Koncertbilletter på YouTube

På grund af konsekvenserne af COVID-19 for afholdelsen af live-events bliver der muligvis ikke vist billetter til events på din kanal i de kommende måneder. Billetfunktionerne er stadig aktive på din kanal, men på grund af den nylige pandemi er der mindre sandsynlighed for, at events bliver afholdt. Vi håber, at dette kan være med til at minimere forvirringen for vores brugere. Hvis du har tilmeldt dig merchandisefunktioner, bliver din merchandisehylde vist, hvis der ikke er nogen kommende events at vise.

Hvis du er musiker på YouTube, er du muligvis kvalificeret til at vise oplysninger om dine kommende koncerter på dine videoafspilningssider og YouTube Music. Denne funktion bliver automatisk aktiveret på kvalificerede kunstnerkanaler. Seere, der ser officielt musikindhold fra din YouTube-kanal, kan se en hylde, der indeholder dine koncertdatoer, under videoen og på YouTube Musics musikersider. Hylden viser den begivenhed, der er geografisk tættest på seeren, samt andre tilgængelige koncertdatoer.

Kvalifikationskrav

For at være kvalificeret til denne funktion skal du:

• Have en officiel kunstnerkanal på YouTube
  • Have et musikattraktions-id hos en af de understøttede billetudbydere (vist nedenfor)
  • Have kommende koncerter i et eller flere af de understøttede lande/områder (vist nedenfor)

Understøttede billetudbydere

• AXS
  • Eventbrite
  • Ticketmaster
  • SeeTickets

Understøttede lande/områder

• Australien
  • Canada
  • Irland
  • New Zealand
  • Storbritannien
  • USA

Tilvalg og fravalg af billetsalg

Vi tilvælger automatisk billetsalg for alle kvalificerede kunstnerkanaler. Hvis du mener, du er kvalificeret, kan du kontakte din YouTube-partneradministrator eller sende feedback.

Sådan fravælger og deaktiverer du billetsalg på din kunstnerkanal:

I YouTube Studio

1. Log ind på YouTube Studio.
  2. Klik på Koncerter i menuen til venstre.
  3. Du kan sætte billetsalg på pause ved at bruge kontakten ud for "Sælg billetter gennem YouTube" øverst til højre på siden. Hvis du ombestemmer dig, kan du vende tilbage og bruge kontakten til at aktivere billetsalg igen.

Event-metrics

For eventbilletter, du har promoveret på YouTube, kan du se billetomsætning, antal billetter, du har solgt, om der er udsolgt, og hvilke byer du har solgt billetter i, ved at følge denne vejledning:

I YouTube Studio

1. Log ind på YouTube Studio.
  2. Klik på Koncerter i menuen til venstre.