Guia d'operacions de YouTube

Resoldre problemes de Content ID

Les funcions que es descriuen en aquest article estan disponibles només per als partners que utilitzin el sistema de cerca de coincidències Content ID de YouTube.

A la pestanya Problemes del Gestor de continguts hi ha accions que requereixen la teva atenció i és possible que afectin els teus recursos, referències o reclamacions. Si no revises els elements amb l'estat Acció necessària, en pots perdre la propietat o els ingressos. Els problemes amb Acció necessària inclouen:

Superposicions de la referència

Revisa segments de les teves referències que se superposen amb referències d'altres propietaris de contingut i determina qui és el propietari dels drets exclusius dels segments que se superposen. D'aquesta manera, Content ID podrà associar reclamacions amb la referència correcta.

Referències no vàlides

Revisa les possibles referències no vàlides per confirmar si el segment és apte per a Content ID. Les reclamacions futures que es presentin contra aquesta part de la possible referència no vàlida estaran pendents fins que el segment s'hagi corregit.

Conflictes de propietat

Els conflictes de propietat de recursos sorgeixen quan diversos propietaris de contingut proporcionen el 100% de la propietat dels recursos en un territori determinat. Revisa la informació del recurs per comprovar que la teva propietat estigui actualitzada, sol·licitar-la o contactar amb els altres propietaris per resoldre el conflicte.

Reclamacions potencials, en conflicte i apel·lades

Revisa i gestiona les reclamacions potencials (possibles reclamacions pendents de revisió o reclamacions enviades a revisió per polítiques de partners) i les reclamacions en conflicte i les reclamacions apel·lades dels usuaris que han respost a les reclamacions dels seus vídeos.