Connecta el teu compte per aconseguir recompenses

Per poder aconseguir recompenses, has de connectar el teu Compte de Google al compte d'un dels nostres partners de recompenses i mirar a YouTube contingut que compleixi els requisits.

Connectar els comptes

1. Inicia la sessió a YouTube.
  2. Ves a Comptes  i selecciona Configuració.
  3. A la secció "Comptes connectats", selecciona el tipus de compte que vols enllaçar.
  4. Toca CONNECTA al tipus de compte que vols connectar o fes-hi clic.
    • Si encara no tens cap compte, segueix les instruccions del lloc web del partner corresponent per crear-ne un. A continuació, torna al pas 2.
  5. Inicia la sessió al teu compte del partner.

També pots connectar el teu compte del partner des de la pàgina de visualització de qualsevol reproducció en directe que compleixi els requisits per aconseguir recompenses. Toca RECOMPENSES , o fes-hi clic, a sota del reproductor i segueix les instruccions per iniciar la sessió al teu compte de partner.

Consell: a l'ordinador, si no passa res quan selecciones "Recompenses", és possible que hagis de permetre les finestres emergents de YouTube.

Un cop hagis connectat el compte, mira qualsevol reproducció en directe que compleixi els requisits per poder aconseguir recompenses. Consulta la secció "Comptes de partners" a continuació per obtenir més informació sobre quines reproduccions en directe compleixen els requisits.

Desconnectar els comptes

1. Inicia la sessió a YouTube.
  2. Ves a Comptes  i selecciona Configuració.
  3. Selecciona "Comptes connectats" i tria el compte que vols desconnectar.
  4. Toca DESCONNECTA o fes-hi clic.

També pots desconnectar el teu compte del partner des de la pàgina de visualització de qualsevol reproducció en directe que compleixi els requisits per aconseguir recompenses. Per fer-ho, fes clic a CONNECTAT  a sota del reproductor i segueix les instruccions per iniciar la sessió al teu compte.

Nota: si desconnectes els comptes, deixaràs de complir els requisits per aconseguir recompenses en aquest compte mirant les reproduccions en directe que compleixin els requisits. És possible que els nostres partners conservin un registre d'aquestes visualitzacions encara que t'hagis desconnectat. Ves al teu compte del partner per gestionar les teves dades.

Comptes de partners

FACEIT

FACEIT organitza el campionat Esports Championship Series. Un cop hagis enllaçat el teu compte de FACEIT, mira la reproducció en directe del campionat Esports Championship Series per poder aconseguir punts de FACEIT.
Nota: per poder aconseguir recompenses de FACEIT, el teu compte de FACEIT ha d'estar registrat amb el de CS:GO.

Supercell

Supercell és el creador de Clash Royale. Un cop hagis enllaçat el teu compte de Supercell, mira la reproducció en directe de la final mundial per poder aconseguir recompenses de Clash Royale.

Knives Out

NetEase és el creador de Knives Out. Un cop hagis enllaçat el teu compte de Knives Out, mira la reproducció en directe de Knives Out Official Streamer per poder aconseguir recompenses.

MLBB

Moonton és el fabricant de Mobile Legends: Bang Bang. Un cop hagis enllaçat el teu compte d'MLBB, mira determinades reproduccions en directe d'MLBB per poder aconseguir recompenses.

PUBG Mobile

Tencent és el fabricant de PlayerUnknown's Battlegrounds (PUBG) Mobile. Un cop hagis enllaçat el teu compte de PUBG Mobile, mira determinades reproduccions en directe de PUGB Mobile per poder aconseguir recompenses.

Epic Games

Epic és el fabricant de Fortnite. Un cop hagis enllaçat el teu compte de Fortnite, mira contingut determinat del Mundial de Fortnite per poder aconseguir recompenses.

Preguntes freqüents

He connectat els comptes i estic mirant una reproducció en directe que compleix els requisits. Per què encara no he rebut cap recompensa?

Els nostres partners són els que tenen l'última paraula a l'hora de decidir quins dels espectadors que compleixen els requisits són els guanyadors en funció de les regles de cada reproducció en directe. Les regles poden variar segons el partner.
Per assegurar-te que en compleixes els requisits, comprova que hagis enllaçat els comptes i que mires la reproducció en directe en un ordinador, a l'aplicació YouTube per a mòbils o al lloc web per a mòbils. No compliràs els requisits per rebre recompenses si mires les reproduccions amb la funció pantalla en pantalla o en reproductors inserits.

Com sé si he guanyat alguna recompensa?

Quan guanyis una recompensa, es desarà al teu compte de videojocs del partner. Aquestes recompenses poden tardar fins a 1 dia a mostrar-se. Obtén més informació directament a través al lloc web del partner.

Aquesta funció està disponible en dispositius mòbils?

Les recompenses estan disponibles al web per a ordinadors, a l'aplicació mòbil i al lloc web per a mòbils m.youtube.com. No compliràs els requisits per rebre recompenses si mires les reproduccions amb la funció pantalla en pantalla o en reproductors inserits.

No puc connectar el meu compte. Què he de fer?

Primer comprova que hagis iniciat la sessió. És possible que hagis d'activar les finestres emergents al navegador per poder connectar els teus comptes. Si no pots fer-ho a Safari, prova-ho en un altre navegador.
Nota: només pots connectar comptes personals, no comptes de marca. Assegura't que hagis iniciat la sessió en un compte personal quan intentis connectar-lo.

Quan connecto el meu compte de videojocs, quin tipus d'informació es comparteix amb Google?

Quan hi connectis el teu compte, YouTube compartirà la teva informació de visualització i és possible que el partner comparteixi informació bàsica del compte amb Google o YouTube. D'aquesta manera, sabrem quins comptes compleixen els requisits per obtenir recompenses.