Konsertbilletter på YouTube

Hvis du er musikkartist med tilstedeværelse på YouTube, kan du være kvalifisert til å vise informasjon om kommende konserter på YouTube.

Billetthyllene aktiveres automatisk for kvalifiserte artistkanaler. Når denne funksjonen er aktivert, kan seere som ser på offisielt musikkinnhold fra YouTube-kanalen din, finne linker til billetter for tilgjengelige arrangementsdatoer på videosidene dine. Vi viser arrangementet som er geografisk nærmest deg, og andre arrangementsdatoer.

For øyeblikket vises ikke billettfunksjonen for fans som ser på via mobilnettleser eller andre enheter som TV-er eller spillkonsoller. På datamaskiner vises billetthyllen like under videospilleren. I YouTube-mobilappen vises billettsalget i videofeeden for mobil. Utsolgte arrangementer vises ikke på hyllen.

Kanalkriterier

For å bli vurdert for billettsalg må du oppfylle disse kravene:

• Du må ha en offisiell artistkanal på YouTube.
  • Du må ha registrert en konto hos en eller flere av de støttede billettselgerne (oppført nedenfor)
  • Du må ha kommende konserter i ett eller flere av de støttede landene (oppført nedenfor), der folk kan se billetthyllen din.
Merk: Kanaler laget for barn er ikke kvalifisert for billettfunksjoner.

Støttede billettselgere

• AXS
  • Eventbrite
  • SeeTickets
  • Ticketmaster
  • DICE

Den støttede billettselgeren (ikke Google) er ansvarlig for alle sider ved billettsalget, blant annet levering av bestillinger, refusjoner, kundeservice, administrering av varebeholdning samt betalinger.

Det kan hende vi legger til nye billettselgere senere, så se etter oppdateringer.

Støttede land

Seere i følgende land/regioner kan se billettsalg:

• Australia
  • Canada
  • Irland
  • New Zealand
  • Storbritannia
  • USA

Velg å ha eller velg bort billettfunksjoner

Alle kvalifiserte artistkanaler er registrert for billettsalg. Hvis du mener at du er kvalifisert, kan du kontakte YouTube-partneradministratoren din eller sende oss en tilbakemelding.

Slik slår du av billettfunksjoner på artistkanalen din:

1. Logg på YouTube Studio.
  2. Klikk på Konserter på menyen til venstre.
  3. Slå billettsalg av ved siden av «Selg billetter via YouTube»

Du kan legge til billettfunksjonen på kanalen din igjen ved å slå på billettsalg

Retningslinjer for billettsalg

Bruken din av billettfunksjonene må være i samsvar med vilkårene for bruk av YouTube, inkludert YouTube-retningslinjene for brukere.

Brudd på disse vilkårene og retningslinjene kan føre til at tilgangen din til billettfunksjonene (og eventuelle tilhørende funksjoner) blir suspendert eller fjernet, eller at kontoen din blir sagt opp, i samsvar med disse retningslinjene.

Hvis du ikke samtykker i det som står nevnt ovenfor, ber vi deg om ikke å bruke billettfunksjonene. Du kan når som helst slå av billettfunksjonene.

Datadeling og arrangementsberegninger

De støttede billettselgerne mottar data knyttet til trafikk som kommer fra billettfunksjonene på YouTube, slik at de kan bruke dataene til statistiske formål.

Data om billettsalg og -inntekter er ikke lenger tilgjengelig i YouTube Studio. For å finne disse dataene må du kontakte billettleverandøren direkte.