Kijken hoe een bannerafbeelding er op verschillende apparaten uitziet

Een bannerafbeelding ziet er op verschillende apparaten anders uit. In de ontwerpfase is het handig om te weten hoe de afbeelding later wordt weergegeven. Houd er rekening mee dat de verhoudingen van de site worden aangepast waardoor meer of minder van je bannerafbeelding wordt weergegeven, afhankelijk van het browservenster en apparaat.

Klik hieronder voor voorbeelden van hoe bannerafbeeldingen eruitzien op verschillende apparaten van kijkers.

Meer informatie over het maken of bewerken van je bannerafbeeldingen.

Televisiescherm

Op televisieschermen wordt de hele afbeelding als bannerafbeelding op de achtergrond weergegeven. De beeldverhouding is 16:9 (oftewel 2560 x 1440 pixels).

Minimale breedte op een computerscherm:

Maximale breedte op een computerscherm: