällön lataamista YouTubeen. Jos kanavasi osallistuminen YouTube-kumppaniohjelmaan on jäädytetty, voit valittaa päätöksestä 21 päivän kuluessa. Voit myös hakea uudelleen ohjelmaan 90 päivän kuluttua.

Muuta

Vaikuttaako kaupallistaminen hakutuloksiin?

Kaupallistamisen tila ei vaikuta videoiden näkymiseen YouTubessa. Lue lisää kaupallistamisesta ja sen toiminnasta YouTuben haku- ja löytämisjärjestelmissä.

En löydä vastausta kysymykseeni. Mitä teen?

Jos käytät kaupallistamista, voit pyytää apua sisällöntuottajien tukitiimiltä. Lue, miten saat tukea.