Konserttiliput YouTubessa

Musiikkiartistit voivat saada tulevat konserttinsa näkyviin YouTubessa videoidensa katselusivuille. Tämä ominaisuus on automaattisesti käytössä kelpoisuusvaatimukset täyttävillä artistikanavilla. Kun ominaisuus on käytössä, YouTube-kanavasi virallista musiikkisisältöä katsovat näkevät videon alla hyllyn, jossa näkyy kiertueaikataulu. Hyllyssä näkyy katsojaa lähimpänä järjestettävä tapahtuma ja myös muiden tapahtumien päivämääriä.

Huom. Kiertueaikataulu näkyy sekä mobiililaitteilla että tietokoneilla. Hyllyssä ei näytetä loppuunmyytyjä tapahtumia.

Kelpoisuus

Jotta voit käyttää ominaisuutta, sinulla on oltava

• virallinen artistikanava YouTubessa
  • tuetun lipunmyyjän musiikkitapahtumatunnus (katso myyjät alta)
  • tulevia konsertteja tuetuissa maissa (katso maat alta).

Tuetut lipunmyyjät

• AXS
  • Eventbrite
  • Ticketmaster

Tuetut maat

• Australia
  • Kanada
  • Uusi-Seelanti
  • Yhdysvallat

Käyttöönotto ja käytöstä poisto

Ominaisuus on käytössä automaattisesti kaikilla kelpoisuusvaatimukset täyttävillä artistikanavilla. Jos uskot, että kanavasi täyttää kelpoisuusvaatimukset, ota yhteyttä YouTube-kumppanuuspäällikköösi tai lähetä palautetta.

Lipunmyynnin poistaminen käytöstä artistikanavalta:

YouTube Studion betaversio

1. Kirjaudu YouTube Studion betaversioon.
  2. Valitse vasemmasta valikosta Konsertit (jos se ei ole käytettävissä, valitse Muut ominaisuudet > Konsertit).
  3. Voit keskeyttää lipunmyynnin oikean yläkulman kohdasta Myy lippuja YouTuben kautta. Jos tulet toisiin ajatuksiin, voit ottaa lipunmyynnin takaisin käyttöön samasta kohdasta.

Creator Studion perinteinen versio

1. Valitse Artistikeskus-kohdasta Tapahtumat.
  2. Voit keskeyttää lipunmyynnin oikean yläkulman kohdasta Myy lippuja YouTuben kautta. Jos tulet toisiin ajatuksiin, voit ottaa lipunmyynnin takaisin käyttöön samasta kohdasta.

Tapahtuman tilastot

Seuraamalla alla olevia ohjeita näet lipputulot YouTubessa mainostetuista tapahtumista, myytyjen lippujen määrän, onko tapahtuma loppuunmyyty ja paikkakunnat, joissa lippuja on myyty:

YouTube Studion betaversio

1. Kirjaudu YouTube Studion betaversioon.
  2. Valitse vasemmasta valikosta Konsertit (jos se ei ole käytettävissä, valitse Muut ominaisuudet > Konsertit).

Creator Studion perinteinen versio

1. Valitse Artistikeskus-kohdasta Tapahtumat.