Tilien yhdistäminen muilta alustoilta saatavien palkkioiden ansaitsemiseksi

Kun linkität Google-tilin ja kumppanitilin, voit ansaita muilta alustoilta saatavia palkkioita ehdot täyttävien livestriimien katselusta YouTubessa.

Huom. Ominaisuus ei välttämättä ole saatavilla YouTuben valvotussa käyttökokemuksessa. Lue lisää.

Tilien yhdistäminen ja yhteyden katkaiseminen

YouTuben asetuksista

Tilin yhdistäminen

1. Kirjaudu YouTubeen.
  2. Valitse profiilikuvasi  ja sitten Asetukset  .
  3. Valitse Yhdistetyt sovellukset ja napauta sovellusta, jonka haluat yhdistää.
    1. Jos sinulla ei vielä ole tiliä, luo sellainen seuraamalla kumppanin sivustolla olevia ohjeita. Aloita sitten vaiheesta 2.
  4. Kirjaudu kumppanitilille ohjeiden mukaisesti.

Yhteyden katkaiseminen

1. Kirjaudu YouTubeen.
  2. Valitse profiilikuvasi  ja sitten Asetukset  .
  3. Valitse Yhdistetyt sovellukset ja napauta sovellusta, jonka yhteyden haluat katkaista.
  4. Valitse KATKAISE YHTEYS.

YouTube-katselusivulta

Tilin yhdistäminen

1.  Kirjaudu YouTubeen.
  2. Siirry videoon tai livestriimiin, josta voi ansaita palkintoja.
  3. Valitse katselusivulta soittimen alapuolelta YHDISTÄ .
  4. Kirjaudu kumppanitilille ohjeiden mukaisesti.

Yhteyden katkaiseminen

1. Kirjaudu YouTubeen.
  2. Siirry ehdot täyttävään videoon tai livestriimiin.
  3. Valitse katselusivulta soittimen alapuolelta YHDISTETTY .
  4. Valitse KATKAISE YHTEYS.

Google-tililtä

Näin voit katkaista kumppanitilin ja Google-tilisi yhteyden:
  1. Kirjaudu Google-tilillesi.
  2. Siirry osoitteeseen myaccount.google.com/accountlinking.
  3. Valitse Poista linkitys sen tilin vierestä, jonka linkityksen haluat poistaa.
Huom. Kun olet katkaissut tilien yhteyden, et voi enää saada palkintoja kyseisessä sovelluksessa ehdot täyttävien videoiden tai livestriimien katselusta. Kumppanimme voivat pitää kirjaa katseluista, vaikka yhteys olisi katkaistu. Tutustu datasi ylläpitämiseen kumppanitilillä.

Kumppanitilit

Activision
Activision on Call of Dutyn tekijä. Kun olet linkittänyt Activision-tilisi, voit saada palkintoja katsomalla valikoituja Call of Duty ‑livestriimejä.
Battle.net (Blizzard)
Blizzard on Battle.netin, Overwatchin ja Hearthstonen tekijä. Kun olet linkittänyt Battle.net-tilisi, voit ansaita palkintoja katsomalla valikoituja Blizzard-pelien livestriimejä.
Electronic Arts
Electronic Arts (EA) on FIFA- ja Madden-pelien tekijä. Kun olet linkittänyt EA-tilisi, voit ansaita palkintoja katsomalla valikoituja EA-pelien livestriimejä.
Epic Games
Epic Games on Fortniten tekijä. Kun olet linkittänyt Fortnite-tilisi, voit saada palkintoja katsomalla valikoitua Fortnite World Cup ‑sisältöä.
Garena
Garena on Free Firen tekijä. Kun olet linkittänyt Garena Free Fire ‑tilisi, voit ansaita palkintoja katsomalla valikoitua Garena Free Fire ‑sisältöä.
MLBB
Moonton on Mobile Legends: Bang Bang (MLBB) ‑pelin tekijä. Kun olet linkittänyt MLBB-tilisi, voit ansaita palkintoja katsomalla valikoituja MLBB-livestriimejä.
NFL
Kun olet yhdistänyt NFL ID ‐tilisi, voit ansaita muilta alustoilta saatavia palkkioita NFL:ltä.
PlayerUnknown's Battlegrounds Mobile (PUBG Mobile)
Tencent Games on PlayerUnknown’s Battlegrounds (PUBG) Mobilen tekijä. Kun olet linkittänyt tilisi, voit ansaita palkintoja katsomalla valikoituja PUBG Mobile ‑livestriimejä.
Riot Games
Riot Games on League of Legendsin, Legends of Runeterran ja Teamfight Tacticsin tekijä. Kun olet linkittänyt tilisi, voit saada palkintoja katsomalla ehdot täyttäviä livestriimejä.
Supercell

Supercell on Clash Royalen tekijä. Kun olet linkittänyt Supercell-tilisi, voit ansaita palkintoja katsomalla valikoituja Clash Royale- tai Clash Royale League ‑livestriimejä.

Ubisoft
Ubisoft on Assassin's Creedin ja Tom Clancy's Rainbow Sixin tekijä. Kun olet linkittänyt tilisi, voit ansaita palkintoja katsomalla valikoituja Ubisoft-pelien livestriimejä.

Usein kysyttyä

Olen linkittänyt tilini ja katson ohjelmaan kuuluvaa livestriimiä. Miksi en voita mitään?

Kumppanimme tekevät lopullisen päätöksen siitä, ketkä voittavat palkintoja kunkin striimin sääntöjen perusteella. Säännöt voivat vaihdella kumppanin mukaan.
Voit saada palkintoja, kun olet linkittänyt tilit ja katsot striimiä tietokoneella, YouTube-mobiilisovelluksella tai mobiilisivustollamme. Et voi saada palkintoja, jos katsot videota upotetulla soittimella, YouTube Smart TV ‑sovelluksella tai toisesta laitteesta striimaamalla.
Voit tarkistaa videon soitinasetuksista, saako videosta palkintoja. Videosta voi saada palkintoja, jos asetuksista pystyy tarkistamaan linkitetyn tilin tilan.
Varmista, että Android- tai iOS-laitteessasi on YouTuben uusin versio

Mistä tiedän, olenko voittanut jotain?

Jos voitat, palkinnot lisätään kumppanitilillesi. Voi mennä vuorokausi, ennen kuin palkinto näkyy tilillä. Katso lisätietoja kumppanin nettisivuilta.

Toimiiko ominaisuus mobiililaitteilla?

Palkintoja voi voittaa tietokoneella, mobiilisovelluksella, mobiilisivustolla m.youtube.com ja kuva kuvassa ‑katselussa. Upotettujen soittimien kautta katsotuista videoista ei voi voittaa palkintoja.
En pysty linkittämään tiliäni. Mitä teen?
Tarkista ensin, että olet kirjautunut sisään. Tilien linkittäminen voi edellyttää ponnahdusikkunoiden sallimista selaimessa. Jos linkittäminen ei onnistu Safari-selaimessa, kokeile jotakin toista selainta.
Huom. Linkitettävän tilin on oltava henkilökohtainen tili, ei Bränditili. Varmista, että olet kirjautunut henkilökohtaiselle tilillesi, kun yrität linkittää tilin.
Jos video on merkitty lapsille tehdyksi, tilin linkittäminen ei ole käytettävissä.

Sain viestin, että tilini on linkitetty, mutta ne eivät näy linkitettyinä. Voinko silti saada palkintoja?

Joskus voi kestää hetken ennen kuin linkitetyt tilit näkyvät linkitettyinä.
Tältä sivulta voit varmistaa, onko tilisi linkitetty. Sivulta näet kaikki palvelut, joihin tilisi on linkitetty. Halutessasi voit myös poistaa linkityksiä.
Jos tilisi näkyvät linkitettyinä tällä sivulla, voit saada palkintoja.
Jos tilisi eivät näy linkitettyinä, voit kokeilla poistaa linkityksen ja linkittää tilit uudelleen.

Yritän poistaa tilien linkityksen, mutta ne näkyvät edelleen linkitettyinä. Miksi?

Joskus voi kestää hetken ennen kuin linkityksen poisto päivittyy näkymään.
Tältä sivulta voit varmistaa, onko tiliesi linkitys poistettu. Jos palvelua ei näy sivulla, tilisi eivät enää ole linkitettyinä.

Mitä tietoja Google ja kumppanitilini jakavat toisilleen, kun linkitän tilit?

Kun linkität tilisi YouTubeen, YouTube voi jakaa katselutietosi ja tiedot tilauksesi tilasta. Kumppani voi jakaa tilisi perustiedot Googlelle tai YouTubelle. Näin tiedämme, mitkä tilit ovat oikeutettuja palkintoihin.