Läs mer om familjeprenumerationer på YouTube

Skaffa en familjeprenumeration på YouTube när du vill dela ett YouTube-betalmedlemskap med upp till fem andra personer i samma hushåll.

Så fungerar familjeprenumerationen

• Med en familjeprenumeration på YouTube kan du dela ett betalt YouTube-medlemskap med upp till fem familjemedlemmar (över 13 år) som bor i samma hushåll (på samma adress).
  • Du som kontoinnehavare eller familjeadministratör skapar en familjegrupp på Google. I den kan du bjuda in och dela ditt YouTube Premium-, YouTube Music Premium- eller YouTube TV-medlemskap med familjemedlemmar.
  • Du som familjemedlem kan använda ditt eget Google-konto för att få åtkomst till YouTube-betalmedlemskapet. Du väljer dina egna inställningar och ditt personliga bibliotek, dina prenumerationer och rekommendationer fortsätter visas. De här inställningarna delas inte mellan konton.
  • När du prenumererar på YouTube Premium, YouTube Music Premium eller YouTube TV som en del av en familjegrupp kan du även dela andra Google-tjänster med samma personer. Läs mer om familjegrupper på Google.
Obs! Familjeprenumerationer finns för närvarande inte i Island, Israel, Slovenien eller Sydkorea.

Krav på familjegrupper

Krav på familjeadministratörer

Familjeadministratören är den enda som kan köpa en familjeprenumeration på YouTube eller fatta medlemskapsbeslut för familjegruppen. Du ställer in hushållets plats och kan bjuda in eller ta bort familjemedlemmar.

Om du vill dela familjeprenumerationen på YouTube med familjegruppen gäller följande:

• Du måste vara minst 18 år.
  • Du måste ha ett Google-konto.
  • Du måste bo i ett land där YouTube Premium eller YouTube Music Premium är tillgängligt. (Obs! Familjeprenumerationer är inte tillgängliga i Korea.)
  • Du får inte vara med i någon annan familjegrupp.
  • Du får inte registrera dig med ett G Suite-konto.

Krav på familjemedlemmar

Familjeadministratören kan bjuda in upp till fem familjemedlemmar i familjegruppen.
Om du vill gå med i en familjegrupp som delar en familjeprenumeration på YouTube gäller följande:
  • Du måste ha ett Google-konto som inte är ett G Suite-konto.
  • Du måste bo i samma hushåll (på samma adress) som familjeadministratören.
  • Du får inte vara med i någon annan familjegrupp.

Tips! Läs om hur du konfigurerar och hanterar familjeprenumerationen på YouTube. Du kan när som helst kontakta supporten om du behöver hjälp med familjeprenumerationen.