Experiments i llançaments de funcions de YouTube

De vegades l'aspecte de les funcions de YouTube pot semblar diferent segons el compte que utilitzis. Això pot ser perquè no has actualitzat a l'última versió de l'aplicació o bé perquè es tracta d'una funció en fase experimental o de llançament.

Què és un experiment?

Un experiment és una prova que fem servir per mesurar com reacciones davant de les funcions noves i millorades del producte, com ara la cerca, l'opció per compartir vídeos i els anuncis, entre d'altres.

Estem constantment provant diferents maneres perquè puguis trobar, mirar i compartir els vídeos que t'interessen més fàcilment. De tant en tant, és possible que detectis algun d'aquests canvis.

En funció dels suggeriments que ens enviïs sobre aquests experiments, considerarem llançar les funcions per a un públic més ampli.

Què és un llançament?

Un llançament consisteix en la implementació gradual d'una funció nova. De vegades, per assegurar-nos que tot surti bé, no mostrem la funció nova a tots els usuaris alhora, sinó que comencem mostrant-la només a un petit percentatge d'espectadors o creadors, que anem incrementant fins que tots els usuaris hi tenen accés.

Si vols compartir la teva opinió sobre un experiment, envia'ns suggeriments per fer-nos saber què en penses.