Hakkeroidun YouTube-tilin korjaaminen

Google-tilisi voi olla hakkeroitu, kaapattu tai vaarantunut, jos havaitset seuraavia ongelmia:

• Muutoksia, joita et ole itse tehnyt: Profiilikuvasi, kuvauksesi, sähköpostiasetuksesi tai lähettämäsi viestit näyttävät erilaisilta.
  • Videolatauksia, joita et ole tehnyt: Joku on postannut videoita Google-tililläsi. Saatat saada näistä videoista sähköposti-ilmoituksia, jotka voivat liittyä rangaistuksiin tai varoituksiin kielletystä sisällöstä.

Jos voit yhä kirjautua Google-tilillesi

Suojaa Google-tilisi näillä ohjeilla.

Jos et voi kirjautua Google-tilillesi

Näin saat apua Google-tilillesi pääsemiseksi:

1. Palauta Google-tili tai Gmail näiden ohjeiden mukaisesti.
  2. Pyydä uusi salasana, kun sinua kehotetaan tekemään niin. Valitse vahva salasana, jota et ole käyttänyt aiemmin tililläsi. Lue lisää vahvan salasanan luomisesta.

Tilin suojauksen parantaminen

Voit parantaa tilisi suojausta seuraavasti:

1. Siirry Google-tilillesi.
  2. Valitse vasemmasta navigaatiopaneelista Suojaus.
  3. Lisää palautusvaihtoehdot Googleen kirjautuminen ‑kohtaan, jotta pääset tilille takaisin helposti jatkossa. Lue lisää palautusvaihtoehtojen määrittämisestä.
    1. Paranna tilin turvallisuutta ottamalla kaksivaiheinen vahvistus käyttöön. Lue lisätietoja kaksivaiheisen vahvistuksen ottamisesta käyttöön.
    2. Jos käytät Gmailia, tarkasta suodattimien ja viestien edelleenlähetyksen asetukset. Varmista, että viestejäsi ei lähetetä edelleen toisen henkilön luomaan osoitteeseen.