Avantatges dels abonaments a canals

Els canals que tinguin activats els abonaments poden crear avantatges exclusius que només estaran disponibles per als abonats actius. Això inclou emojis personalitzats i insígnies, entre d'altres.

Tots els avantatges que ofereixis han de complir les nostres polítiques d'abonaments a canals.

Nivells dels abonaments a canals

Pots oferir diversos nivells d'abonament a preus diferents. Tingues en compte que els avantatges es van acumulant si tens diversos nivells. Això vol dir que els nivells de preu més alt també tenen accés als avantatges que ofereixes als nivells de preu més baix.

Consulta les dades completes dels preus per nivell als països on estan disponibles.

Afegir un nivell

Pots afegir fins a 5 nivells a preus diferents, i cadascun ha de tenir entre 1 i 5 avantatges.

Afegir nivells d'abonament

1. Ves a studio.youtube.com mitjançant el canal en què ofereixes els abonaments.
  2. Al menú de l'esquerra, selecciona Monetització.
  3. Al tauler principal, fes clic a Abonaments.
  4. Al quadre amb el missatge "Pas 1: afegeix nivells i avantatges", fes clic a Edita
  5. Segueix les instruccions en pantalla. Quan acabis, fes clic a Publica

Els nivells i avantatges que ofereixis s'hauran de revisar abans de publicar-los. Aquest procés tarda aproximadament un dia.

Com funcionen els nivells amb les insígnies i els emojis

Els nivells no afecten les insígnies de fidelització ni els emojis personalitzats. Tots els abonats reben la mateixa insígnia en funció de la fidelització i els abonats de tots els nivells tenen el mateix accés a tots els emojis.

Suprimir un nivell

Si suprimeixes un nivell, se'n suprimiran tots els abonats. Tots els abonats d'un nivell suprimit perdran l'accés als avantatges immediatament i se'ls reembossarà el pagament del darrer mes.

Suprimir un nivell

1. Ves a studio.youtube.com mitjançant el canal en què ofereixes els abonaments.
  2. Al menú de l'esquerra, selecciona Monetització.
  3. Al tauler principal, fes clic a Abonaments.
  4. Al quadre amb el missatge "Pas 1: afegeix nivells i avantatges", fes clic a Edita
  5. Fes clic al nivell que vols suprimir i després fes clic a la icona de supressió .
  6. Segueix la resta d'instruccions en pantalla. Quan acabis, fes clic a Publica

Avantatges dels abonaments a canals

Has de crear almenys 1 avantatge (i com a màxim 5) per oferir-lo als teus abonats. Els avantatges han de complir les nostres condicions i polítiques, i has de proporcionar tots els avantatges que ofereixis com a creador. YouTube no es fa responsable d'aquests avantatges, de manera que tingues molt en compte si podràs proporcionar el que ofereixes per satisfer els teus abonats.

Publicacions de la comunitat només per a abonats
Pots utilitzar la pestanya Comunitat per compartir contingut només amb els teus abonats. Si tens nivells al canal, també pots compartir publicacions de la comunitat amb abonats de nivells concrets.
Segueix aquests passos per crear publicacions de la comunitat exclusives per a abonats:
  1. Fes clic a la teva foto de perfil  i selecciona El meu canal.
  2. Fes clic a la pestanya Comunitat.
  3. Al menú desplegable, tria si vols que la publicació sigui pública o només per a abonats. De manera predeterminada, es mostrarà com a pública.
  4. Escriu la publicació al camp de text.
  5. Fes clic a Publica.
Vídeos exclusius per a abonats (beta)
Segueix aquests passos a l'ordinador per penjar i configurar un vídeo perquè només sigui visible per als teus abonats actius.
  1. Penja un vídeo i assegura't que el marques com a Ocult o Privat
  2. Ves a studio.youtube.com.
  3. Al menú de l'esquerra, selecciona Vídeos.
  4. Cerca el vídeo que vols compartir només amb els abonats i després fes clic al menú desplegable de la columna "Visibilitat" i després selecciona Només per a abonats (beta) i després fes clic a Desa.
  5. Selecciona una de les dues opcions següents a la finestra emergent:
    • Comparteix amb els abonats: quan seleccionis aquesta opció, se't redirigirà a la pestanya Comunitat perquè puguis compartir el vídeo únicament amb els abonats. En aquest pas, pots personalitzar el missatge que rebran.
    • Ara no: quan seleccionis aquesta opció, no s'enviarà cap notificació als abonats i, per tant, no podran trobar el vídeo. Si vols que el vídeo sigui visible per als abonats, has d'agafar-ne l'URL i publicar-lo manualment a la pestanya Comunitat.
Nota: pots fer públics els vídeos exclusius per a abonats repetint el pas 4 i seleccionant Públic.
Xat en directe exclusiu per a abonats
Pots crear xats en directe que siguin exclusius per als teus abonats. Segueix aquests passos en un ordinador per activar el xat en directe exclusiu per a abonats:
  1. Inicia la sessió al Compte de Google.
  2. Ves a Creator Studio.
  3. Al menú de l'esquerra, selecciona Reproducció en directe i després Esdeveniments.
  4. A "Xat", marca la casella que hi ha al costat de l'opció "Només poden enviar missatges els abonats".
  5. Selecciona Emet en directe ara.
Consulta la nostra lliçó de l'Acadèmia de creadors sobre les pràctiques recomanades per als avantatges d'abonaments a canals, i obtén consells i trucs.

Insígnies de canal personalitzades

Els abonats destacaran al xat en directe, als comentaris i a la pestanya Comunitat gràcies a les insígnies exclusives per a abonats.

Informació general sobre les insígnies de canal personalitzades

Hi ha 6 insígnies diferents i cadascuna destaca el temps que fa que els espectadors estan abonats al teu canal en concret. Les durades que figuren a la insígnia indiquen quant de temps cada abonat ha pagat de manera acumulativa per l'abonament. Per exemple, si un abonat actiu es va unir al teu canal fa un any però només ha pagat un total de 9 mesos dels 12 últims mesos, la seva insígnia indicarà que ha estat abonat durant 9 mesos.
Aquestes són les durades associades a cadascuna de les 6 insígnies:
  • Nou
  • 1 mes
  • 2 mesos
  • 6 mesos
  • 1 any
  • 2 anys

Penjar insígnies de canal personalitzades

Pots fer servir insígnies predeterminades, però et recomanem que en pengis i personalitzis de pròpies a la pàgina Abonaments al canal i després Insígnies de fidelització.
Si no penges una insígnia diferent per a cada espai disponible, els espais que quedin buits s'emplenaran amb la insígnia personalitzada de nivell més alt que hagis penjat o amb la insígnia predeterminada de YouTube per a la durada corresponent (si només has penjat insígnies personalitzades per a les durades més llargues).

Especificacions de les insígnies de canal personalitzades

Format del fitxer: fitxers JPEG o PNG.
Mida del fitxer: menys d'1 MB.
Dimensions de la imatge: 32 x 32 píxels com a mínim.
Les insígnies es renderitzaran amb 14 x 14 píxels als comentaris i a la pestanya Comunitat, i amb 16 x 16 píxels al xat en directe.
Consulta la nostra lliçó de l'Acadèmia de creadors sobre les pràctiques recomanades per a les insígnies de canal personalitzades, i obtén consells i trucs.

Emojis personalitzats

Penjar emojis personalitzats
Els abonats obtindran accés a un o més emojis personalitzats exclusius que es poden enviar en qualsevol dels teus xats en directe de YouTube. De manera predeterminada, no hi ha emojis personalitzats. Per penjar-ne, ves a la pàgina Abonaments al canal i selecciona Afegeix un emoji.

Cognom

Quan pengis el teu primer emoji, crearàs un prefix, anomenat "cognom", que s'inclourà davant del nom de tots els teus emojis. Els abonats utilitzaran aquest cognom per inserir amb l'emplenament automàtic els teus emojis.

Tria el cognom amb molta cura, ja que no el podràs canviar, ni tan sols si suprimeixes tots els emojis i els tornes a penjar. Els cognoms no són únics a YouTube i han de tenir entre 3 i 10 caràcters.

Recomanem que triïs un cognom en què es reconegui fàcilment la teva marca.

Noms dels emojis

Els emojis tindran un nom que els abonats podran utilitzar per inserir-los amb l'emplenament automàtic al xat en directe. Per canviar aquest nom, has de suprimir l'emoji i tornar-lo a penjar, Els noms dels emojis han de tenir entre 3 i 10 caràcters i cal que siguin únics dins de la família d'emojis (però no a YouTube).

Nombre d'emojis personalitzats que pots penjar

A mesura que guanyis abonats, desbloquejaràs espais addicionals per penjar més emojis personalitzats. Quan es desbloquegin espais nous, no rebràs cap notificació.

Nombre d'abonats Nombre d'emojis
0 4
2 5
5 6
10 7
15 8
20 9
30 10
40 11
50 12
75 13
100 14
125 15
150 16
175 17
200 18
225 19
250 20
300 21
350 22
400 23
450 24
500 25
600 26
700 27
800 28
900 29
1.000 30
1.200 31
1.400 32
1.600 33
1.800 34
2.000 35
2.200 36
2.400 37
2.600 38
2.800 39
3.000 40
3.200 41
3.400 42
3.600 43
3.800 44
4.000 45
4.200 46
4.400 47
4.600 48
4.800 49
5.000 Contacta amb nosaltres
Especificacions dels emojis personalitzats
Format del fitxer: es prefereixen els fitxers en format GIF, JPEG i PNG. Nota: els GIF es mostraran com una imatge estàtica, no com una animació.
Mida del fitxer: menys d'1 MB.
Dimensions de la imatge: entre 48 x 48 píxels (preferit) i 480 x 480 píxels.

Diferències entre dispositius

Els emojis es mostraran amb mides diferents als dispositius mòbils i a les pantalles d'ordinador. Fes el següent per comprovar que els teus emojis es vegin bé en les dues mides:
En dispositius mòbils, els emojis es mostren en 24 x 24 punts. La imatge s'adapta a la densitat de píxels del dispositiu.
En la majoria de pantalles, els emojis es mostren en 24 x 24 punts. En dispositius Retina i HiDPI, les imatges es mostren a partir dels 48 x 48 punts.

Què puc dissenyar?

Els emojis són una manera d'expressar la teva creativitat. Obtén més informació sobre el disseny d'emojis.
Tingues en compte que tots els avantatges exclusius per a abonats que ofereixis a través dels abonaments a YouTube (com ara insígnies, emojis, vídeos, xats en directe i altres continguts) estan subjectes a les polítiques d'abonaments.
Si tens continguts addicionals, pots oferir-los als abonats com a avantatges, ja que és una manera ràpida de recompensar-los. Accedeix a l'Acadèmia de creadors per obtenir més consells.