Super Chatin ja Super Stickerien käsitteleminen

Super Chat ja Super Stickers ovat keinoja, joilla voit kaupallistaa oman kanavasi YouTube-kumppaniohjelman kautta. Niiden avulla katsojat voivat ostaa chat-viestejä, jotka erottuvat selvästi muista viesteistä ja ovat joskus kiinnitettävissä chat-fiidin yläreunaan. Katso lisätietoja kelpoisuusvaatimuksista ja ominaisuuden käyttöönotosta.

Ostettujen Super Chatien ja Super Stickerien näkyminen

Super Chatit ja Super Stickerit näkyvät chat-fiidissä värillisinä viesteinä. Kun katsoja tekee ostoksen, hänen profiilikuvansa voi jäädä chat-fiidin yläreunaan ajaksi, joka riippuu ostosummasta. Super Chatit ja Super Stickerit pysyvät chat-fiidin yläreunassa sitä kauemmin, mitä enemmän niistä on maksettu.
30 viime päivän Super Chat- ja Super Stickers ‑ostot näkyvät osoitteessa https://studio.youtube.com/channel/UC/monetization/supers

Ostosten katsominen

1. Kirjaudu sisään osoitteessa studio.youtube.com.
  2. Valitse vasemmasta valikosta Kaupallistaminen.
  3. Valitse yläosan valikosta Supers.
  4. Viimeisimmät ostoksesi näkyvät kohdassa Super Chat- ja Super Sticker ‑toiminta
    • Näet kaikki ostokset valitsemalla Näytä kaikki.

Super Chatien ja Super Stickersien valvominen

Voit valvoa Super Chateja ja Super Stickereitä samoin kuin valvot live-chat-viestejä.

Tuloraportit

Tuloraportit ovat kohdassa YouTube Tilastot ja sitten Maksutapahtumien tulot ‑raportti. Saat Super Chat- ja Super Sticker ‑tuloja samaan tapaan kuin AdSensen mainostuloja.
Kiitoksilla ja muilla pienillä huomionosoituksilla voit nopeasti kasvattaa yleisöäsi, kun käytät Super Chatia. Katso lisää vinkkejä Creator Academyn oppitunneilla