Uusien YouTube-ominaisuuksien kokeilu ja asteittainen käyttöönotto

Olet ehkä joskus huomannut, että jotkin YouTuben ominaisuudet voivat näyttää erilaisilta eri YouTube-tileillä. Tämä voi johtua siitä, että et käytä sovelluksen uusinta versiota. Käytössäsi saattaa myös olla kokeellinen ominaisuus tai ominaisuus, jota ollaan ottamassa käyttöön asteittain.

Mikä kokeellinen ominaisuus on?

Kokeellisten ominaisuuksien avulla voimme testata, miten otat vastaan uudet ja parannetut tuoteominaisuudet. Tällaisia ominaisuuksia ovat muun muassa haku, videoiden jakaminen ja mainokset.

Kokeilemme jatkuvasti eri keinoja, joilla voimme auttaa sinua löytämään, katsomaan ja jakamaan sinulle tärkeitä videoita helpommin. Toisinaan osa muutoksista on tilillä näkyvissä.

Otamme eri ominaisuuksia laajemmin käyttöön näistä kokeiluista saamamme palautteen perusteella.

Mitä asteittainen käyttöönotto tarkoittaa?

Asteittainen käyttöönotto tarkoittaa uuden ominaisuuden asteittaista julkaisua. Toisinaan haluamme varmistaa ominaisuuden sujuvan toiminnan ennen kuin julkaisemme sen kaikkien saataville. Siksi julkaisemme uuden ominaisuuden ensin pienelle katsoja- ja sisällöntuottajajoukolle ja kasvatamme joukkoa sen jälkeen pikku hiljaa, kunnes uusi ominaisuus on kaikkien käyttäjien saatavilla.

Jos haluat kertoa mielipiteesi jostakin kokeellisesta ominaisuudesta, voit lähettää meille palautetta.