Åtgärda ett hackat YouTube-konto

Om du upptäcker något av följande kan ditt Google-konto ha blivit hackat, kapat eller råkat ut för intrång:

• Det finns ändringar som du inte har gjort: Din profilbild, beskrivningar, e-postinställningar, koppling till AdSense, eller skickade meddelanden har ändrats.
  • Uppladdade videor som inte är dina: Någon har använt ditt Google-konto för att lägga upp videor. Du kanske får e-postaviseringar om videorna med varningar om stötande innehåll.

Du kan fortfarande logga in på Google-kontot

Följ instruktionerna för att skydda ditt Google-konto.

Du kan inte logga in på Google-kontot

Om du behöver hjälp med att komma in på ditt Google-konto:

1. Följ dessa steg för att återställa Google-kontot eller Gmail.
  2. Återställ lösenordet när du blir ombedd. Välj ett starkt lösenord som du inte redan har använt för kontot. Läs mer om hur du skapar ett starkt lösenord.

Skydda kontot

Följ stegen nedan för att göra kontot säkrare:

1. Öppna Google-kontot.
  2. Klicka på Säkerhet på navigeringspanelen till vänster.
  3. Lägg till återställningsalternativ under Logga in på Google så att du enkelt kan komma åt kontot igen i framtiden. Läs om hur du ställer in återställningsalternativ.
    1. Aktivera tvåstegsverifiering för att skydda kontot ytterligare. Läs om hur du aktiverar tvåstegsverifiering.
    2. Om du använder Gmail kontrollerar du dina filter och inställningar för vidarebefordran. Kontrollera att din e-post inte vidarebefordras till en e-postadress som du inte har angett.