Super Chatin ja Super Stickerien määrittäminen

Super Chat ja Super Stickers ovat keinoja, joilla voit kaupallistaa oman kanavasi YouTube-kumppaniohjelman kautta. Nämä ominaisuudet antavat katsojille mahdollisuuden ostaa chat-viestejä, jotka erottuvat joukosta ja joissakin tapauksissa voidaan kiinnittää chat-syötteen yläreunaan. Katso lisätietoja kelpoisuusvaatimuksista ja ominaisuuden käyttöönotosta

Ostettujen Super Chatien ja Super Stickerien tarkistaminen

Super Chatit ja Super Stickerit näkyvät chat-syötteessä värillisinä viesteinä. Kun katsoja tekee ostoksen, hänen profiilikuvansa voi jäädä joksikin ajaksi chat-syötteen yläreunaan. Aika vaihtelee ostosumman mukaan. Super Chatit ja Super Stickerit pysyvät chat-syötteen yläreunassa sitä kauemmin, mitä enemmän niistä on maksettu.
Edellisten 30 päivän Super Chat- ja Super Stickers ‑ostot näkyvät osoitteessa www.youtube.com/super_chat

Ostosten katsominen

1. Kirjaudu sisään osoitteessa studio.youtube.com.
  2. Valitse vasemmanpuoleisesta valikosta Kaupallistaminen.
  3. Valitse yläosan valikosta Live-chat.
  4. Viimeisimmät ostoksesi näkyvät kohdassa Super Chat- ja Super Sticker ‑toiminta
    • Näet kaikki saatavilla olevat ostotiedot valitsemalla Näytä kaikki.

Super Chatien ja Super Stickerien valvominen

Voit valvoa Super Chateja ja Super Stickereitä samoin kuin valvot live-chat-viestejä.

Tuloraportit

Tuloraportit ovat kohdassa YouTube Analytics > Maksutapahtumien tulot ‑raportti. Saat Super Chat- ja Super Stickers ‑tuloja samaan tapaan kuin AdSensen mainostuloja.
Kiitoksilla ja muilla pienillä huomionosoituksilla voit nopeasti kasvattaa yleisöäsi, kun käytät Super Chatia. Katso lisää vinkkejä Creator Academyn oppitunneilla