YouTuben toiminto-opas

Content ID ‑ongelmien selvittäminen

Tässä artikkelissa kuvatut ominaisuudet ovat vain YouTuben Content ID ‑sisällöntunnistusjärjestelmää käyttävien kumppanien saatavilla.

Sisällönhallinnan Ongelmat-välilehdellä on lueteltu asiat, jotka vaativat huomiotasi ja voivat vaikuttaa sisältökohteisiisi, viitteisiisi tai vaatimuksiisi. Jos et käy läpi toimenpiteitä edellyttäviä ongelmia, ne voivat aiheuttaa oikeuksien ja/tai tulojen menetyksiä. Toimenpiteitä edellyttäviä ongelmia voivat olla seuraavat:

Päällekkäiset viitteet

Käy läpi viitteidesi osat, jotka ovat päällekkäisiä muiden sisällön omistajien viitteiden kanssa, ja määritä, mikä osapuoli omistaa yksinoikeudet päällekkäisiin osiin. Näin Content ID osaa yhdistää vaatimukset oikeaan viitteeseen.

Virheelliset viitteet

Tarkista mahdollisesti virheelliset viitteet vahvistaaksesi, onko osio sopiva Content ID ‑sisällöntunnistukseen. Mahdollisesti virheellisen viiteosion perusteella tehtävät vaatimukset jäävät odottamaan, kunnes osio on tarkistettu.

Omistajuuden ristiriidat

Sisältökohteen omistajuusristiriita syntyy, jos useampien sisältökohteen omistajien omistusosuusvaatimusten summa ylittää tietyllä alueella 100 %. Tarkista sisältökohteen tiedot ja varmista, että omistajuustietosi ovat ajan tasalla. Ratkaise sitten ristiriita pyytämällä omistajuutta tai ottamalla yhteyttä muihin omistajiin.

Mahdolliset, kiistautetut ja valituksen kohteena olevat vaatimukset

Tarkista mahdolliset vaatimukset (tarkistusta odottavat mahdolliset vaatimukset, kumppanikäytännön takia tarkistukseen lähetetyt vaatimukset) sekä vaatimukset, joista kohdevideoiden omistajat ovat tehneet kiistautuksen tai valituksen, ja tee tarvittavat toimenpiteet.