YouTube-funktionseksperimenter og -udrulninger

Du har måske lagt mærke til, at YouTube-funktioner nogle gange virker anderledes på forskellige konti. Det kan være, fordi du ikke har opdateret til den nyeste version af appen. Det kan også være, fordi du ser en eksperimentel funktion eller en funktion, der er ved at blive udrullet.

Hvad er et eksperiment?

Et eksperiment er en test, som vi bruger til at måle, hvordan du reagerer på nye og forbedrede produktfunktioner. Funktionerne omfatter bl.a. søgning, deling af videoer og annoncer.

Vi eksperimenterer hele tiden med metoder, som kan hjælpe dig med nemmere at finde, se og dele de videoer, der interesserer dig mest. En gang imellem lægger du måske mærke til nogle af disse ændringer.

Baseret på din feedback til disse eksperimenter vil vi overveje at udrulle funktionerne mere bredt.

Hvad er en udrulning?

En udrulning er en gradvis lancering af en ny funktion. Nogle gange viser vi ikke en ny funktion for alle med det samme, fordi vi vil sikre os, at den fungerer uden problemer. I stedet for begynder vi med en lille procentdel af seere og/eller youtubere og øger denne procentdel løbende, indtil alle har den nye funktion.

Hvis du vil kommentere et eksperiment, kan du sende feedback for at fortælle os, hvad du synes.