Konserttiliput YouTubessa

Musiikkiartistit voivat saada tulevat konserttinsa näkyviin YouTubessa.

Lippuhyllyt ovat automaattisesti käytössä ehdot täyttävillä artistikanavilla. Kun ominaisuus on käytössä, YouTube-kanavasi virallisen musiikkisisällön katsojat näkevät videosivuilla linkkejä saatavilla olevien tapahtumien lippuihin. Näytämme tapahtuman, joka on maantieteellisesti lähimpänä sinua, sekä muita tapahtumapäiviä.

Lipunmyyntiominaisuudet eivät näy faneille mobiiliselaimella eikä olohuoneen viihdelaitteilla. Tietokoneella lippuhylly näkyy videosoittimen alla. YouTuben pääsovelluksessa lipunmyynti näkyy osana mobiilikatselufiidiä. Loppuunmyydyt tapahtumat eivät näy hyllyssä.

Kanavan kelpoisuus

Seuraavien ehtojen on täytyttävä, jotta voit käyttää lipunmyyntiominaisuuksia:

• Sinulla on virallinen artistikanava YouTubessa.
  • Sinulla on tuetun lipunmyyjän musiikkitapahtumatunnus (katso myyjät alta).
  • Sinulla on tulevia konsertteja tuetuissa maissa, joissa katsojat voivat nähdä lippuhyllyn (katso maat alta).
Huom. Lapsille tehdyiksi merkityillä kanavilla ei voi käyttää lipunmyyntiominaisuuksia.

Tuetut lipunmyyjät

• AXS
  • Eventbrite
  • SeeTickets
  • Ticketmaster
  • DICE

Tuettu lipunmyyjä (ei Google) vastaa jatkossakin muun muassa seuraavista lipunmyyntiin liittyvistä seikoista: tilausten toimittamisesta, hyvityksistä, asiakaspalvelusta, varastonhallinnasta ja maksuista.

Yhteistyökumppaneiksi voidaan lisätä uusia lipunmyyjiä, joten tarkista tilanne myöhemmin uudelleen.

Tuetut maat

Lipunmyyntiominaisuudet näkyvät seuraavilla alueilla:

• Australia
  • Kanada
  • Irlanti
  • Uusi-Seelanti
  • Yhdistynyt kuningaskunta
  • Yhdysvallat

Lipunmyyntiominaisuuksien käyttöönotto tai käytöstä poistaminen

Lipunmyyntiominaisuudet ovat käytössä kaikilla kelpoisuusvaatimukset täyttävillä artistikanavilla. Jos uskot, että kanavasi täyttää kelpoisuusvaatimukset, ota yhteyttä YouTube-kumppanuuspäällikköösi tai lähetä palautetta.

Lipunmyynnin poistaminen käytöstä artistikanavalta:

1. Kirjaudu YouTube Studioon.
  2. Valitse vasemmasta valikosta Konsertit.
  3. Laita "Myy lippuja YouTuben kautta" ‐kohdasta lipunmyynti pois päältä

Voit palauttaa lipunmyyntiominaisuudet kanavallesi laittamalla lipunmyynnin päälle

Lipunmyyntikäytännöt

Lipunmyyntiominaisuuden käytön on oltava YouTuben käyttöehtojen sekä YouTuben yhteisösääntöjen mukaista.

Ehtojen ja käytäntöjen rikkomukset voivat johtaa lipunmyyntiominaisuuden (ja siihen liittyvien ominaisuuksien) jäädytykseen tai pysyvään käytöstä poistamiseen tai tilin sulkemiseen rikottujen käytäntöjen mukaisesti.

Jos et hyväksy jotain yllä mainituista ehdoista, älä ota lipunmyyntiominaisuutta käyttöön. Lipunmyyntiominaisuuden voi myös poistaa käytöstä milloin tahansa.

Datan jakaminen ja tapahtumat tilastot

Tuetut lipunmyyjät saavat dataa YouTuben lipunmyyntiominaisuuksien kautta tulevasta liikenteestä omaa tilastointiaan varten.

Lipunmyynti- ja lipputulodata ei ole enää saatavilla YouTube Studiossa. Jos haluat nähdä dataa, ota suoraan yhteyttä lipunmyyntipalveluun.