Min kanal er godkendt til indtægtsgenerering: Ofte stillede spørgsmål

Funktioner til indtægtsgenerering

Hvilke forskellige måder at tjene penge på findes der?

Din adgang til funktioner kan variere, afhængigt af hvor mange abonnenter du har, og hvilke kontraktmoduler du har accepteret.Få flere oplysninger om vores forskellige funktioner og kvalifikationskrav.

Jeg opfylder alle kravene – hvorfor kan jeg ikke slå en bestemt funktion til?

Vores kontrollanter tjekker også din kanal for at se, om det er passende, at du slår en bestemt funktion til. Nogle funktioner er muligvis ikke tilgængelige for dig på grund af lokale juridiske begrænsninger eller på grund af YouTubes supportkapacitet i dit land/din region eller på dit sprog. Husk at acceptere den relevante aftale for at få adgang til visse funktioner til indtægtsgenerering.

Ikon for indtægtsgenerering og videoappeller

Hvad betyder alle ikonerne?

Generelt fortæller ikonerne dig om videoens status for indtægtsgenerering. Få flere oplysninger om ikonet for indtægtsgenerering, og hvordan det påvirker din indtægt.

Kan jeg appellere et gult ikon?

Du kan tjekke, om dit indhold følger vores retningslinjer for annoncørvenligt indhold og de angivne eksempler. Hvis dit indhold opfylder alle kriterierne for "Dette indhold kan generere annonceindtægt", kan du indsende en appel.

Adgang til indtægtsgenerering

Hvad sker der, hvis min kanal falder under kvalifikationsgrænsen for indtægtsgenerering?

YouTube fjerner ikke automatisk din kanals adgang til indtægtsgenerering, hvis den kommer ned under grænsen. YouTube forbeholder sig imidlertid retten til efter eget skøn at fjerne indtægtsgenerering fra kanaler, der er inaktive og ikke uploader eller opretter fællesskabsindlæg i 6 måneder eller mere.

Kanaler mister indtægtsgenerering, hvis de overtræder nogen af politikkerne for indtægtsgenerering på YouTube-kanaler, uanset antallet af abonnenter, offentlige visningstimer eller offentlige visninger af Shorts-videoer.

Hvad sker der, hvis jeg mister adgangen til indtægtsgenerering?

Hvis det konstateres, at din kanal ikke længere er kvalificeret til indtægtsgenerering, vil din kanal miste adgangen til alle indtjeningsværktøjer og tilhørende funktioner.

Hvis vi har fjernet indtægtsgenerering fra din kanal på grund af en overtrædelse af en politik, skal du starte med at gå til sektionen Tjen penge i YouTube Studio for at læse mere om den politik, din kanal har overtrådt. Gennemgå derefter dine videoer, og hold dem op mod politikker for indtægtsgenerering på YouTube-kanaler og vores retningslinjer for fællesskabet.Næste skridt er så at redigere eller slette videoer, der overtræder politikkerne.

Du kan fortsat uploade originalt indhold og opbygge et publikum på YouTube. Hvis din kanal suspenderes fra YouTubes partnerprogram, kan du appellere beslutningen inden for 21 dage, eller du kan ansøge om deltagelse i programmet igen efter 90 dage.

Andet

Påvirker indtægtsgenerering søgeresultaterne?

Status for indtægtsgenerering bruges ikke til at påvirke, hvordan videoer vises på YouTube.Få flere oplysninger om indtægtsgenerering, og hvordan det fungerer sammen med vores søgnings- og opdagelsessystemer.

Jeg kan ikke finde svaret på mit spørgsmål. Hjælp!

Hvis du har aktiveret indtægtsgenerering, har du adgang til vores Youtuber-supportteam. Få flere oplysninger om, hvordan du får support.