Première 'n nuwe video

Jy en jou kykers kan 'n nuwe video intyds saam kyk en ervaar met YouTube Premières. Skep opwinding vir jou Première deur die kykbladsy te deel, sodat kykers onthounotas kan stel, kan klets en opmerkings kan maak.

YouTube Premières

Skep 'n Première

Kykers kan die Première op enige platform soos rekenaar, iPhone, iPad, Android en mobiele web kyk.

1. Gaan na studio.YouTube.com op jou rekenaar.
  2. Klik Skep en dan Laai video’s op aan die bokant.
    Let wel: Kortvideo’s word nie vir Premières gesteun nie.
  3. Kies jou video wat jy wil oplaai en voer videobesonderhede in.
    Let wel: 360/vr180 of ’n uitset groter as 1080 p word nie vir Premières gesteun nie.
  4. Om onmiddellik die eerste vertoning van ’n video te speel, kan jy Stoor of publiseer en dan Publiek en dan Stel as onmiddellike Première klik. Die video sal première wanneer dit klaar verwerk is.
    Om 'n première vir later te skeduleer, klik Skeduleer en dan Voer 'n datum en tyd in en dan Merk Stel as Première.
  5. Om 'n aftellingtema en -lengte te kies, klik Stel Première op.
  6. Klik Klaar of Skeduleer.

Wenk: Jy kan ook 'n Première skep wanneer jy 'n video van die YouTube-app af oplaai. Kies Stel as Première op die "Stel sigbaarheid"-bladsy.

Wat gebeur wanneer jy 'n Première skep

Voordat jou Première begin

'n Publieke kykbladsy word geskep waarop jou video uiteindelik sal première. Jy kan die kykbladsy-URL deel omdat die kykbladsy publiek is voordat die Première begin. Premières wys oral op YouTube, net soos gewone oplaaisels. Jy kan hulle op soektogte, die tuisblad en video-aanbevelings vind.

Enige iemand kan na die kykbladsy gaan en 'n onthounota stel, 'n opmerking maak, of klets (hulle kan ook Superkletse gee as dit aangeskakel is). As jy 'n voorskou opgelaai het, sal dit speel.

Let wel: As jou rekening 'n Gemeenskapsriglynewaarskuwing het, sal jou Première nie tydens jou straftydperk gepubliseer word nie. Jou Première is vir die duur van die straftydperk op “privaat” gestel, en jy moet dit herskeduleer wanneer die vriestydperk eindig. Kom meer te wete oor basiese beginsels van Gemeenskapsriglynewaarskuwings.

Kykbladsy-oorsig

Die aftelling na 'n Première, en die "Stel herinnering"-opsie kan gevind word deur die pyltjie aan die linkerkant van die klets te klik.

Gedurende jou Première

'n Aftellingtema sal begin wanneer dit geskeduleer is, vir die tydsduur wat gekies is. As die Première geskeduleer is om 12:00 te begin, sal die aftelling 12:00 begin. Wanneer die aftelling verby is, sal kykers die video intyds saam kyk. Kykers kan die video terugspoel, maar kan nie vorentoe beweeg verby wat besig is om regstreeks te wys nie.

Jy en jou kykers kan interaktief voortgaan in die opmerkings en regstreekse klets.

Nadat jou Première eindig

Nadat jou video première, bly dit op jou kanaal as 'n gewone oplaai. Die aftellingtema sal nie by jou video ingesluit word nie. Kletsherspeling is beskikbaar vir kykers wat die Première-klets wil ervaar nadat dit geëindig het.

Jy kan ook YouTube Analytics van YouTube Studio af gebruik om te sien hoe jou Première gevaar het. Die Première se kyktelling sal na die tyd na die video oordra.

Kry Première-wenke vir skeppers.

Wenke

Pasmaak jou Première deur 'n ander aftellingtema te kies, jou Première te monetiseer, of 'n voorskou te wys op die kykbladsy voordat jou Première begin.
Lei jou kykers na jou regstreekse stroom. Lei jou kykers na jou regstreekse stroom met Live Redirect.
Skep opgewondenheid deur jou gehoor van 'n regstreekse stroom af na 'n Première te stuur.
Deel jou Première-kykbladsy-URL op sosiale media.
Stel jou Première as jou kanaalvoorskou. Vind uit hoe deur jou kanaaluitleg te verander.
Moedig kykers aan om 'n onthounota op te stel deur 'n opmerking of kletsboodskap op jou kykbladsy te los. Wanneer iemand ’n onthounota stel, sal hulle ongeveer 30 minute voor die première ’n kennisgewing kry, en weer wanneer dit begin.

Is jy op soek na meer wenke om jou volgende Première te skep?
Download our Premieres Guide.