Finn ut mer om YouTube-familieabonnementer

Med et YouTube-familieabonnement kan du dele et betalt YouTube-abonnement med inntil fem personer i husstanden.

Slik fungerer familieabonnementet

• Med et YouTube-familieabonnement kan du dele et betalt YouTube-abonnement med inntil fem andre familiemedlemmer som bor i samme husstand (har samme bostedsadresse) som deg.
  • Som kontoeier, eller familieadministrator, oppretter du en Google-familiegruppe. Du kan invitere familiemedlemmer til gruppen for å dele YouTube Premium-, YouTube Music Premium- eller YouTube TV-abonnementet ditt med dem.
  • Som familiemedlem kan du bruke din egen Google-konto til å få tilgang til det betalte YouTube-abonnementet. Innstillingene dine for avspilling og lytting er personlige – du ser fortsatt ditt eget bibliotek og dine egne kanalabonnementer og anbefalinger. Disse innstillingene blir ikke delt med andre kontoer.
  • Hvis du deler YouTube Premium-, YouTube Music Premium- eller YouTube TV-abonnementet ditt med en familiegruppe, kan du også dele andre Google-tjenester. Finn ut mer om familiegrupper på Google.
Merk: Familieabonnementer er foreløpig ikke tilgjengelig på Island eller i Hviterussland, Israel, Slovenia, Sør-Korea eller Venezuela.

Krav til familiegruppen

Krav til familieadministratoren

Som familieadministrator er du den eneste som kan kjøpe et YouTube-familieabonnement eller ta avgjørelser knyttet til abonnementet for familiegruppen. Det er du som angir husstandens adresse, og det er bare du som kan invitere eller fjerne familiemedlemmer.

Hvis du vil dele YouTube-familieabonnementet ditt med familiegruppen din, må du oppfylle følgende krav:

• Du må være minst 18 år gammel (eller den alderen som gjelder i ditt område).
  • Du må ha en Google-konto.
  • Du må bo i et land der YouTube Premium eller YouTube Music Premium er tilgjengelig. (Merk: Familieabonnementer er ikke tilgjengelig i Korea.)
  • Du kan ikke være med i en annen familiegruppe.
  • Du kan ikke registrere deg med en Google Workspace-konto.

Krav til familiemedlemmer

Familieadministratoren kan invitere opptil fem familiemedlemmer til familiegruppen.
For å bli med i en familiegruppe som deler et YouTube-familieabonnement, må du oppfylle følgende kriterier:
  • Du må ha en Google-konto som ikke er en Google Workspace-konto.
  • Du må bo under samme tak (ha samme bostedsadresse) som familieadministratoren.
  • Du kan ikke være med i en annen familiegruppe.

Tips: Finn ut hvordan du konfigurerer og administrerer YouTube-familieabonnementet ditt. Hvis du trenger hjelp med familieabonnementet, kan du når som helst kontakte brukerstøtten.