Konserttiliput YouTubessa

Musiikkiartistit voivat saada tulossa olevat Yhdysvalloissa järjestettävät konserttinsa näkyviin YouTubessa videoidensa katselusivuille. Teemme konserttitietojen osalta yhteistyötä Ticketmasterin, Eventbriten ja AXS:n kanssa.

Kun ominaisuus on otettu käyttöön, esittäjän YouTube-kanavan virallista musiikkisisältöä katsovat katsojat näkevät videon alla hyllyn, jossa näkyy artistin kiertueaikataulu. Kiertueaikataulu näkyy sekä mobiililaitteilla että tietokoneilla. Hyllyssä näkyy kiinnitettynä katsojaa lähimpänä järjestettävä tapahtuma ja myös muiden tapahtumien päivämääriä. Hyllyssä ei näytetä loppuunmyytyjä tapahtumia.

Virallinen esittäjäkanava ‑ohjelmassa mukana olevilla esiintyjillä lippuhylly näytetään myös VEVO-kanavan videoiden yhteydessä.

Kelpoisuusvaatimukset

Voit käyttää tätä ominaisuutta, jos sinulla on esittäjäkanava YouTubessa ja jos

• asut Yhdysvalloissa
  • sinulla on tulossa olevia konsertteja, joiden lipunmyynnistä huolehtii Ticketmaster, Eventbrite tai AXS
  • sinulla on Ticketmasterin, Eventbriten tai AXS:n musiikkitapahtumatunnus.

Käyttöönottaminen

Jos uskot, että täytät kelpoisuusvaatimukset, ota yhteyttä YouTube-kumppanuuspäällikköösi tai lähetä palautetta.

Tapahtuman tilastot

Jos mainostat tapahtuman lippuja YouTubessa, näet lipuista saadut lipputulot, myytyjen lippujen määrän, onko tapahtuma loppuunmyyty sekä paikkakunnat, joihin lippuja on myyty. Voit myös valita, näytetäänkö tapahtumaasi mainostava linkki YouTuben katselusivuillasi.

Näin näet lipputiedot

1. Kirjaudu kanavallesi osoitteessa www.youtube.com.
  2. Klikkaa oikeassa yläkulmassa olevaa tilikuvaketta.
  3. Valitse Creator Studio.
  4. Valitse Esittäjäkeskus-kohdasta Tapahtumat.

Ominaisuuden tuominen laajempaan käyttöön

Pyrimme tarjoamaan tämän ominaisuuden kaikille sellaisille artisteille, joiden konserttien lipunmyynnistä huolehtii Ticketmaster, Eventbrite tai AXS. Pyrimme tuomaan sen myös muiden artistien saataville. Seuraa aihetta koskevia uutisia ja ilmoituksia YouTube for Artists ‑sivustolla.