Oversett kanalsidene, spillelistene og modulene dine

Du kan legge til oversettelser for kanalsider, spillelister og moduler. Det gjør videoene dine mer tilgjengelige for seere i andre land, slik at du kan få et større, internasjonalt publikum.

Viktig: Du kan bare gjøre endringer på kanalen din hvis språket du har angitt på YouTube, samsvarer med originalspråket for oversettelsene dine. Du ser en advarsel hvis du prøver å gjøre endringer med andre språkkombinasjoner.

Når du oppdaterer kanalnavnet, oppdateres det ikke for alle språk med mindre du oppdaterer oversettelsene for hvert språk med det nye kanalnavnet. Du kan slå av oversetting av kanalinnhold hvis du vil redigere kanalen på et hvilket som helst språk eller oppdatere kanalnavnet på alle språk samtidig.

Oversett kanalsider og moduler

I Google-kontoen din
  1. Logg på YouTube.
  2. Velg profilbildet ditt etterfulgt av Kanalen din.
  3. Velg Tilpass kanalen, og ved siden av kanalnavnet klikker du så på Innstillinger Settings etterfulgt av oversette kanalinformasjonen.
  4. Klikk på feltet under Originalspråk for å angi originalspråket på kanalen.
  5. Under Oversett til velger eller legger du til språket du vil oversette kanalnavnet til.
  6. Angi det oversatte kanalnavnet, og klikk på Lagre.
  7. Angi de oversatte titlene for modulene dine nederst på skjermen.
Innsending via API

API-veiledningen er tilgjengelig på Google Developers-nettstedet. Bruk relevante lokaliserte egenskaper.

Merk: Hvis du ikke har tilgang til dette nettstedet, kan du kontakte brukerstøtten.

Oversett spillelister

Merk: Hvis du bruker betaversjonen av YouTube Skaperstudio, må du velge Eldre versjon i menyen til venstre for å følge denne fremgangsmåten.
I Google-kontoen din
  1. Sørg for at du er logget på, og gå til spillelistene dine.
  2. Klikk på Rediger ved siden av en spilleliste.
  3. Klikk på Rediger ved siden av navnet ditt.
  4. Øverst til høyre klikker du på Mer   etterfulgt av Oversett spillelisteinformasjon.
  5. Klikk på boksen under «Originalspråk» for å angi språket for spillelisten.
  6. Under «Oversett til» velger eller legger du til språket du vil oversette tittelen eller beskrivelsen til.
  7. Skriv inn den oversatte tittelen og beskrivelsen, og klikk på Lagre.
Innsending via API

API-veiledningen er tilgjengelig på Google Developers-nettstedet. Bruk relevante lokaliserte egenskaper.

Merk: Hvis du ikke har tilgang til dette nettstedet, kan du kontakte brukerstøtten.