Gestionar Super Chat

Estem provant els Super Stickers en un nombre reduït de canals. Si formes part d'aquesta prova, els Super Stickers s'activaran automàticament al teu canal. També pots consultar si hi participes anant a la pàgina Xat en directe a la versió beta de YouTube Studio. Si la funció està disponible al teu canal, veuràs l'opció per activar-la i desactivar-la. Els Super Stickers funcionen de manera similar als Super Chats, així que també pots moderar-los.

Actualment, els Super Stickers estan disponibles en un nombre limitat de canals, però preveiem ampliar aquesta funció al llarg de 2019 i més endavant.

Super Chat és una de les maneres d'obtenir ingressos amb el canal a través del Programa per a partners de YouTube. Aquesta funció permet als espectadors comprar missatges de xat i, en alguns casos, fixar-los a la part superior del feed del xat. Obtén més informació sobre els requisits d'idoneïtat i sobre com pots activar aquesta funció

Consultar els Super Chats comprats

Els Super Chats són missatges de xat de colors que es mostren al feed del xat. Quan un espectador en compra un, la seva icona es manté a la part superior del feed del xat durant un període de temps determinat, en funció de l'import que hagi pagat. Com més elevat sigui aquest import, més estona es mostraran els Super Chats a la part superior del feed del xat. Llegeix aquest article per obtenir més informació sobre la compra de Super Chats per país.
Pots consultar totes les compres de Super Chat dels 30 últims dies a www.youtube.com/super_chat. Tingues en compte que els ingressos reals poden variar a causa de la taxa del servei d'Apple, l'impost sobre les vendes o altres càrrecs.

Versió beta de YouTube Studio

1. Inicia la sessió a studio.youtube.com.
  2. Al menú de l'esquerra, selecciona Obtenció d'ingressos.
  3. Al menú de la part superior del tauler principal, fes clic a Xat en directe.
  4. Trobaràs les teves compres més recents al quadre La teva activitat de Super Chat.
    • Per consultar tota la informació de compra disponible, fes clic a Mostra-ho tot.

Creator Studio

A continuació et mostrem com pots consultar les compres de Super Chats de totes les teves reproduccions en directe:

Si fas servir Reprodueix ara

1. Inicia la sessió a YouTube.
  2. Ves a Creator Studio > Reproducció en directe > Reprodueix ara.
  3. Cerca el mòdul de Super Chat al tauler en directe.

Si fas servir Esdeveniments

1. Inicia la sessió a YouTube.
  2. Ves a Creator Studio > Reproducció en directe > Esdeveniments.
  3. Selecciona la teva reproducció en directe.
  4. Fes clic a Sala de control en directe.
  5. Fes clic a Obre Super Chat en una finestra nova per veure el mòdul de Super Chat.

Moderar Super Chats

Pots moderar els missatges de Super Chat de la mateixa manera que els del xat en directe.

Informe d'ingressos

Pots consultar els informes d'ingressos a YouTube Analytics > Informe d'ingressos de transaccions. Rebràs els ingressos de Super Chat de la mateixa manera que amb els anuncis d'AdSense.
Els ingressos reals poden variar a causa de la tarifa del servei d'Apple, l'impost sobre les vendes o altres càrrecs.
Els petits detalls, com donar les gràcies, poden ajudar-te a atraure públic ràpidament amb Super Chat. Accedeix ara a la lliçó de l'Acadèmia de creadors per obtenir més consells.