Bestuur YouTube Superklets en Super Stickers vir Regstreekse Klets

Superklets en Super Stickers is maniere om jou kanaal deur die YouTube Vennootprogram te monetiseer. Met hierdie kenmerke kan jou kykers regstreekse kletsboodskappe koop wat die aandag trek en wat soms boaan ’n regstreekse kletsstroom vasgespeld kan word. Kry meer inligting oor kwalifisering en hoe jy hierdie kenmerk kan aanskakel.
Let wel: Hierdie kenmerk is dalk nie vir ervarings onder toesig op YouTube beskikbaar nie. Kry meer inligting.

Bekyk gekoopte Superkletse en Super Stickers

Superklets en Super Stickers word as gekleurde kletsboodskappe en geanimeerde prente in jou regstreekse kletsstroom gewys. Wanneer ’n kyker ’n Superklets of Super Sticker koop, kan hul profielfoto bo-op die regstreekse kletsstroom bly. Die tydsduur hang af van hul aankoopbedrag. Hoe meer ’n kyker spandeer, hoe langer bly Superkletse en Super Stickers boaan die kletsstroom.

Bekyk aankope wat tydens ’n regstreekse stroom gemaak is

Gebruik die Regstreeks Beheerkamer, YouTube-mobielapp of die YouTube-webwerf om Superklets- en Super Stickers-aktiwiteit in jou regstreekse kletsstroom te bekyk.

1. As jy jou regstreekse kletsstroom wil filtreer om slegs Superklets- en Super Stickers-aankope te bekyk:
    1. Klik Kletsfilter and then Aanhangerbefondsing op ’n rekenaar.
    2. Tik op Instellings and thenKletsfilter and then Aanhangerbefondsing in die YouTube-mobielapp.

2. Kies Kletsfilter and then Alle boodskappe om alle boodskappe in jou regstreekse kletsstroom weer te bekyk.

Let wel: As jy jou regstreekse kletsstroom filtreer, sal dit slegs jou aansig as die skepper beïnvloed. Kykers sal steeds aan gewone regstreekse kletse deelneem en dit volg.

Bekyk alle aankope

1. Meld op ’n rekenaar by YouTube Studio aan.
  2. Kies Verdien op die linkerkieslys.
  3. Kies die Supers-oortjie.
  4. Die jongste aankope word in die kaart “Jou Superklets- en Super Sticker-aktiwiteit” gewys. Klik op Sien alles as jy alle beskikbare transaksie-inligting wil sien.

Reageer op Superkletse en Super Stickers

Om tydens jou regstreekse stroom op Superkletse en Super Stickers te reageer, is ’n fantastiese manier om waardering teenoor jou aanhangers te bewys. Jy kan:

• Kopers verbaal erken of bedank met ’n spesiale verwysing tydens die regstreekse stroom.
  • Met ’n hartjie  op ’n Superklets of Super Sticker reageer om waardering te toon: Soek ’n Superklets of Super Sticker in jou regstreekse kletsstroom en kies Hartjie daar langsaan. Alle kykers kan sien dat jy met ’n hartjie op die Superklets of Super Sticker gereageer het. Na gelang van die koper se instellings, sal hulle dalk ook ’n kennisgewing kry dat jy van hul opmerking gehou het.

Ander geoutomatiseerde boodskappe kan in jou regstreekse kletsstroom verskyn om ’n kyker se mylpaalaankoop in YouTube te erken. Byvoorbeeld, ’n geoutomatiseerde boodskap kan verskyn vir ’n koper wat hul eerste of tiende aankoop gedoen het.

As jy waardering vir aankope en mylpale toon, kan dit jou help om jou gemeenskap te bou en jou aanhangergemeenskap te vergroot.

Modereer Superklets en Super Stickers

Superklets en Super Stickers is outomaties beskikbaar op kwalifiserende regstreekse strome en Premières waar regstreekse klets aangeskakel is. By verstek is regstreekse klets aangeskakel. Leer hoe om regstreekse klets te gebruik.

Jy kan Superklets en Super Stickers op dieselfde manier modereer as wat jy regstreekse kletsboodskappe modereer. Soos alles op YouTube, moet kykers ons gemeenskapsriglyne volg wanneer hulle Superkletse en Super Stickers stuur. As ’n Superklets of Super Sticker gemodereer en verwyder word weens die oortreding van ons beleide, sal YouTube ons gedeelte van inkomste aan liefdadigheid skenk.

Inkomsteverslaggewing

Jy kan inkomsteverslae vir Supers sien in die YouTube Analytics en dan Inkomste en dan Hoe jy geld maak.

Inkomstedeling

Skeppers ontvang 70% van Supers-inkomste wat deur Google bevestig word. Die 70% word bereken nadat plaaslike verkoopsbelasting en App Store-fooie op iOS afgetrek is. Transaksiekoste, insluitend kredietkaartfooie, word tans deur YouTube gedek.

Superklets kan jou help om jou gehoor vinnig uit te brei deur “dankie” te sê en deur ander klein interaksies.