Utrulling av funksjoner og eksperimentelle funksjoner på YouTube

Hvis du har flere YouTube-kontoer, kan det hende du har lagt merke til at enkelte funksjoner ser annerledes ut når du bytter konto. Dette kan skyldes at du ikke har oppdatert til den nyeste versjonen av appen. Det kan også hende at du ser en eksperimentell funksjon eller en funksjon som rulles ut.

Hva er eksperimentelle funksjoner?

Vi bruker eksperimentelle funksjoner for å se hvordan du responderer på nye og forbedrede produktfunksjoner. Dette inkluderer blant annet søk, annonser og deling av videoer.

Vi eksperimenterer stadig vekk for å gjøre det enklere for deg å finne, se og dele videoene som betyr mest for deg. Innimellom kan du legge merke til de eksperimentelle endringene vi gjør.

Vi bruker tilbakemeldingene vi får på disse eksperimentene, når vi vurderer hvilke funksjoner som skal rulles ut til flere brukere.

Hva er en utrulling?

En utrulling er en gradvis lansering av en ny funksjon. Noen ganger viser vi nye funksjoner bare for enkelte brukere i starten – for å sikre at alt fungerer som det skal. Vi lanserer den nye funksjonen til en liten prosentandel av brukerne og/eller skaperne først, og deretter øker vi antallet brukere gradvis helt til alle har den nye funksjonen.

Hvis du vil fortelle oss hva du synes om et eksperiment, kan du sende tilbakemelding og fortelle oss hva du har på hjertet.