Tilknytt kontoen din for å få belønninger utenfor plattformen

Ved å knytte Google-kontoen din til en partnerkonto kan du få belønninger utenfor plattformen ved å se på kvalifiserte direktesendinger.

Merk: Denne funksjonen er kanskje ikke tilgjengelig i YouTube-versjoner med tilsyn. Finn ut mer.

Knytt sammen eller fjern tilknytningen mellom kontoer

Fra YouTube-innstillingene

Tilknytt en konto

1. Logg på YouTube.
  2. Gå til profilbildet ditt , og velg Innstillinger  .
  3. Gå til Tilknyttede apper-delen.
  4. Klikk på TILKNYTT ved siden av partnerkontoen du vil tilknytte.
    1. Hvis du ikke har en konto fra før, følger du veiledningen på partnernettstedet for å opprette en. Deretter starter du fra trinn 2.
  5. Følg fremgangsmåten for å logge på partnerkontoen din.

Fjern tilknytningen til en konto

1. Logg på YouTube.
  2. Klikk på profilbildet ditt , og velg Innstillinger .
  3. Gå til Tilknyttede apper-delen.
  4. Klikk på FJERN TILKNYTNINGEN ved siden av partnerkontoen du vil fjerne tilknytningen til.

Fra en videoside på YouTube

Tilknytt en konto

1.  Logg på YouTube.
  2. Gå til en video eller direktesending som er kvalifisert for belønninger.
  3. Klikk på TILKNYTT  under spilleren på videosiden.
  4. Følg fremgangsmåten for å logge på partnerkontoen din.

påloggingen vises som et forgrunnsvindu midt på siden.

Fjern tilknytningen til en konto

1.  Logg på YouTube.
  2. Gå til en kvalifisert video eller direktesending.
  3. Klikk på TILKNYTTET under spilleren på videosiden.
  4. Klikk på FJERN TILKNYTNINGEN.

Fra Google-kontoen din

Du kan fjerne tilknytningen til en partnerkonto fra Google-kontoen din.

1. Logg på Google-kontoen din.
  2. Gå til myaccount.google.com/accountlinking.
  3. Klikk på Fjern tilknytningen ved siden av kontoen du vil fjerne tilknytningen til.
Merk: Når du har fjernet sammenknytningen mellom kontoene, kan du ikke lenger motta belønninger ved å se på kvalifiserte videoer eller direktesendinger i den aktuelle appen. Det kan hende avspillingshistorikken din lagres hos partnerne våre, selv om du har fjernet sammenknytningen mellom kontoene. Du kan administrere dataene dine i de respektive partnerkontoene.

Partnerkontoer

Activision
Activision er utvikleren av Call of Duty. Når du har tilknyttet Activision-kontoen din, kan du få belønninger ved å se på utvalgte Call of Duty-direktesendinger.
Battle.net (Blizzard)
Blizzard er utvikleren av Battle.net, Overwatch og Hearthstone. Når du har tilknyttet Battle.net-kontoen din, kan du få belønninger ved å se på utvalgte direktesendinger med Blizzard-spill.
Electronic Arts
Electronic Arts (EA) er utvikleren av FIFA og Madden. Når du har tilknyttet EA-kontoen din, kan du få belønninger ved å se på utvalgte direktesendinger med EA-spill.
Epic Games
Epic Games er utvikleren av Fortnite. Når du har tilknyttet Fortnite-kontoen din, kan du få belønninger ved å se på utvalgt Fortnite World Cup-innhold.
Garena
Garena er utvikleren av Free Fire. Når du har tilknyttet Garena Free Fire-kontoen din, kan du få belønninger ved å se på utvalgt Garena Free Fire-innhold.
MLBB
Moonton er utvikleren av Mobile Legends: Bang Bang (MLBB). Når du har tilknyttet MLBB-kontoen din, kan du få belønninger ved å se på utvalgte MLBB-direktesendinger.
NFL
For å få belønninger fra NFL utenfor plattformen må du tilknytte NFL ID-kontoen din.
Krafton (PUBG)
Krafton er utvikleren av PLAYERUNKNOWN'S BATTLEGROUNDS. Når du har tilknyttet kontoen din, kan du få belønninger ved å se på kvalifiserte direktesendinger.
PlayerUnknown's Battlegrounds Mobile (PUBG Mobile)
Tencent Games er utvikleren av PlayerUnknown's Battlegrounds (PUBG) Mobile. Når du har tilknyttet kontoen din, kan du få belønninger ved å se på utvalgte PUBG Mobile-direktesendinger.
Riot Games
Riot Games er utvikleren av League of Legends, Legends of Runeterra og Teamfight Tactics. Når du har tilknyttet kontoen din, kan du få belønninger ved å se på kvalifiserte direktesendinger.
Supercell

Supercell er utvikleren av Clash Royale. Når du har tilknyttet Supercell-kontoen din, kan du få belønninger ved å se på utvalgte Clash Royale- eller Clash Royale League-direktesendinger.

Ubisoft
Ubisoft er utvikleren av Assassin's Creed og Tom Clancy's Rainbow Six. Når du har tilknyttet kontoen din, kan du få belønninger ved å se på utvalgte direktesendinger med Ubisoft-spill.

Vanlige spørsmål

Jeg har knyttet sammen kontoene mine og ser på en kvalifisert direktesending. Hvorfor har jeg ikke vunnet noe?

Det er partnerne våre som avgjør hvilke kvalifiserte seere som vinner, basert på reglene for hver enkelt direktesending. Reglene kan være ulike fra partner til partner.
For å være kvalifisert må du ha knyttet sammen kontoene, og du må se på innholdet på en datamaskin, i YouTube-mobilappen eller på mobilnettstedet vårt. Hvis du ser på innhold via innebygde spillere, via YouTube-appen for smart-TV eller ved å caste, er du ikke kvalifisert for belønninger.
For å sjekke om videoen er kvalifisert, kan du gå til spillerinnstillingene for videoen. Hvis videoen er kvalifisert, ser du et alternativ for å gjennomgå statusen for tilknyttede kontoer.
Hvis du er på Android eller iOS, må du sørge for at du bruker den nyeste versjonen av YouTube

Hvordan vet jeg om jeg har vunnet noe?

Eventuelle belønninger legges til i partnerkontoen din. Det kan ta inntil et døgn før slike belønninger vises. Finn ut mer ved å gå til partnernettstedet.

Er denne funksjonen tilgjengelig på mobil?

Belønninger er tilgjengelige når du ser på innhold på en datamaskin, i mobilappen, på mobilnettstedet m.youtube.com og via bilde-i-bilde-avspillinger. Hvis du ser på innhold via innebygde spillere, er du ikke kvalifisert for belønninger.
Jeg kan ikke tilknytte kontoen min. Hva bør jeg gjøre?
Sjekk først at du er logget på. Du må kanskje tillate forgrunnsvinduer i nettleseren før du kan knytte sammen kontoer. Hvis du ikke kan knytte sammen kontoene i Safari, bør du prøve en annen nettleser.
Merk: Du kan bare tilknytte personlige kontoer – ikke merkevarekontoer. Kontroller at du er logget på en personlig konto før du prøver å knytte den til en annen.
Hvis en video er klassifisert som laget for barn, er det ikke mulig å knytte sammen kontoer.

Jeg fikk en melding om at kontoene mine er knyttet sammen, men de vises ikke som sammenknyttet. Er jeg fortsatt kvalifisert for belønninger?

Noen ganger er det en forsinkelse mellom tidspunktet da kontoene dine ble knyttet sammen, og tidspunktet du ser dem som sammenknyttet.
Gå til denne siden for å bekrefte at kontoene dine er knyttet sammen. På denne siden ser du alle tjenestene kontoen din er tilknyttet. Her kan du også fjerne tilknytningen til hvilken som helst tjeneste.
Så lenge kontoene dine er oppført som sammenknyttet på denne siden, er du kvalifisert for belønninger.
Hvis kontoene dine ikke vises som sammenknyttet, kan du prøve å fjerne sammenknytningen og deretter knytte dem sammen på nytt.

Jeg prøver å fjerne sammenknytningen mellom kontoene mine, men de vises fremdeles som sammenknyttet. Hvorfor?

Noen ganger er det en forsinkelse mellom tidspunktet sammenknytningen mellom kontoene dine ble opphevet på, og tidspunktet du ser sammenknytningen som opphevet.
Gå til denne siden for å bekrefte at kontoene dine ikke er sammenknyttet. Hvis tjenesten ikke er oppført på denne siden, betyr det at kontoene dine ikke er sammenknyttet lenger.

Hva slags informasjon deles mellom Google og partnerkontoen min når jeg knytter sammen kontoene?

Når du har knyttet kontoen din til YouTube, kan YouTube dele informasjon om det du ser på, og status for abonnementet ditt. Partneren kan også dele grunnleggende kontoinformasjon med Google eller YouTube. Med utgangspunkt i denne informasjonen kan vi avgjøre hvilke kontoer som er kvalifisert for belønninger.