YouTube-perhepaketin käyttöönotto

Tilaa YouTube-perhepaketti, niin voit jakaa YouTuben maksullisen jäsenyyden tai Primetime-kanavia (vain Australia, Ranska, Saksa, Yhdistynyt kuningaskunta ja Yhdysvallat) jopa viiden muun samassa taloudessa asuvan kanssa.

Perheryhmän luominen YouTubessa ja YouTube TV:ssä

Miten perhepaketti toimii

Perhepaketilla YouTube-jäsenyyden edut voi jakaa jopa viiden samassa osoitteessa asuvan perheenjäsenen kanssa.

• Perheryhmän ylläpitäjä:
    • on tilin ensisijainen omistaja
    • luo Google-perheryhmän ja voi kutsua siihen perheenjäseniä.
  • Perheenjäsenet:
    • käyttävät jaettua jäsenyyttä omalla Google-tilillään
    • voivat katsoa perheryhmän ylläpitäjän ostamien Primetime-kanavien sisältöä sekä lisäksi ostaa oman Primetime-kanavan, jota ei jaeta perheryhmän ylläpitäjälle
    • saavat käyttöönsä oman kirjaston sekä omat tilaukset ja suositukset – katseluasetuksia tai ‑historiaa ei jaeta perheenjäsenten kesken.
    • Ikärajoitukset koskevat alle 18-vuotiaita perheenjäseniä.
  • Perheryhmät jakavat pääsyn
Huom. Perhepaketti ei ole tällä hetkellä saatavilla Valko-Venäjällä, Islannissa, Israelissa, Sloveniassa, Etelä-Koreassa ja Venezuelassa.

Perhepaketit YouTube Premiumissa

Valitse perhepaketti täältä, niin saat käyttöösi kaikki YouTube Premiumin perhepaketin edut, kuten katselun ilman mainoksia, offline-lataukset ja taustakuuntelun.

Perhepaketit YouTube Music Premiumissa

Valitse perhepaketti täältä, niin saat käyttöösi kaikki YouTube Music Premiumin perhepaketin edut, kuten kuuntelun ilman mainoksia, näyttö sammutettuna ja offline-tilassa.

Perhepaketit YouTube TV:ssä

Jos olet ostanut YouTube TV -jäsenyyden, voit luoda perheryhmän ja jakaa näin jäsenyytesi jopa viiden ihmisen kanssa ilman lisämaksua. Kun luot perheryhmän, sinusta tulee perheryhmän ylläpitäjä.
Vain perheryhmän ylläpitäjä voi tehdä ostoksia ja jäsenyyttä koskevia päätöksiä YouTube TV:ssä. Jos ostat lisää tilauksia ja paketteja, perheenjäsenesi voivat nähdä nämä laajennukset tileiltään.
Perheryhmän ylläpitäjä asettaa myös kodin sijainnin ja voi kutsua ja poistaa perheenjäseniä.
Rekisteröityminen ja perheryhmän luominen
  1. Kirjaudu YouTube TV:hen.
  2. Valitse profiilikuvasi ja sitten Asetukset  ja sitten Perheelle jakaminen .
  3. Valitse Ota käyttöön.
  4. Luo Google-perheryhmä.
  5. Hyväksy maksullisten YouTube-palveluiden käyttöehdot ja Googlen tietosuojakäytäntö.
  6. Valitse Peruuta tai Seuraava.
  7. Perheenjäsenet kutsutaan ryhmään sähköpostitse, ja he voivat kirjautua sisään Google-tileillään.

Perhepaketit YouTube Primetime ‐kanavilla

Jos olet ottanut perhepaketin käyttöön, kaikki kutsutut perheenjäsenet saavat automaattisesti pääsyn Primetime-kanaville.

Perheryhmiä koskevat vaatimukset

Tärkeää: Et voi tilata perhepakettia tai käyttää sitä Google Workspace ‐tilillä. Jos haluat tilata perhepaketin, kirjaudu tavalliselle Google-tilille tai luo sellainen.

Perheryhmän ylläpitäjää koskevat vaatimukset

Vain perheryhmän ylläpitäjä voi tilata YouTuben perhepaketin tai tehdä jäsenyyttä koskevia päätöksiä perheryhmän puolesta. Perheryhmän ylläpitäjä asettaa kotiosoitteen ja voi kutsua sekä poistaa perheenjäseniä.

Perheryhmän ylläpitäjä voi jakaa YouTuben perhepaketin, jos hän

• on vähintään 18-vuotias (tai hänen maassaan sovellettavaa ikärajoitusta vanhempi)
  • omistaa Google-tilin (Google Workspace ‑tilin sijaan on kirjauduttava tavalliselle Google-tilille tai luotava sellainen)
  • asuu maassa, jossa YouTube Premium, YouTube Music Premium tai Primetime-kanavat ovat saatavilla
    • Huom.
      • Perhepaketti ei ole saatavilla Koreassa,
      • ja Primetime-kanavat ovat saatavilla vain Australiassa, Ranskassa, Saksassa, Yhdistyneessä kuningaskunnassa ja Yhdysvalloissa.
  • ei kuulu toiseen perheryhmään
  • ei ole vaihtanut perheryhmää 12 viime kuukauden aikana.

Perheenjäseniä koskevat vaatimukset

Perheen ylläpitäjä voi kutsua perheryhmään enintään viisi perheenjäsentä. Perheenjäsen voi liittyä YouTube-perheryhmään, jos hän

• omistaa Google-tilin (Google Workspace ‑tilin sijaan on kirjauduttava tavalliselle Google-tilille tai luotava sellainen)
  • asuu samassa osoitteessa kuin perheryhmän ylläpitäjä
  • on alueella, jossa YouTube Premium, YouTube Music Premium tai Primetime-kanavat ovat saatavilla
  • ei kuulu toiseen perheryhmään
  • ei ole vaihtanut perheryhmää 12 viime kuukauden aikana.
Vinkki: Katso lisätietoja YouTuben perhepaketin asetuksista ja ylläpitämisestä. Jos tarvitset apua perhepaketin käytössä, voit ottaa yhteyttä tukeen milloin tahansa.