Tilknyt din konto for at vinde præmier uden for platformen

Du kan vinde præmier uden for platformen, når du ser kvalificerende livestreams på YouTube, ved at knytte din Google-konto til en partnerkonto.

Bemærk! Denne funktion er muligvis ikke tilgængelig med den forældrestyrede oplevelse på YouTube. Få flere oplysninger.

Opret eller fjern tilknytning mellem dine konti

Fra YouTube-indstillinger

Tilknyt en konto

1. Log ind på YouTube.
  2. Gå til dit profilbillede , og vælg Indstillinger .
  3. Gå til sektionen Tilknyttede apps.
  4. Klik på TILKNYT ud for den partner, du vil tilknytte.
    1. Hvis du ikke allerede har en konto, skal du følge vejledningen fra partnerwebsitet for at oprette en. Start derefter med trin 2.
  5. Følg vejledningen for at logge ind på din partnerkonto.

Fjern tilknytning af en konto

1. Log ind på YouTube.
  2. Klik på dit profilbillede , og vælg Indstillinger .
  3. Gå til sektionen Tilknyttede apps.
  4. Klik på FJERN TILKNYTNING ud for den partner, du vil fjerne tilknytningen til.

Fra en YouTube-afspilningsside

Tilknyt en konto

1.  Log ind på YouTube.
  2. Gå til en video eller livestream, hvor man kan vinde præmier.
  3. Klik på TILKNYT under afspilleren på afspilningssiden.
  4. Følg vejledningen for at logge ind på din partnerkonto.

loginvinduet vises som pop op midt på siden.

Fjern tilknytning af en konto

1.  Log ind på YouTube.
  2. Gå til en kvalificeret video eller livestream.
  3. Klik på TILKNYTTET under afspilleren på afspilningssiden.
  4. Klik på FJERN TILKNYTNING.

Fra din Google-konto

Du kan fjerne tilknytningen af en partnerkonto fra din Google-konto.

1. Log ind på din Google-konto.
  2. Gå til myaccount.google.com/accountlinking.
  3. Ud for den konto, du vil fjerne tilknytningen til, skal du klikke på Fjern tilknytning.
Bemærk! Når du fjerner tilknytningen mellem dine konti, vil du ikke længere være kvalificeret til at vinde præmier i den app, når du ser kvalificerende videoer eller livestreams. Vores partnere kan registrere og gemme en oversigt over sete livestreams, også selvom du har fjernet tilknytningen. Se din partnerkonto for at administrere dine data.

Partnerkonti

Activision
Activision er skaberen af Call of Duty. Når du har tilknyttet din Activision-konto, kan du kvalificere dig til at vinde præmier ved at se udvalgte Call of Duty-livestreams.
Battle.net (Blizzard)
Blizzard er skaberen af Battle.net, Overwatch og Hearthstone. Når du har tilknyttet din Battle.net-konto, kan du kvalificere dig til at vinde præmier ved at se udvalgte livestreams af Blizzard-spil.
Electronic Arts
Electronic Arts (EA) er skaberen af FIFA og Madden. Når du har tilknyttet din EA-konto, kan du kvalificere dig til at vinde præmier ved at se udvalgte livestreams af EA-spil.
Epic Games
Epic Games er skaberen af Fortnite. Når du har tilknyttet din Fortnite-konto, kan du kvalificere dig til at vinde præmier ved at se udvalgt Fortnite World Cup-indhold.
Garena
Garena er skaberen af Free Fire.  Når du har tilknyttet din Garena Free Fire-konto, kan du kvalificere dig til at vinde præmier ved at se udvalgt Garena Free Fire-indhold.
MLBB
Moonton er skaberen af Mobile Legends: Bang Bang (MLBB). Når du har tilknyttet din MLBB-konto, kan du kvalificere dig til at vinde præmier ved at se udvalgte MLBB-livestreams.
NFL
Hvis du vil vinde præmier uden for platformen fra NFL, skal du tilknytte din NFL ID-konto.
Krafton (PUBG)
Krafton er skaberen af PLAYLISTUNKNOWN'S BATTLEGROUNDS. Når du har tilknyttet din konto, kan du vinde præmier ved at se kvalificerende livestreams.
PlayerUnknown's Battlegrounds Mobile (PUBG Mobile)
Tencent Games er skaberen af PlayerUnknown’s Battlegrounds (PUBG) Mobile. Når du har tilknyttet din konto, kan du kvalificere dig til at vinde præmier ved at se udvalgte PUBG Mobile-livestreams.
Riot Games
Riot Games er skaberen af League of Legends, Legends of Runeterra og Teamfight Tactics. Når du har tilknyttet din konto, kan du vinde præmier ved at se kvalificerende livestreams.
Supercell

Supercell er skaberen af Clash Royale. Når du har tilknyttet din Supercell-konto, kan du kvalificere dig til at vinde præmier ved at se Clash Royale/Clash Royale League-livestreams.

Ubisoft
Ubisoft er skaberen af Assassin’s Creed og Tom Clancy’s Rainbow Six. Når du har tilknyttet din konto, kan du kvalificere dig til at vinde præmier ved at se udvalgte livestreams af Ubisoft-spil.

Ofte stillede spørgsmål

Jeg har tilknyttet mine konti, og jeg ser en kvalificerende livestream. Hvorfor vinder jeg ikke noget?

Vores partnere bestemmer i sidste ende, hvilke kvalificerede seere der vinder, på baggrund af reglerne for hver stream. Reglerne kan variere fra partner til partner.
For at sikre, at du er kvalificeret, skal du sørge for, at du har tilknyttet dine konti og ser med på din computer, i YouTube-mobilappen eller på vores mobilwebsite. Hvis du ser med i en indlejret afspiller, i YouTube-appen til smart-tv eller via cast-funktion, er du ikke kvalificeret til at vinde præmier.
Hvis du vil tjekke, om videoen er kvalificeret, kan du kigge i indstillingerne for videoafspilleren, hvor du ved kvalificerede videoer vil have muligheden for at se status for din tilknyttede konto.
Hvis du bruger Android eller iOS, skal du sørge for at have den nyeste version af YouTube

Hvordan ved jeg, om jeg har vundet noget?

Præmier leveres til din partnerkonto hos en af vores partnere, når du har vundet. Der kan gå op til en dag, før præmierne vises. Du kan få mere information direkte på partnerwebsitet.

Er denne funktion tilgængelig på mobilenheder?

Præmier er tilgængelige på computer, i mobilappen, på vores mobilwebsite m.youtube.com og via visningsfunktionen integreret billede. Hvis du ser med via indlejrede afspillere, er du ikke kvalificeret til at vinde præmier.
Jeg kan ikke tilknytte min konto. Hvad skal jeg gøre?
Tjek først, om du er logget ind. Du skal muligvis tillade pop op-vinduer i din browser for at tilknytte dine konti. Hvis du ikke kan tilknytte via Safari, kan du prøve en anden browser.
Bemærk! Du kan kun tilknytte personlige konti, ikke brandkonti. Sørg for, at du er logget ind på en personlig konto, når du forsøger at tilknytte.
Hvis en video er angivet som lavet til børn, er det ikke muligt at tilknytte en konto.

Jeg har modtaget en besked om, at mine konti er blevet tilknyttet, men de vises ikke som tilknyttet. Kan jeg stadig vinde præmier?

Nogle gange er der en forsinkelse mellem det tidspunkt, hvor du tilknytter dine konti, og det tidspunkt, hvor de vises som tilknyttet.
Gå til denne side for at bekræfte, at dine konti er tilknyttet. På denne side kan du se alle de tjenester, som din konto er tilknyttet. Du kan også fjerne tilknytningen til enhver tjeneste.
Så længe denne side viser, at dine konti er tilknyttet, er du kvalificeret til at vinde præmier.
Hvis dine konti ikke vises som tilknyttet, kan du også prøve at fjerne tilknytningen og derefter tilknytte igen.

Jeg forsøger at fjerne tilknytningen af mine konti, men de vises stadig som tilknyttet. Hvorfor?

Nogle gange er der en forsinkelse mellem det tidspunkt, hvor tilknytningen af dine konti fjernes, og det tidspunkt, hvor de ikke vises som tilknyttet.
Besøg denne side for at bekræfte, at dine konti ikke er tilknyttet. Hvis tjenesten ikke er angivet på denne side, betyder det, at dine konti ikke længere er tilknyttet.

Hvilke oplysninger deles mellem Google og min partnerkonto, når jeg tilknytter min konto?

Når du har knyttet din konto til YouTube, kan YouTube dele dine visningsoplysninger og din abonnementsstatus, og partneren kan dele grundlæggende kontooplysninger med Google eller YouTube. På den måde ved vi, hvilke konti der er kvalificerede til præmier.