Åtgärda hackat YouTube-konto

Tecken på att ditt Google-konto kan ha blivit hackat, kapat eller råkat ut för intrång:

• Det finns ändringar som du inte har gjort: Din profilbild, beskrivningar, e-postinställningar eller skickade meddelanden har ändrats.
  • Uppladdade videor som inte är dina: Någon har använt ditt Google-konto för att lägga upp videor. Du kanske får e-postaviseringar om videorna med varningar om stötande innehåll.

Du kan fortfarande logga in på Google-kontot

Följ instruktionerna för att skydda ditt Google-konto.

Du kan inte logga in på Google-kontot

Gör följande om du behöver hjälp med att logga in på Google-kontot:

1. Följ stegen för att återställa kontot.
    • Vi kontrollerar att det är ditt konto genom att ställa några frågor. Svara så gott du kan.
    • Läs kontoåterställningstipsen om du inte vet hur du ska göra.
  2. Återställ lösenordet när du uppmanas till det. Välj ett starkt lösenord som du inte redan har använt för kontot. Läs mer om hur du skapar ett starkt lösenord.

Skydda kontot

Följ stegen nedan för att göra kontot säkrare:

1. Öppna Google-kontot.
  2. Klicka på Säkerhet på navigeringspanelen till vänster.
  3. Lägg till återställningsalternativ på panelen Logga in på Google så att det blir enklare att få åtkomst till kontot framöver. Läs om hur du konfigurerar återställningsalternativ.
    1. Aktivera tvåstegsverifiering för att skydda kontot ytterligare. Läs om hur du aktiverar tvåstegsverifiering.
    2. Om du använder Gmail kontrollerar du dina filter och inställningar för vidarebefordran. Kontrollera att din e-post inte vidarebefordras till en e-postadress som du inte har angett.