Koncertbilletter på YouTube

Hvis du er musiker på YouTube, er du muligvis kvalificeret til at fremhæve dine kommende koncerter på dine videoafspilningssider. Denne funktion bliver automatisk aktiveret på kvalificerede kunstnerkanaler. Når den er aktiveret, får seere, der ser officielt musikindhold fra din YouTube-kanal, vist en hylde med dine koncertdatoer lige under videoen. På hylden vises det event, der er tættest på seeren rent geografisk, samt flere tilgængelige koncertdatoer.

Bemærk! I øjeblikket vises turnédatoer ikke for fans på mobilbrowsere eller enheder i stuen. Udsolgte koncerter bliver ikke vist på hylden.

Kvalifikationskrav

For at være kvalificeret til denne funktion skal du:

• Have en officiel kunstnerkanal på YouTube
  • Have et musikattraktions-id hos én af de understøttede billetudbydere (vist nedenfor)
  • Have kommende koncerter i ét af de understøttede lande (vist nedenfor)

Understøttede billetudbydere

• AXS
  • Eventbrite
  • Ticketmaster
  • SeeTickets

Understøttede lande

• Australien
  • Canada
  • Irland
  • New Zealand
  • Storbritannien
  • USA

Tilvalg og fravalg af billetsalg

Vi tilvælger automatisk billetsalg for alle kvalificerede kunstnerkanaler. Hvis du mener, du er kvalificeret, kan du kontakte din YouTube-partneradministrator eller sende feedback.

Sådan fravælger og deaktiverer du billetsalg på din kunstnerkanal:

I YouTube Studio

1. Log ind på YouTube Studio.
  2. Klik på Koncerter i menuen til venstre.
  3. Du kan sætte billetsalg på pause ved at bruge kontakten ud for "Sælg billetter gennem YouTube" øverst til højre på siden. Hvis du ombestemmer dig, kan du vende tilbage og bruge kontakten til at aktivere billetsalg igen.

Event-metrics

For eventbilletter, du har promoveret på YouTube, kan du se billetomsætning, antal billetter, du har solgt, om der er udsolgt, og hvilke byer du har solgt billetter i, ved at følge denne vejledning:

I YouTube Studio

1. Log ind på YouTube Studio.
  2. Klik på Koncerter i menuen til venstre.