Gestionar Super Chat i Super Stickers

Super Chat i Super Stickers són algunes de les maneres de monetitzar el teu canal a través del Programa per a partners de YouTube. Amb aquestes funcions, els espectadors poden comprar missatges de xat que destaquen i, en alguns casos, fixar-los a la part superior del feed del xat. Obtén més informació sobre els requisits d'idoneïtat i sobre com pots activar aquesta funció.

Consultar les compres de Super Chats i Super Stickers

Els Super Chats i els Super Stickers es mostren com a missatges de xat acolorits al feed del xat. Quan un espectador en compra un, la seva foto de perfil es manté a la part superior del feed del xat durant un període de temps determinat, en funció de l'import de la compra. Com més gasta l'espectador, més estona es mantenen els Super Chats i els Super Stickers a la part superior del xat.
Pots consultar totes les compres de Super Chats i Super Stickers dels 30 darrers dies a www.youtube.com/super_chat.

Consultar les compres

1. Inicia la sessió a studio.youtube.com.
  2. Al menú de l'esquerra, fes clic a Monetització.
  3. Al menú de la part superior del tauler principal, fes clic a Supers.
  4. Les últimes compres es mostraran a la teva activitat de Super Chat i Super Stickers
    • Per consultar tota la informació de compra disponible, fes clic a Mostra-ho tot.

Moderar Super Chats i Super Stickers

Pots moderar Super Chats i Super Stickers de la mateixa manera que moderes missatges del xat en directe.

Informe d'ingressos

Pots consultar els informes d'ingressos a YouTube Analytics > Informe d'ingressos de transaccions. Rebràs ingressos de Super Chat i Super Stickers de la mateixa manera que reps ingressos d'anuncis amb AdSense.
Els petits detalls, com donar les gràcies, poden ajudar-te a atreure públic ràpidament amb Super Chat. Accedeix ara a la lliçó de l'Acadèmia de creadors per obtenir més consells.