Youtubernes ansvar

Indholdsskaberne er YouTubes hjerte. Som youtuber er du en del af et stort og indflydelsesrigt globalt fællesskab. Du kan hjælpe os med at bevare og beskytte denne unikke og levende gruppe.

YouTubes initiativ vedrørende youtuberes ansvar

Som youtuber accepterer du at følge vores:

Det er vigtigt, at du forstår vores retningslinjer for fællesskabet og deres rolle i vores fælles ansvar for at holde YouTube sikkert. Overtrædelse af disse retningslinjer kan resultere i, at dine videoer bliver slettet, at din kanal modtager strafklip, eller at din kanal bliver suspenderet eller endda lukket på grund af alvorlige eller gentagne overtrædelser.

Tjen penge på dit indhold

Youtubere, der ønsker at tjene penge på deres indhold, skal følge yderligere retningslinjer:

Når du respekterer disse retningslinjer, hjælper du os med at forhindre potentielt upassende videoer i at generere indtægt, hvilket kan medføre lavere indtægter for alle.

Hvis du ikke følger disse retningslinjer, kan det medføre sanktioner, f.eks. deaktivering af annoncer for dit indhold eller suspendering af din kanal fra YouTubes partnerprogram.

Få flere oplysninger om vores politikker for indtægtsgenerering.

Beskyt fællesskabet på YouTube

Som youtuber skal du handle ansvarligt både på og uden for platformen. Hvis vi ser, at en youtubers adfærd på og/eller uden for platformen skader vores brugere, fællesskab, medarbejdere eller økosystem, kan vi vælge at skride til handling for at beskytte fællesskabet.

Ud over det indhold, som du uploader til YouTube, er her nogle eksempler på adfærd på og/eller uden for platformen, som vi kan anse for at være upassende, og som kan resultere i sanktioner:

• Hensigt om at skade andre på ondsindet vis.
  • Deltagelse i misbrug eller vold, fremvisning af mishandling eller deltagelse i svigagtig eller vildledende adfærd, som medfører skader i den virkelige verden.

Selvom denne adfærd er sjælden, kan det skade YouTube-fællesskabet i omfattende grad og potentielt svække tilliden blandt youtubere, brugere og annoncører.

Alvorlige overtrædelser, der skader YouTube-fællesskabet i omfattende grad, kan have følger, som går ud over de almindelige sanktioner. Disse begrænsninger kan omfatte:

• YouTube Originals og YouTube Spaces-oplevelser: YouTube Originals kan blive suspenderet, annulleret eller fjernet, og du kan miste adgang til YouTube Pop-up Spaces og virtuelle møder.
  • Indtægtsgenerering, partneradministration og muligheder for promovering: Din kanal kan miste muligheden for at vise annoncer, generere indtægt og potentielt blive fjernet fra YouTubes partnerprogram og dermed bl.a. miste adgangen til partneradministration og Youtuber-support. Du kan også miste adgangen til Studio CMS. Derudover kan du blive fjernet fra YouTube Select-samlinger.

Yderligere ressourcer

Brug disse ressourcer til at få flere oplysninger om YouTubes politikker: