Konserttiliput YouTubessa

Musiikkiartistit voivat saada tulevat konserttinsa näkyviin YouTubessa videoidensa katselusivuille. Tämä ominaisuus on automaattisesti käytössä kelpoisuusvaatimukset täyttävillä artistikanavilla. Kun ominaisuus on käytössä, YouTube-kanavasi virallista musiikkisisältöä katsovat näkevät videon alla kiertueaikataulun, jossa näkyy katsojaa lähimpänä järjestettävä tapahtuma ja myös muita tapahtumia.

Huom. Kiertueaikataulu näkyy sekä mobiililaitteilla että tietokoneilla. Loppuunmyytyjä tapahtumia ei näytetä.

Kelpoisuus

Jotta voit käyttää ominaisuutta, sinulla on oltava

• virallinen artistikanava YouTubessa
  • tuetun lipunmyyjän musiikkitapahtumatunnus (katso myyjät alta)
  • tulevia konsertteja tuetuissa maissa (katso maat alta).

Tuetut lipunmyyjät

• AXS
  • Eventbrite
  • Ticketmaster
  • SeeTickets

Tuetut maat

• Australia
  • Kanada
  • Irlanti
  • Uusi-Seelanti
  • Yhdistynyt kuningaskunta
  • Yhdysvallat

Käyttöönotto ja poisto käytöstä

Ominaisuus on käytössä automaattisesti kaikilla kelpoisuusvaatimukset täyttävillä artistikanavilla. Jos uskot, että kanavasi täyttää kelpoisuusvaatimukset, ota yhteyttä YouTuben kumppanuuspäällikköön tai lähetä palautetta.

Lipunmyynnin poistaminen käytöstä artistikanavalta:

YouTube Studio

1. Kirjaudu YouTube Studioon.
  2. Valitse vasemmasta valikosta Konsertit (jos se ei ole käytettävissä, valitse Muut ominaisuudet > Konsertit).
  3. Voit keskeyttää lipunmyynnin oikean yläkulman kohdasta Myy lippuja YouTuben kautta. Jos tulet toisiin ajatuksiin, voit ottaa lipunmyynnin takaisin käyttöön samasta kohdasta.

Creator Studion perinteinen versio

1. Valitse Artistikeskus-kohdasta Tapahtumat.
  2. Voit keskeyttää lipunmyynnin oikean yläkulman kohdasta Myy lippuja YouTuben kautta. Jos tulet toisiin ajatuksiin, voit ottaa lipunmyynnin takaisin käyttöön samasta kohdasta.

Tapahtuman tilastot

Seuraamalla alla olevia ohjeita näet lipputulot YouTubessa mainostetuista tapahtumista, myytyjen lippujen määrän, onko tapahtuma loppuunmyyty ja paikkakunnat, joissa lippuja on myyty:

YouTube Studion betaversio

1. Kirjaudu YouTube Studioon.
  2. Valitse vasemmasta valikosta Konsertit (jos se ei ole käytettävissä, valitse Muut ominaisuudet > Konsertit).

Creator Studion perinteinen versio

1. Valitse Artistikeskus-kohdasta Tapahtumat.