Connectar un compte per aconseguir recompenses fora de la plataforma

Connecta el teu Compte de Google a un compte de partner per obtenir recompenses fora de la plataforma quan miris transmissions en directe aptes a YouTube.

Nota: és possible que aquesta funció no estigui disponible amb les experiències supervisades a YouTube. Obtén més informació.

Connectar o desconnectar comptes

Des de la configuració de YouTube

Connectar un compte

1. Inicia la sessió a YouTube.
  2. Ves a la teva foto de perfil  i selecciona Configuració .
  3. Ves a la secció Aplicacions connectades.
  4. Al costat del partner que vols connectar, fes clic a CONNECTA.
    1. Si encara no tens cap compte, segueix les instruccions del lloc web del partner corresponent per crear-ne un. Un cop fet, torna al pas 2.
  5. Segueix els passos per iniciar la sessió al teu compte de partner.

Desconnectar un compte

1. Inicia la sessió a YouTube.
  2. Fes clic a la teva foto de perfil  i selecciona Configuració .
  3. Ves a la secció Aplicacions connectades.
  4. Al costat del partner que vols desconnectar, fes clic a DESCONNECTA.

Des de la pàgina de visualització de YouTube

Connectar un compte

1.  Inicia la sessió a YouTube.
  2. Ves a qualsevol vídeo o transmissió en directe aptes per aconseguir recompenses.
  3. A la pàgina de visualització, fes clic a l'opció CONNECTA que hi ha a sota del reproductor.
  4. Segueix els passos per iniciar la sessió al teu compte de partner.

l'inici de sessió es mostrarà en una finestra emergent al centre de la pàgina.

Desconnectar un compte

1.  Inicia la sessió a YouTube.
  2. Ves a qualsevol vídeo o transmissió en directe aptes.
  3. A la pàgina de visualització, fes clic a CONNECTATS a sota del reproductor.
  4. Fes clic a DESCONNECTA.

Des del teu Compte de Google

Pots desconnectar un compte de partner del teu Compte de Google.

1. Inicia la sessió al teu Compte de Google.
  2. Ves a myaccount.google.com/accountlinking.
  3. Al costat del compte que vols desconnectar, fes clic a Desenllaça.
Nota: si desconnectes els comptes, ja no compliràs els requisits per aconseguir recompenses en aquesta aplicació mirant els vídeos o les transmissions en directe aptes per obtenir-ne. És possible que els nostres partners conservin un registre d'aquestes visualitzacions encara que t'hagis desconnectat. Ves al teu compte de partner per gestionar les teves dades.

Comptes de partners

Activision
Activision és el creador de Call of Duty. Un cop hagis enllaçat el teu compte d'Activision, mira una selecció de transmissions en directe de Call of Duty per complir els requisits per aconseguir recompenses.
Battle.net (Blizzard)
Blizzard és el creador de Battle.net, Overwatch i Hearthstone. Un cop hagis enllaçat el teu compte de Battle.net, mira una selecció de transmissions en directe de jocs de Blizzard per complir els requisits per aconseguir recompenses.
Electronic Arts
Electronic Arts (EA) és el creador de FIFA i Madden. Un cop hagis enllaçat el teu compte d'EA, mira una selecció de transmissions en directe de jocs d'EA per complir els requisits per aconseguir recompenses.
Epic Games
Epic Games és el creador de Fortnite. Un cop hagis enllaçat el teu compte de Fortnite, mira una selecció de continguts del Fortnite World Cup per complir els requisits per aconseguir recompenses.
Garena
Garena és el creador de Free Fire. Un cop hagis enllaçat el teu compte de Garena Free Fire, mira una selecció de continguts de Garena Free Fire per complir els requisits per aconseguir recompenses.
MLBB
Moonton és el creador de Mobile Legends: Bang Bang (MLBB). Un cop hagis enllaçat el teu compte d'MLBB, mira una selecció de transmissions en directe d'MLBB per complir els requisits per aconseguir recompenses.
NFL
Per obtenir recompenses fora de la plataforma de l'NFL, connecta el teu compte d'ID d'NFL.
Krafton (PUBG)
Krafton és el creador de PLAYERUNKNOWN’S BATTLEGROUNDS. Un cop hagis enllaçat el teu compte, mira les transmissions en directe aptes per aconseguir recompenses.
PlayerUnknown's Battlegrounds Mobile (PUBG Mobile)
Tencent Games és el creador de PlayerUnknown’s Battlegrounds (PUBG) Mobile. Un cop hagis enllaçat el teu compte, mira una selecció de transmissions en directe de PUBG Mobile per complir els requisits per aconseguir recompenses.
Riot Games
Riot Games és el creador de League of Legends, Legends of Runeterra i Teamfight Tactics. Un cop hagis enllaçat el teu compte, mira les transmissions en directe aptes per aconseguir recompenses.
Supercell

Supercell és el creador de Clash Royale. Un cop hagis enllaçat el teu compte de Supercell, mira una selecció de transmissions en directe de Clash Royale / Clash Royale League per complir els requisits per aconseguir recompenses.

Ubisoft
Ubisoft és el creador d'Assassin's Creed i Tom Clancy's Rainbow Six. Un cop hagis enllaçat el teu compte, mira una selecció de transmissions en directe de jocs d'Ubisoft per complir els requisits per aconseguir recompenses.

Preguntes més freqüents

He connectat els comptes i estic mirant una transmissió en directe apta. Per què encara no he rebut cap recompensa?

Els nostres partners són els que tenen l'última paraula a l'hora de decidir quins dels espectadors aptes obtindran recompenses en funció de les regles de cada transmissió en directe. Les regles poden variar segons el partner.
Per assegurar-te que compleixes els requisits, comprova que hagis enllaçat els comptes i que mires la transmissió en directe en un ordinador, a l'aplicació YouTube per a mòbils o al lloc web per a mòbils. No compliràs els requisits per aconseguir recompenses si mires contingut en reproductors inserits, a l'aplicació YouTube per a televisors intel·ligents o a través d'emissions en pantalla.
Per comprovar si el vídeo és apte, pots consultar la configuració del reproductor de vídeo, on els vídeos aptes inclouen una opció per revisar l'estat del teu compte enllaçat.
Si utilitzes Android o iOS, assegura't de tenir instal·lada la versió més recent de YouTube.

Com sé si he guanyat alguna recompensa?

Quan guanyis una recompensa, es desarà al teu compte de partner. Aquestes recompenses poden tardar fins a un dia a mostrar-se. Obtén més informació directament al lloc web del partner.

Aquesta funció està disponible en dispositius mòbils?

Les recompenses estan disponibles a l'ordinador, a l'aplicació mòbil, al lloc web per a mòbils m.youtube.com i mitjançant la visualització imatge sobre imatge. No compliràs els requisits per aconseguir recompenses si mires contingut en reproductors inserits.
No puc connectar el meu compte. Què he de fer?
Primer comprova que hagis iniciat la sessió. És possible que hagis d'activar les finestres emergents al navegador per poder connectar els teus comptes. Si no pots fer-ho a Safari, prova-ho en un altre navegador.
Nota: només pots connectar comptes personals, no comptes de marca. Assegura't que hagis iniciat la sessió en un compte personal quan provis de connectar-lo.
Si un vídeo està definit com a creat per a nens, l'opció per enllaçar el compte no estarà disponible.

He rebut un missatge que indica que els meus comptes estan connectats, però no es mostren com a tal. Encara compleixo els requisits per aconseguir recompenses?

De vegades, des del moment en què es connecten, els comptes tarden un temps a mostrar-se com a connectats.
Visita aquesta pàgina per confirmar que els comptes estan connectats. Aquí pots consultar tots els serveis a què està connectat el teu compte. També pots desenllaçar-lo de qualsevol servei.
Sempre que aquesta pàgina mostri els teus comptes com a connectats, compliràs els requisits per aconseguir recompenses.
Si no és el cas, també pots provar de desenllaçar els comptes i, a continuació, tornar-los a connectar.

Provo de desconnectar els comptes, però encara es mostren com a connectats. Per què?

De vegades, des del moment en què es desconnecten, els comptes tarden un temps a mostrar-se com a desconnectats.
Visita aquesta pàgina per confirmar que els teus comptes s'han desconnectat. Si el servei no figura en aquesta pàgina, vol dir que els comptes ja no estan connectats.

Quan connecto el meu compte de partner, quin tipus d'informació es comparteix amb Google?

Quan connectis el teu compte amb YouTube, YouTube podrà compartir la teva informació de visualització i l'estat de la subscripció, i és possible que el partner comparteixi informació bàsica del compte amb Google o YouTube. D'aquesta manera, sabrem quins comptes són aptes per obtenir recompenses.