Läs mer om familjeprenumerationer på YouTube

Skaffa en familjeprenumeration på YouTube när du vill dela ett YouTube-betalmedlemskap med upp till fem andra personer i samma hushåll.

Så fungerar familjeprenumerationen

• Med en familjeprenumeration på YouTube kan du dela ditt YouTube-betalmedlemskap med upp till fem andra personer i samma hushåll (på samma adress).
  • Du som kontoinnehavare eller familjeadministratör skapar en familjegrupp på Google. I den kan du bjuda in och dela ditt YouTube Premium-, YouTube Music Premium- eller YouTube TV-medlemskap med familjemedlemmar.
  • Du som familjemedlem kan använda ditt eget Google-konto för att få åtkomst till YouTube-betalmedlemskapet. Du väljer dina egna inställningar och ditt personliga bibliotek, dina prenumerationer och rekommendationer fortsätter visas. De här inställningarna delas inte mellan konton.
  • När du prenumererar på YouTube Premium, YouTube Music Premium eller YouTube TV som en del av en familjegrupp kan du även dela andra Google-tjänster. Läs mer om familjegrupper på Google.
Obs! Familjeprenumerationer finns för närvarande inte i Belarus, Island, Israel, Slovenien, Sydkorea eller Venezuela.

Krav på familjegrupper

Krav på familjeadministratörer

Familjeadministratören är den enda person som kan köpa en familjeprenumeration på YouTube eller fatta beslut om medlemskap för familjegruppen. Du ställer in hushållets plats och kan bjuda in eller ta bort familjemedlemmar.

Om du vill dela familjeprenumerationen på YouTube med familjegruppen måste du

• vara minst 18 år (eller tillämplig ålder i ditt land)
  • ha ett Google-konto
  • Du måste bo i ett land där YouTube Premium eller YouTube Music Premium är tillgängligt. (Obs! Familjeprenumerationer är inte tillgängliga i Sydkorea.)
  • Du får inte vara med i någon annan familjegrupp.
  • Du får inte registrera dig med ett Google Workspace-konto.

Krav på familjemedlemmar

Familjeadministratören kan bjuda in upp till fem familjemedlemmar i familjegruppen.
Om du vill gå med i en familjegrupp som delar en familjeprenumeration på YouTube gäller följande:
  • Du måste ha ett Google-konto som inte är ett Google Workspace-konto.
  • Du måste bo i samma hushåll (på samma adress) som familjeadministratören.
  • Du får inte vara med i någon annan familjegrupp.

Tips! Läs om hur du konfigurerar och hanterar familjeprenumerationen på YouTube. Om du behöver hjälp med familjeprenumerationen kan du kontakta supporten.