Traduir el teu canal, les teves llistes de reproducció i les teves seccions

Pots afegir traduccions per al teu canal, les teves llistes de reproducció i les teves seccions. D'aquesta manera, els vídeos seran més accessibles per als fans de fora del teu país d'origen i podràs atraure públic d'arreu del món.

Important: només pots fer canvis al canal després d'haver definit el mateix idioma a YouTube que l'idioma original de les traduccions. Veuràs una notificació si intentes fer canvis en un idioma diferent.

A més, quan actualitzis el nom del canal, no es mostrarà en tots els idiomes tret que l'afegeixis a la traducció de cada idioma. Pots desactivar les traduccions del canal si vols editar-lo en qualsevol idioma o actualitzar-ne el nom per a tots els idiomes alhora.

Traduir el canal i les seccions

Al teu Compte de Google
  1. Inicia la sessió a YouTube.
  2. Selecciona la teva foto de perfil i, a continuació, El teu canal.
  3. Selecciona Personalitza el canal i, a continuació, al costat del nom del teu canal, fes clic a Configuració Settings i, a continuació, Tradueix la informació del canal.
  4. Fes clic a la casella a sota d'Idioma original per definir l'idioma del canal.
  5. A Tradueix a, selecciona o afegeix l'idioma al qual vols traduir el nom del canal.
  6. Introdueix el nom traduït del canal i fes clic a Desa.
  7. A la part inferior de la pantalla, pots establir els títols traduïts per a les seccions.
Enviar l'API

Per accedir a les instruccions de l'API, ves al lloc web de Google Developers i utilitza les propietats localitzades rellevants.

Nota: si no hi tens accés, contacta amb l'equip d'assistència perquè t'hi afegeixin.

Traduir llistes de reproducció

Nota: si fas servir la versió beta de YouTube Studio, selecciona Versió clàssica de Creator Studio al menú de l'esquerra per seguir aquests passos.
Al teu Compte de Google
  1. Comprova que hagis iniciat la sessió i ves a les teves llistes de reproducció.
  2. Al costat d'una llista de reproducció, fes clic a Edita.
  3. Al costat del teu nom, fes clic a Edita.
  4. A la part superior dreta, fes clic a Més  i, a continuació, Tradueix la informació de la llista de reproducció.
  5. Per configurar l'idioma de la llista de reproducció, fes clic a la casella a sota d'"Idioma original".
  6. A "Tradueix a", selecciona o afegeix l'idioma al qual vols traduir el títol i la descripció.
  7. Introdueix la traducció del títol i de la descripció i fes clic a Desa.
Enviar l'API

Per accedir a les instruccions de l'API, ves al lloc web de Google Developers i utilitza les propietats localitzades rellevants.

Nota: si no hi tens accés, contacta amb l'equip d'assistència perquè t'hi afegeixin.