Oversett kanalsidene, spillelistene og modulene dine

Du kan legge til oversettelser for kanalsider, spillelister og moduler. Det gjør videoene dine mer tilgjengelige for seere i andre land, slik at du kan få et større, internasjonalt publikum.

Viktig: Du kan bare gjøre endringer på kanalen din hvis språket du har angitt på YouTube, samsvarer med originalspråket for oversettelsene dine. Du ser en advarsel hvis du prøver å gjøre endringer med andre språkkombinasjoner.

Når du oppdaterer kanalnavnet, oppdateres det ikke for alle språk med mindre du oppdaterer oversettelsene for hvert språk med det nye kanalnavnet. Du kan slå av oversetting av kanalinnhold hvis du vil redigere kanalen på et hvilket som helst språk eller oppdatere kanalnavnet på alle språk samtidig.

Oversett kanalsider og moduler

I Google-kontoen din
  1. Logg på YouTube.
  2. Velg profilbildet ditt og deretter Kanalen din.
  3. Velg Tilpass kanalen, og ved siden av kanalnavnet klikker du så på Innstillinger Settings og deretter Oversett kanalinformasjonen.
  4. Klikk på feltet under Originalspråk for å angi originalspråket på kanalen.
  5. Under Oversett til velger eller legger du til språket du vil oversette kanalnavnet til.
  6. Angi det oversatte kanalnavnet, og klikk på Lagre.
  7. Angi de oversatte titlene for modulene dine nederst på skjermen.
Innsending via API

API-veiledningen er tilgjengelig på Google Developers-nettstedet. Bruk relevante oversatte egenskaper.

Merk: Hvis du ikke har tilgang til dette nettstedet, kan du kontakte brukerstøtten.

Oversett spillelister

Merk: Hvis du bruker betaversjonen av YouTube Skaperstudio (studio.youtube.com), velger du Klassisk versjon i menyen til venstre for å følge denne fremgangsmåten.
I Google-kontoen din
  1. Gå til videobehandleren for kanalen din på YouTube.
  2. Klikk på Spillelister.
  3. Gå til spillelisten du vil legge til en oversatt tittel og beskrivelse for, og klikk på Rediger.
  4. Klikk på Mer og deretter Oversett spillelisteinformasjon ved siden av spillelistenavnet.
  5. Klikk på feltet under Originalspråk for å angi språket for spillelisten.
  6. Under Oversett til velger eller legger du til språket du vil oversette tittelen eller beskrivelsen til.
  7. Angi oversatt tittel og beskrivelse, og klikk deretter på Lagre.
Innsending via API

API-veiledningen er tilgjengelig på Google Developers-nettstedet. Bruk relevante oversatte egenskaper.

Merk: Hvis du ikke har tilgang til dette nettstedet, kan du kontakte brukerstøtten.