Je account koppelen om beloningen te verdienen

Je kunt in aanmerking komen voor beloningen door je Google-account te koppelen aan accounts van partners en vervolgens bepaalde content te bekijken op YouTube.

Je accounts koppelen

1. Log in bij YouTube.
  2. Ga naar je profielfoto en selecteer Instellingen.
  3. Selecteer in het gedeelte 'Gekoppelde accounts' het type account dat je wilt koppelen.
  4. Klik of tik op KOPPELEN voor het type account dat je wilt koppelen.
    • Als je nog geen account hebt, volg je de instructies op de partnerwebsite om er een te maken. Begin daarna bij stap 2.
  5. Log in op je partneraccount.

Je kunt je partneraccount ook koppelen via de weergavepagina van elke livestream die in aanmerking komt voor beloningen. Klik of tik op BELONINGEN onder de speler en volg de aanwijzingen om in te loggen op je partneraccount.

Tip: Als er op je desktop niets gebeurt als je 'Beloningen' selecteert, moet je mogelijk pop-ups van YouTube toestaan.

Als je je account hebt gekoppeld, kom je in aanmerking voor beloningen door bepaalde livestreams te bekijken. Lees het gedeelte 'Partneraccounts' hieronder voor meer informatie over geschikte streams.

Je accounts ontkoppelen

1. Log in bij YouTube.
  2. Ga naar Accounts en selecteer Instellingen.
  3. Selecteer 'Gekoppelde accounts' en kies het account dat je wilt ontkoppelen.
  4. Klik of tik op ONTKOPPELEN.

Je kunt je partneraccount ook ontkoppelen via de weergavepagina van elke livestream die in aanmerking komt voor beloningen. Klik hiervoor op GEKOPPELD onder de speler en volg de aanwijzingen om in te loggen op je account.

Opmerking: Zodra je je accounts loskoppelt, kom je niet langer in aanmerking voor beloningen voor dat account door bepaalde livestreams te bekijken. Onze partners kunnen informatie over je kijksessies bewaren, ook nadat je je accounts hebt ontkoppeld. Ga naar je partneraccount om je gegevens te beheren.

Partneraccounts

PUBG

PUBG Corporation is de maker van PLAYERUNKNOWN'S BATTLEGROUNDS. Zorg ervoor dat je internationale PUBG-account is gekoppeld aan je Steam-account. Nadat je je account hebt gekoppeld, kom je in aanmerking voor beloningen door bepaalde livestreams te bekijken.

Riot Games

Riot is de maker van League of Legends, Legends of Runeterra en Teamfight Tactics. Nadat je je account hebt gekoppeld, kom je in aanmerking voor beloningen door bepaalde livestreams te bekijken.

Epic Games

Epic is de maker van Fortnite. Nadat je je Fortnite-account hebt gekoppeld, kom je in aanmerking voor beloningen door bepaalde Fortnite World Cup-content te bekijken.

PUBG Mobile

Tencent is de maker van PlayerUnknown's Battlegrounds (PUBG) Mobile. Zorg ervoor dat je internationale PUBG Mobile-account is gekoppeld aan je Steam-account. Nadat je je account hebt gekoppeld, kom je in aanmerking voor beloningen door bepaalde livestreams van PUBG Mobile te bekijken.

MLBB

Moonton is de maker van Mobile Legends: Bang Bang (MLBB). Nadat je je MLBB-account hebt gekoppeld, kom je in aanmerking voor beloningen door bepaalde livestreams van MLBB te bekijken.

Knives Out

NetEase is de maker van Knives Out. Nadat je je Knives Out-account hebt gekoppeld, kom je in aanmerking voor beloningen door officiële livestreams van Knives Out te bekijken.

Supercell

Supercell is de maker van Clash Royale. Nadat je je Supercell-account hebt gekoppeld, kom je in aanmerking voor bepaalde Clash Royale-beloningen door bepaalde livestreams van Clash Royale/Clash Royale League te bekijken.

FACEIT

FACEIT organiseert de Esports Championship Series. Nadat je je FACEIT-account hebt gekoppeld, kom je in aanmerking voor FACEIT-punten door livestreams van de Esports Championship Series te bekijken.
Opmerking: Als je in aanmerking wilt komen voor FACEIT-beloningen, moet je FACEIT-account geregistreerd zijn bij je CS:GO-account.

Veelgestelde vragen

Ik heb mijn accounts gekoppeld en ik bekijk een in aanmerking komende livestream. Waarom win ik niets?

Onze partners bepalen uiteindelijk welke in aanmerking komende kijkers winnen op basis van de regels voor elke stream. De regels kunnen per partner verschillen.
Als je in aanmerking wilt komen, moeten je accounts gekoppeld zijn en moet je de stream op je computer, de mobiele YouTube-app of onze mobiele website bekijken. Je komt niet in aanmerking voor beloningen als je met scherm-in-scherm of ingesloten spelers kijkt.

Hoe weet ik of ik iets heb gewonnen?

Als je een beloning hebt gewonnen, komt deze in je game-account bij de partner terecht. Het kan een dag duren voordat deze beloningen verschijnen. Meer informatie vind je op de partnerwebsite.

Is deze functie beschikbaar op mobiele apparaten?

Beloningen zijn beschikbaar op internet voor desktop, in de mobiele app en op onze mobiele website m.youtube.com. Je komt niet in aanmerking voor beloningen als je met scherm-in-scherm of een ingesloten speler kijkt.

Ik kan mijn account niet koppelen. Wat moet ik doen?

Controleer eerst of je ingelogd bent. Mogelijk moet je pop-ups in je browser toestaan om je accounts te kunnen koppelen. Als je geen koppeling kunt maken in Safari, gebruik je een andere browser.
Opmerking: Je kunt alleen persoonlijke accounts koppelen, geen merkaccounts. Zorg ervoor dat je bent ingelogd op een persoonlijk account als je probeert te koppelen.

Welk type informatie deelt Google met mijn game-account als ik dit account koppel?

Als je je account aan YouTube hebt gekoppeld, deelt YouTube je kijkinformatie en kan de partner algemene accountgegevens delen met Google of YouTube. Zo weten we welke accounts in aanmerking komen voor drops.