Koppla ditt konto för att få belöningar utanför plattformen

Du kan få belöningar utanför plattformen när du tittar på kvalificerade livestreamar på YouTube genom att ansluta ditt Google-konto till ett partnerkonto.

Obs! Den här funktionen är kanske inte tillgänglig med kontrollerade upplevelser på YouTube. Läs mer.

Koppla eller koppla från dina konton

Från YouTube-inställningarna

Koppla ett konto

1. Logga in på YouTube.
  2. Klicka på din profilbild och välj Inställningar.
  3. Öppna avsnittet Anslutna appar.
  4. Klicka på KOPPLA bredvid partnern du vill koppla.
    1. Om du inte har ett konto följer du anvisningarna från partnerwebbplatsen för att skapa ett. Fortsätt sedan med steg 2.
  5. Följ stegen för att logga in på ditt partnerkonto.

Koppla från ett konto

1. Logga in på YouTube.
  2. Klicka på din profilbild och välj Inställningar.
  3. Öppna avsnittet Anslutna appar.
  4. Klicka på KOPPLA FRÅN bredvid partnern du vill koppla från.

Från en visningssida på YouTube

Koppla ett konto

1.  Logga in på YouTube.
  2. Navigera till en video eller livestream som är kvalificerad för belöningar.
  3. Klicka på KOPPLA  under spelaren på visningssidan.
  4. Följ stegen för att logga in på ditt partnerkonto.

inloggningen visas som ett popup-fönster mitt på sidan.

Koppla från ett konto

1.  Logga in på YouTube.
  2. Navigera till en kvalificerad video eller livestream.
  3. Klicka på KOPPLAD  under spelaren på visningssidan.
  4. Klicka på KOPPLA FRÅN.

Från Google-kontot

Du kan koppla bort ett partnerkonto från Google-kontot.

1. Logga in på ditt Google-konto.
  2. Öppna myaccount.google.com/accountlinking.
  3. Klicka på Ta bort länk bredvid kontot du vill koppla från.
Obs! När du kopplar från dina konton är du inte längre kvalificerad för belöningar i den appen när du tittar på kvalificerade livestreamar. Våra partners kan föra ett register över dessa visningar även om du har kopplat från kontot. Hantera dina uppgifter i ditt partnerkonto.

Partnerkonton

Activision
Activision är utvecklaren bakom Call of Duty. När du har länkat ditt Activision-konto blir du kvalificerad för belöningar genom att titta på utvalda Call of Duty-livestreamar.
Battle.net (Blizzard)
Blizzard är utvecklaren bakom Battle.net, Overwatch och Hearthstone. När du har länkat ditt Battle.net-konto blir du kvalificerad för belöningar genom att titta på utvalda livestreamar i Blizzard-spel.
Electronic Arts
Electronic Arts (EA) är utvecklaren bakom FIFA och Madden. När du har länkat ditt EA-konto blir du kvalificerad för belöningar genom att titta på utvalda livestreamar i EA-spel.
Epic Games
Epic Games är utvecklaren bakom Fortnite. När du har länkat ditt Fortnite-konto blir du kvalificerad för belöningar genom att titta på utvalt Fortnite World Cup-innehåll.
Garena
Garena är utvecklaren bakom Free Fire. När du har länkat ditt Garena Free Fire-konto blir du kvalificerad för belöningar genom att titta på utvalt Garena Free Fire-innehåll.
MLBB
Moonton är utvecklaren bakom Mobile Legends: Bang Bang (MLBB). När du har länkat ditt MLBB-konto blir du kvalificerad för belöningar genom att titta på vissa MLBB-livestreamar.
NFL
Anslut ditt NFL ID-konto för att få belöningar utanför plattformen från NFL.
Krafton (PUBG)
Krafton är utvecklaren bakom PLAYERUNKNOWN'S BATTLEGROUNDS. När du har länkat ditt konto kan du titta på kvalificerade livestreamar för att få belöningar.
PlayerUnknown's Battlegrounds Mobile (PUBG Mobile)
Tencent Games är utvecklaren bakom PlayerUnknown’s Battlegrounds (PUBG) Mobile. När du har länkat ditt konto blir du kvalificerad för belöningar genom att titta på utvalda PUBG Mobile-livestreamar.
Riot Games
Riot Games är utvecklaren bakom League of Legends, Legends of Runeterra och Teamfight Tactics. När du har länkat ditt konto kan du titta på kvalificerade livestreamar för att få belöningar.
Supercell

Supercell är utvecklaren bakom Clash Royale. När du har länkat ditt Supercell-konto blir du kvalificerad för belöningar genom att titta på utvalda livestreamar från Clash Royale/Clash Royale League.

Ubisoft
Ubisoft är utvecklaren bakom Assassin's Creed och Tom Clancy's Rainbow Six. När du har länkat ditt konto blir du kvalificerad för belöningar genom att titta på utvalda livestreamar i Ubisoft-spel.

Vanliga frågor

Jag har kopplat mina konton och tittar på en kvalificerad livestream. Varför vinner jag ingenting?

Våra partners avgör vilka kvalificerade tittare som ska vinna baserat på reglerna för varje stream. Reglerna kan variera beroende på partner.
För att vara kvalificerad ska du ha länkade konton och titta på din dator, YouTube-appen eller vår mobilwebbplats. Du är inte kvalificerad för belöningar om du tittar på en inbäddad spelare, YouTube-appen för smart-tv eller om du castar.
Du kan kontrollera om videon är kvalificerad för belöningar i inställningarna för videospelaren. Om den är kvalificerad visas ett alternativ för att granska statusen för ditt länkade konto.
Om du använder en Android- eller iOS-enhet bör du kontrollera att enheten kör den senaste versionen av YouTube

Hur vet jag om jag har vunnit något?

Belöningar skickas till ditt partnerkonto när du har vunnit. Det kan ta upp till en dag innan priserna visas. Läs mer på partnerwebbplatsen.

Finns funktionen på mobilen?

Belöningarna är tillgängliga via datorn, mobilappen, på vår mobilwebbplats m.youtube.com och via bild-i-bild-spelare. Du är inte kvalificerad för belöningar om du tittar på en inbäddad spelare.
Jag kan inte koppla mitt konto. Vad ska jag göra?
Kontrollera först att du är inloggad. Du kanske måste aktivera popupfönster i webbläsaren för att koppla dina konton. Om du inte kan ansluta på Safari kan du prova en annan webbläsare.
Obs! Du kan bara koppla personliga konton, inte varumärkeskonton. Se till att du är inloggad på ett personligt konto när du försöker koppla konton.
Det går inte att koppla ett konto om målgruppen för en video har angetts som avsedd för barn.

Jag fick ett meddelande om att mina konton har kopplats, men nu ser det inte ut som att de är kopplade. Är jag fortfarande kvalificerad för belöningar?

Ibland kan det dröja innan du ser att dina konton har kopplats.
Besök den här sidan för att bekräfta att dina konton är kopplade. På den här sidan kan du se alla tjänster som är kopplade till ditt konto. Du kan också ta bort kopplingar till tjänster.
Du är kvalificerad för belöningar så länge dina konton visas som kopplade på den här sidan.
Om dina konton inte visas som kopplade kan du försöka ta bort kopplingar och sedan koppla dina konton på nytt.

Jag försöker ta bort kopplingen mellan mina konton, men de visas fortfarande som kopplade. Varför?

Ibland kan det dröja innan du ser att kopplingar mellan konton har tagits bort.
Besök den här sidan för att bekräfta att dina konton har kopplats bort. Om tjänsten inte finns på sidan innebär det att dina konton inte är kopplade längre.

Vilken typ av information delas mellan Google och mitt partnerkonto när jag kopplar mitt konto?

När du har kopplat ditt konto till YouTube kan YouTube dela din visningsinformation och prenumerationsstatus, och partnern kan komma att dela grundläggande kontouppgifter med Google eller YouTube. På så sätt får vi information om vilka konton som är berättigade till belöningar.