Traduir el teu canal, les teves llistes de reproducció i les teves seccions

Pots afegir traduccions per al teu canal, les teves llistes de reproducció i les teves seccions. D'aquesta manera, els vídeos seran més accessibles per als fans de fora del teu país d'origen i podràs atraure públic d'arreu del món.

Important: només pots fer canvis al canal després d'haver definit el mateix idioma a YouTube que l'idioma original de les traduccions. Veuràs una notificació si intentes fer canvis en un idioma diferent.

A més, quan actualitzis el nom del canal, no es mostrarà en tots els idiomes tret que l'afegeixis a la traducció de cada idioma. Pots desactivar les traduccions del canal si vols editar-lo en qualsevol idioma o actualitzar-ne el nom per a tots els idiomes alhora.

Traduir el canal i les seccions

Al Compte de Google
  1. Inicia la sessió a YouTube.
  2. Selecciona la teva foto de perfil i després El teu canal.
  3. Selecciona Personalitza el canal i, a continuació, al costat del nom del teu canal, fes clic a Configuració Settings i després Tradueix la informació del canal.
  4. Fes clic a la casella a sota d'Idioma original per definir l'idioma del canal.
  5. A Tradueix a, selecciona o afegeix l'idioma a què vols afegir el nom traduït del canal.
  6. Introdueix el nom traduït del canal i fes clic a Desa.
  7. A la part inferior de la pantalla, pots establir els títols traduïts per a les seccions.
API d'aportacions

Per accedir a les instruccions de l'API, ves al lloc web de Google Developers i utilitza les propietats localitzades rellevants.

Nota: si no hi tens accés, contacta amb l'equip d'assistència perquè t'hi afegeixin.

Traduir llistes de reproducció

Nota: si fas servir la versió beta de YouTube Studio (studio.youtube.com), selecciona Versió clàssica de Creator Studio al menú de l'esquerra per seguir aquests passos.
Al Compte de Google
  1. A YouTube, ves al Gestor de vídeos del teu canal.
  2. Fes clic a Llistes de reproducció.
  3. Ves a la llista de reproducció a què vols afegir la traducció del títol i de la descripció i fes clic a Edita.
  4. Al costat del nom de la llista de reproducció, fes clic a Més  i després Tradueix la informació de la llista de reproducció.
  5. Fes clic a la casella situada a sota d'Idioma original per definir l'idioma de la llista de reproducció.
  6. A Tradueix a, selecciona o afegeix l'idioma en què vulguis traduir el vídeo i la descripció.
  7. Introdueix la traducció del títol i de la descripció i fes clic a Desa.
API d'aportacions

Per accedir a les instruccions de l'API, ves al lloc web de Google Developers i utilitza les propietats localitzades rellevants.

Nota: si no hi tens accés, contacta amb l'equip d'assistència perquè t'hi afegeixin.