Fjern MCN-tilgang fra kanalen din

Hvis du er tilknyttet et MCN-nettverk, kan du starte prosessen med å få fjernet MCN-tilgangen fra kanalen din, dersom du mener at kontrakten din med MCN-nettverket gir deg rett til det.

1. Logg på YouTube Studio.
  2. I kanaloversikten ser du Nettverkstilknytning-kortet.
  3. Klikk på Fjern tilgangen på kortet for å fjerne MCN-tilgangen fra kanalen din. Du ser et forgrunnsvindu med informasjon om at MCN-nettverket har 30 dager på seg til å svare på forespørselen, ellers fjernes tilgangen automatisk innen 30 dager.
  4. Klikk på FORLAT NETTVERKET for å bekrefte.
Viktig: Hvis du forlater et MCN-nettverk, må du konfigurere inntektsgenerering og knytte kontoen din til AdSense for YouTube for å fortsette å tjene penger og motta betalinger.

Hva skjer hvis jeg klikker på alternativet for å fjerne tilgangen MCN-nettverket mitt har, selv om kontrakten ikke har gått ut?

Før du klikker på alternativet for å fjerne tilgangen, bør du sjekke vilkårene i kontrakten du har inngått med MCN-nettverket. Hvis du fortsatt er kontraktsbundet til MCN-nettverket, er det ikke sikkert at de juridiske forpliktelsene dine opphører dersom du fjerner tilgangen, og det kan være i strid med kontrakten. Eiere av MCN-tilknyttede kanaler som ikke vet hva disse forpliktelsene innebærer, bør ta det opp med det aktuelle MCN-nettverket eller en juridisk rådgiver.