Política sobre armes de foc

La seguretat dels nostres creadors, espectadors i partners és la nostra màxima prioritat. Comptem amb tots vosaltres perquè ens ajudeu a protegir aquesta comunitat única i vibrant. És important que entenguis les nostres directrius de la comunitat i el paper que tenen en la nostra responsabilitat compartida de mantenir la seguretat de YouTube. Et recomanem que llegeixis atentament la política que s'indica a continuació. També pots consultar aquesta pàgina per obtenir una llista completa de les nostres directrius.
A YouTube no es permet el contingut destinat a vendre armes de foc, ensenyar als espectadors com poden fabricar armes de foc, munició i determinats accessoris, ni ensenyar-los a instal·lar aquests accessoris. YouTube no es pot fer servir com a plataforma per vendre armes de foc ni els accessoris que s'indiquen a continuació. A YouTube tampoc no s'hi permeten reproduccions en directe que mostrin algú subjectant, manipulant o transportant una arma de foc.

Com t'afecta això

Si publiques contingut

No publiquis contingut a YouTube si és amb alguna d'aquestes finalitats:

• Vendre armes de foc o alguns dels seus accessoris a través de vendes directes (p. ex., en vendes privades dutes a terme per particulars) o incloure enllaços a llocs web en què es venguin aquests articles. Entre aquests accessoris hi ha els següents:
    • Accessoris que permetin que una arma de foc simuli una arma automàtica.
    • Accessoris que converteixin una arma de foc en una arma automàtica, com ara acceleradors de trets, gallets de repetició, llevants automàtics extraïbles o equips de conversió.
    • Carregadors de gran capacitat o cinturons amb capacitat per a més de 30 bales.
  • Proporcionar instruccions sobre com es poden fabricar els elements següents:
    • Armes de foc.
    • Munició.
    • Carregadors de gran capacitat.
    • Silenciadors o supressors casolans.
    • Accessoris que permetin que una arma de foc simuli una arma automàtica.
    • Accessoris que permetin convertir un arma en automàtica, com ara acceleradors de trets, gallets de repetició, llevants automàtics extraïbles o equips de conversió.
  • Proporcionar instruccions sobre com es pot convertir una arma en automàtica o simular la capacitat per disparar automàticament.
  • Proporcionar instruccions sobre com es poden instal·lar els accessoris o les modificacions que s'indiquen més amunt.

Tingues en compte que no es tracta d'una llista completa.

Exemples

A continuació s'indiquen alguns exemples de contingut que no es permet a YouTube:

• Enllaços al títol o a la descripció del vídeo que portin a llocs web en què es venguin armes de foc o els accessoris que s'indiquen més amunt. Pots afegir enllaços a llocs web en què es parli o s'escriguin ressenyes sobre aquests articles sempre que no els venguin directament.
  • Mostrar una arma de foc amb la intenció de vendre-la de manera privada. Això inclou donar el número de telèfon, l'adreça electrònica i altres dades de contacte del venedor.
  • Ensenyar als usuaris instruccions pas a pas sobre com es pot acabar una bàscula inferior per completar la fabricació d'una arma de foc.
  • Ensenyar als usuaris com es pot fabricar un silenciador amb una llanterna, una llauna d'oli, un cartutx filtrant de dissolvent o altres peces.
  • Ensenyar als usuaris com es pot instal·lar un accelerador de trets o un accessori similar construït per poder simular el foc automàtic.
  • Transmissions en directe que incloguin algú agafant una arma de foc o manipulant-la, independentment de si l'està disparant o no. Nota: això no inclou les armes de foc en videojocs.
  • Transmissions en directe que incloguin algú transportant armes de foc d'un lloc a un altre, com ara portant-les a sobre o viatjant-hi en cotxe, camió o un altre vehicle. Nota: això no inclou les armes de foc en videojocs.

Recorda que aquests en són només alguns exemples. No publiquis contingut si creus que podria infringir aquesta política.

Què passa si el contingut infringeix aquesta política

Si el teu contingut infringeix aquesta política, el suprimirem i t'enviarem un correu electrònic per informar-te'n. Si no podem verificar que l'enllaç que has publicat és segur, pot ser que el suprimim. Tingues en compte que la publicació d'URL infractors dins del vídeo mateix o a les metadades del vídeo pot comportar la supressió del vídeo.

Si és la primera vegada que infringeixes les nostres directrius de la comunitat, probablement rebràs un advertiment i no s'aplicarà cap penalització al teu canal. Tindràs l'oportunitat de dur a terme una formació en polítiques per tal que l'advertiment caduqui al cap de 90 dies. Tanmateix, si s'infringeix la mateixa política en aquest període de 90 dies, l'advertiment no caducarà i el teu canal rebrà un toc d'atenció. Si infringeixes una altra política després de completar la formació, rebràs un altre advertiment.

Si reps tres tocs d'atenció en un període de 90 dies, es cancel·larà el teu canal. Obtén més informació sobre el nostre sistema de tocs d'atenció.

Podem cancel·lar el teu canal o compte si infringeixes les directrius de la comunitat o les condicions del servei de manera reiterada. També podem cancel·lar el teu canal o compte si es dona un sol cas d'ús abusiu greu o si el canal es dedica a infringir una política. És possible que impedim que els infractors reincidents tornin a formar-se en polítiques. Obtén més informació sobre les cancel·lacions de canals o comptes.

Si trobes contingut que infringeix aquesta política, informa'ns-en. Pots trobar instruccions per informar d'infraccions de les nostres directrius de la comunitat aquí. Si vols informar de diversos vídeos o comentaris, pots informar del canal.