Tjek dine nye abonnenter

Du kan se en liste over dine seneste abonnenter på kanalens kontrolpanel. Du kan også tjekke dit antal abonnenter over tid i YouTube Studio.

Se dine nye abonnenter

1. Log ind på YouTube Studio.
  2. Find kortet "Nye abonnenter" på kontrolpanelet.
  3. Klik på Se alle for at udvide kortet.

Tip! Øverst på siden kan du vælge en tidsramme og sortere listen efter antal abonnenter.

Hvilke abonnenter bliver vist

Abonnenter vises på din liste over nye abonnenter, hvis:

• De vælger at gøre deres abonnementer offentlige
  • De har abonneret på din kanal inden for de seneste 28 dage

Hvilke abonnenter bliver ikke vist

Abonnenter vises muligvis ikke på din liste over nye abonnenter, hvis:

Ofte stillede spørgsmål om abonnenter

Vi får sommetider spørgsmål fra YouTube-fællesskabet vedrørende abonnenter. Vi besvarer de mest almindelige spørgsmål her, men vi vil gerne holde samtalen i gang. Hvis du ikke finder det, du har brug for, så fortæl os det i YouTubes forum.

Afmelder YouTube automatisk seere fra kanaler?
Nej. Vi har dog set nogle samtaler om, at seere "automatisk afmeldes" fra kanaler. Når vi får denne type feedback, tager vi det seriøst. Abonnementsteamet undersøger grundigt de data, der bliver indsendt, for at se, hvad der foregår.
I alle tilfælde, vi har set på, har vi kunnet bekræfte, at der ikke er fejl, der forårsager, at seere afmeldes af YouTube. Her kan du se, hvad vi har fundet frem til:
  • I de fleste tilfælde kommer vi frem til, at seeren stadig abonnerer på kanalen.
  • Nogle seere har utilsigtet afmeldt sig fra kanaler. Vi har siden da tilføjet et pop op-vindue, hvor man skal bekræfte afmeldingen (denne funktion er i øjeblikket ikke tilgængelig på iPhone- og iPad-enheder).
  • Mange troede, at de var blevet afmeldt fra en kanal, fordi der ikke blev vist videoer på fanen Start. Da vi kiggede nærmere på disse sager, fandt vi ud af, at de stadig abonnerede på kanalen og var ikke blevet afmeldt. Fanen Start er designet til at vise de videoer, som vi tror, seere er mest interesserede i at se. Der er ingen garanti for, at man kan se alle videoer fra sine abonnementer på fanen Start, men man kan finde en komplet liste i abonnementsfeedet.
  • Nogle youtubere antog, at bestemte seere var blevet afmeldt, fordi abonnenten ikke blev vist på deres kanals liste over abonnenter. Denne liste viser kun abonnenter, der har valgt at gøre deres abonnementer offentlige. Abonnementer er som standard private.
Vises alle mine videoer i mine abonnenters abonnementsfeeds?
  • Hver video, du offentliggør som youtuber, vises som standard i abonnenternes abonnementsfeeds. Der er dog en avanceret indstilling, du kan bruge, når du offentliggør en video, for at forhindre, at den bliver vist i nogen abonnementsfeeds. Nogle youtubere, der offentliggør daglige videoer, bruger denne indstilling af strategiske årsager for kun at vise bestemte videoer i abonnementsfeedet.
  • Når du uploader en video, offentliggør vi den i abonnementsfeedet så hurtigt som muligt. Normalt tager det højst et par minutter. Det er vigtigt for abonnementsteamet, at dette gøres så hurtigt som muligt. I de seneste seks måneder har vi reduceret offentliggørelsestiden med to tredjedele.

Hvorfor fortæller mine abonnenter, at mine videoer ikke vises i deres abonnementsfeed?

Medmindre du ændrer dine distributionsindstillinger, offentliggør vi alle videoer i abonnementsfeedet. Når vi hører klager fra seerne om, at de ikke finder videoer der, er det normalt af en af disse to årsager:

• Hvis du abonnerer på mange kanaler, er det nemt at gå glip af noget. Mange seere har dusinvis – eller endda hundredvis — af abonnementer. Nogle gange kan den video, man leder efter, være svær at finde blandt mange andre abonnementsvideoer. Hvis kanaler, man abonnerer på, opslår videoer ofte, er det muligt, at ældre videoer ikke vises i abonnementsfeedet.
  • Det er vigtigt at bemærke, at selvom alle videoer vises i abonnementsfeedet, vises de ikke alle på fanen Start. Fanen Start viser de videoer, som vi mener, at du som seer er mest interesseret i at se lige nu. Det er ikke sikkert, at videoer fra dine abonnementer dukker op dér.

Hvis det ser ud som om, der er noget andet i vejen, kan du sende os feedback, og så vil vi se på det.

Hvordan tæller YouTube abonnenter?
Vi tjekker jævnligt ægtheden af konti og handlinger på din YouTube-kanal. Det gør vi for at sikre, at vores websitemetrics er fri for spam, misbrug og lukkede konti, så YouTube kan blive ved med at være fair for alle. Læs om antal abonnenter.
Tæller lukkede konti med i mit antal abonnenter?
Når nogen lukker deres Google-konto helt, eksisterer de ikke længere på YouTube, så de tæller ikke med i dit antal abonnenter.
Du kan se, hvor mange af dine abonnenter der har slettet deres konti, i YouTube Analytics på din kanal, hvor de tælles som "lukkede konti".
Lukkede konti tælles ikke med i dit antal abonnenter. Få flere oplysninger om antal abonnenter.
Tæller spamkonti med i mit antal abonnenter?
Når vi konstaterer, at en konto er spam, tæller den ikke med i dit samlede antal abonnenter. Disse konti bliver ikke afmeldt fra din kanal. For de pågældende konti ser det stadig ud til, at de abonnerer, og de fortsætter med at modtage dine videoer i deres abonnementsfeed.
Vi afmelder ikke falske seere fra kanaler. Få flere oplysninger om antal abonnenter.
Hvorfor ændres eller falder mit antal abonnenter?

Generelt set er det normalt at opleve udsving i dit antal af abonnenter. Hvis det virker til, at dit antal af abonnenter er ændret eller faldet, kan det være pga. en af disse årsager:

Hvis det virker, som om abonnentændringerne svinger mere end normalt, kan det skyldes et kendt problem. Hvis du mener, at du oplever et problem, der ligger uden for det gennemsnitlige udsvingsområde for antallet af abonnenter, kan du rapportere et problem.