Corregir un compte de YouTube piratejat

Si veus el següent, és possible que t'hagin piratejat o segrestat el compte de Google, o l'hagin posat en perill:

• Canvis que no has fet tu: la teva foto de perfil, les descripcions, la configuració del correu electrònic o els missatges enviats són diferents.
  • Vídeos que no has penjat tu: algú ha publicat vídeos amb el teu Compte de Google. És possible que rebis notificacions per correu electrònic sobre aquests vídeos; poden estar relacionades amb sancions o tocs d'atenció per contingut inadequat.

Encara pots iniciar la sessió al compte de Google

Segueix els passos per protegir el Compte de Google.

No pots iniciar la sessió al Compte de Google

Per poder tornar a accedir al compte, segueix aquests passos:

1. Seguiu els passos per recuperar el vostre Compte de Google o el servei de Gmail.
  2. Restabliu la contrasenya quan se us demani. Trieu una contrasenya segura que no hàgiu utilitzat amb aquest compte. Obteniu informació sobre com podeu crear una contrasenya segura.

Ajudar a protegir el compte

Seguiu aquests passos per millorar la protecció del compte:

1. Aneu al Compte de Google.
  2. Al tauler de navegació de l'esquerra, feu clic a Seguretat.
  3. Al tauler Inici de sessió a Google, afegiu opcions de recuperació per tornar a accedir al compte fàcilment en el futur. Obteniu informació sobre com podeu configurar les opcions de recuperació.
    1. Activeu la verificació en dos passos per afegir una altra capa de seguretat al compte. Obteniu informació sobre com podeu activar la verificació en dos passos.
    2. Si feu servir Gmail, comproveu la configuració dels filtres i del reenviament. Assegureu-vos que el correu no es reenviï a una adreça electrònica que no hàgiu configurat.