Consultar els subscriptors recents

Pots consultar una llista dels teus subscriptors més recents al tauler de control del canal. També pots consultar el nombre de subscriptors al llarg del temps a YouTube Studio.

Veure els subscriptors recents

1. Inicia la sessió a YouTube Studio.
  2. Al tauler, cerca la targeta "Subscriptors recents".
  3. Fes clic a Mostra-ho tot per desplegar la targeta.

Consell: a la part superior pots triar el període de temps i ordenar la llista per nombre de subscriptors.

Quins subscriptors s'inclouen a la llista

A la llista de subscriptors recents s'inclouran aquells que:

• Han decidit que les seves subscripcions siguin públiques.
  • S'han subscrit al canal en els 28 darrers dies.

Quins subscriptors no s'inclouen a la llista

A la llista de subscriptors recents no s'inclouran aquells que:

Preguntes més freqüents sobre els subscriptors

De vegades rebem preguntes de la comunitat de YouTube sobre el funcionament dels subscriptors. Hem respost les més habituals en aquestes preguntes més freqüents, però no volem que la conversa s'aturi. Si no trobes el que necessites, escriu-nos al fòrum de YouTube.

YouTube cancel·la automàticament les subscripcions dels espectadors a canals?
No. Tanmateix, hem vist algunes converses sobre espectadors a qui s'"han cancel·lat subscripcions automàticament" a canals. Quan rebem aquest tipus de comentaris, ens els prenem molt seriosament. L'equip de subscripcions investiga a fons les dades enviades per esbrinar què ha passat.
En tots els casos que hem estudiat, hem comprovat que no hi ha cap error que provoqui que YouTube cancel·li les subscripcions dels espectadors. A continuació, t'expliquem què hem detectat:
  • En la majoria de casos, veiem que l'espectador continua subscrit al canal.
  • Alguns espectadors havien cancel·lat subscripcions a canals per error. Ara es mostra una finestra emergent de confirmació quan els usuaris cancel·len la subscripció a algun canal (aquesta funció no està disponible actualment als dispositius iPhone i iPad).
  • Moltes persones pensaven que s'havia cancel·lat la seva subscripció a un canal perquè determinats vídeos no es mostraven a la pestanya Inici. En estudiar aquests casos, vam descobrir que continuaven subscrites al canal i que no havien cancel·lat la subscripció en cap moment. La pestanya Inici està dissenyada per mostrar-te els vídeos que creiem que et poden interessar més, però no garantim que inclogui tots els vídeos de les teves subscripcions. Trobaràs una llista completa al feed de subscripcions.
  • Alguns creadors van assumir que s'havien cancel·lat les subscripcions d'alguns dels seus espectadors perquè determinats subscriptors no figuraven a la llista de subscriptors del seu canal. En aquesta llista només es mostren els subscriptors que han decidit que les seves subscripcions siguin públiques. Les subscripcions són privades de manera predeterminada.
Tots els meus vídeos es mostren als feeds de subscripcions dels meus subscriptors?
  • De manera predeterminada, tots els vídeos que publiques com a creador es mostren al feed de subscripcions dels teus subscriptors. Tot i això, hi ha una opció de la configuració avançada que pots utilitzar en publicar un vídeo per evitar que es mostri al feed de subscripcions. Alguns creadors que publiquen vídeos cada dia fan servir aquesta opció per mostrar estratègicament només determinats vídeos al feed de subscripcions.
  • Quan penges un vídeo, el publiquem al feed de subscripcions tan aviat com podem. Normalment tarda uns quants minuts o menys a publicar-se. Una de les prioritats principals de l'equip de subscripcions és que aquest procés sigui al més ràpid possible. En els sis darrers mesos, hem reduït el temps de publicació en dues terceres parts.

Per què els meus subscriptors em diuen que els vídeos no es mostren al seu feed de subscripcions?

Tret que canviïs les opcions de distribució, publiquem tots els vídeos al feed de subscripcions. Quan rebem queixes dels espectadors perquè no hi veuen vídeos determinats, normalment és per un d'aquests dos motius:

• Si tens moltes subscripcions a canals, és fàcil passar per alt alguna cosa. Molts espectadors tenen desenes i, fins i tot, centenars de subscripcions. De vegades, pot ser que el vídeo que cerques sigui difícil de trobar entre molts vídeos d'altres subscripcions. Si els canals a què estàs subscrit publiquen vídeos amb freqüència, és possible que els vídeos més antics no es mostrin al feed de subscripcions.
  • És important tenir en compte que, encara que tots els vídeos figurin al feed de subscripcions, no tots es mostren a la pestanya Inici. A la pestanya Inici veuràs els vídeos que creiem que et poden interessar més com a espectador en aquest moment, però no garantim que vídeos determinats de les teves subscripcions s'hi mostrin.

Si creus que el problema és un altre, envia'ns suggeriments i ho estudiarem.

Com compta YouTube els subscriptors?
Verifiquem de manera periòdica l'autenticitat dels comptes i les accions al teu canal de YouTube. D'aquesta manera, garantim que les mètriques del nostre lloc web estiguin lliures de contingut brossa, usos inadequats i comptes tancats, perquè tothom estigui en les mateixes condicions. Obtén informació sobre el nombre de subscriptors.
Els comptes tancats s'inclouen al nombre de subscriptors?
Si un usuari tanca definitivament el seu Compte de Google, deixa d'existir a YouTube, de manera que no s'inclou al nombre de subscriptors.
Pots veure quants dels teus subscriptors han suprimit el seu compte a la secció YouTube Analytics del teu canal, en què es mostraran com a "comptes tancats".
Els comptes tancats no es comptabilitzen com a subscriptors. Obtén més informació sobre el nombre de subscriptors.
Els comptes brossa es comptabilitzen com a subscriptors?
Si descobrim que un compte inclou contingut brossa, no s'inclou al nombre total de subscriptors. No es cancel·larà la subscripció d'aquests comptes al teu canal i, per tant, hi continuaran subscrits i veuran els teus vídeos al seu feed de subscripcions.
No cancel·lem les subscripcions a canals dels espectadors brossa. Obtén més informació sobre el nombre de subscriptors.
Per què el nombre de subscriptors canvia o disminueix?

És normal observar fluctuacions en el nombre de subscriptors. Si et sembla que aquest nombre ha canviat o ha disminuït, pot ser a causa d'un d'aquests motius:

Si els canvis en el nombre de subscriptors no s'ajusten al percentatge mitjà de fluctuacions, pot ser a causa d'un problema conegut. Si creus que el que estàs experimentant no s'ajusta al percentatge mitjà de fluctuacions en el nombre de subscriptors, pots informar d'un problema.